Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    02. Studeni 2019. 07:34

Jutro... 
    Crnerupe meni obicno par dana prije 0 bude ta sluz, ko bjelanjak najizrazenija.... mislim da je to dobar znak... :/

Tommyfame
    02. Studeni 2019. 08:40

crnerupe

Dakle curke,odlucila sam da cu nekih tjedan dana prije ocekivane O svaki dan jednu trakicu napraviti,a kako bi O trebala biti 8.11. Jucer sam krenula s prvom i bila je gotovo nevidljiva crtica,za razliku od one trakice sto sam radila kada je zigao lijevi jajnik i kada se vidjela puno bolje,sad je li bila O na tom lijevom ili ne,nikada necu znati,ali pratit cu situaciju sa desnim😂 sutra bi kao trebao biti prvi plodni(JI) dan e sad ono sto je mene fasciniralo sto sam jucer od jutra i prije nego sam napravila LH testic i nakon toga pa evo i sad jutros naisla na sluz koja je,pa u najmanju ruku rastezljiva,a prema testu je LH joooos puno previse prenizak da bi O uopce i bila na vidiku jer kazem,druga crtica je jedva okom vidljiva..e sad mene zanima,jel bi ta sluz mogla bit pokazatelj da tek stizu plodni dani i O ili? Je li koja od vas imala takvu situaciju jer se meni takva sluz dogadala obicno 3 ili 4 plodni dan i kada je bio pik pa sad ne znam..malo me fasciniralo to moje tijelo ovaj mjesec 😂 mozda se i njemu pobrkalo nesto s pomicanjem ovog sata prosli vikend😂😂😄

Meni ti je isto tak bilo na prvom plodnom danu..pa sam pik pogodila 3-4 dana poslije..tak da samo prati LH (ja sam cak i 2x dnevno) i drzi muža u pripravnosti 💪

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

sanja0508
    02. Studeni 2019. 12:40

Evo jutros uzasni bolovi, od kada sam se probudila mucim se s njima. Pisi za ne dobiti 9.12. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Arwen87
    02. Studeni 2019. 13:34

Pozdrav cure😊

Martina,ako zelis stavi me na odbrojavanje za 23.11😊
    Nije me bilo par dana,ali sam pratila koliko sam stigla sta pisete!
    Cestitke onima koje su dobile plusice,nama ostalima drzim fige da ih ugledamo cim prije!
    Netko je pitao za ulje nocurka.. ja sam ga pocela piti jucer,uzela sam one  Solgarove gel kapsule!
    Inace mi je danas 7 dan ciklusa pa nemam pojma da li ce mi koristiti za ovaj mjesec jer sam ih planirala poceti piti cim je stigla M,ali ih nazalost nisam uspjela nabaviti do jucer!
    Cure koje ste ih koristile,jeste ih pile samo do sredine ciklusa ili i nakon ovulacije?
    Koliko dugo ste koristile ulje nocurka prije nego ste primjetile smanjenje simptoma pms-a ili povecanje kolicine plodne sluzi?
    Uz njih sam jos uzela i gel kapsule vitamina E,pa cu vidjeti hoce li to dvoje uz Elenatal dati neke rezultate!
    Maticna mlijec mi je pri kraju ali mogla bih i dalje nastaviti s njom jer ako nista cini se da mi je malo popravila imunitet,a svakako nece naskoditi!

Mallla
    02. Studeni 2019. 15:03

Hej cure kako ste! Kakav dan... Kiša, teška kiša (nr znam kako kod vas al kod nas baš dan 😏)
    Mene danas štipa po jajnicima stalno, osjećam se kao da sam dobila ili da ću svaki tren, a imam iscjedak koji je proziran i po malo rastezljiv što mi je baš čudno za ovaj dio ciklusa. Inače bude baš bijel i onda stigne M. Po mojim očekivanjima sutra je dan neočekivane, a po FF u utorak pa ti sad znaj. Čekamo dalje pa šta bude. 

url=https://lilypie.com]

Arwen87
    02. Studeni 2019. 18:17

točkicaa

Ja sam ti pila ulje nocurka ovaj ciklus, krenula sam drugi dan menge pa pila sve do ovulacije i onda prestala.
    Ugl. ma cim mi je prestala menga krenuo je obilan kremasti iscjedak a nikad to prije nisam imala, vjerovatno od njega, inace sam suha ko barut poslje menge. Eh onda krecu moji podni dani gdje mi se iscjedak nevjerovatno smanjio i opce nisam imala onaj egg iscjedak, a bila sam na folikumetriji pa znam kad mi je bila ovulacija. Znaci ni traga od ovulacijskog iscjedka, bas sam se jako iznenadila jer sam bas bila uvjerena da cu ga imati na pretek, zbog nocurka a ono sipak.
    Ja inace ni nemam pms nesta jako tako da ti za to jos ne znam..

Eto...pa sad ti budi pametan i znaj sta napraviti🤦‍♀️
    Dok mi jednom ne pukne film,pa pobacam sve ove gluposti sto sam kupila i ostavim sve kako jeste,pa ako se dogodi trudnoca-super,ako ne-pregledi i gotovo!
    Ne znam vise da li je to sve skupa za smijanje ili plakanje!
    Tebi nocurak napravio sve kontra od onog sto bi trebao,isto kao i meni Gynositol taj mjesec kad sam ga koristila!
    A svi skoro hvale i jedno i drugo!
    Ja ni inace nemam previse plodne sluzi,ako mi on i to malo uspije u ovih par dana upropastiti,onda se definitivno mogu pozdraviti sa sansama i ovaj mjesec!

zvjezdica37
    02. Studeni 2019. 18:37

Htjela sam se nadovezati na temu "nocurak"takodjer sam primjetila puno kremastog iscjetka nakon koristenja istog,osim toga pila sam na zlicu ulje iz dm-a i okus je grozan,tezak i jedva sam popila tu bocicu-drugo nista nisam primjetila tako da eto...pila sam ga dva ciklusa i odustala...najvise sto mi je pomagalo bila je vrkuta caj ali se vremenom organizam zasitio pa mi je onako ucinak bio izgubljen.mislim da bih mogla ponovo poceti s vrkutom -cini mi se.

02. Studeni 2019. 18:39

Joj ja sam se isto previse opteretila ..
    Daj testove ovulacije,cajeve,vitamine.
    Malo sam se zabrinula iskreno .
    Imam osjecaj da je to vec otislo predaleko u mojok glavi😂😂😂😂🤷‍♀️

Arwen87
    02. Studeni 2019. 18:43

zvjezdica37

Htjela sam se nadovezati na temu "nocurak"takodjer sam primjetila puno kremastog iscjetka nakon koristenja istog,osim toga pila sam na zlicu ulje iz dm-a i okus je grozan,tezak i jedva sam popila tu bocicu-drugo nista nisam primjetila tako da eto…pila sam ga dva ciklusa i odustala…najvise sto mi je pomagalo bila je vrkuta caj ali se vremenom organizam zasitio pa mi je onako ucinak bio izgubljen.mislim da bih mogla ponovo poceti s vrkutom -cini mi se.

Kremasti iscjedak i u plodnim danima ili samo prije kao kod tockice?
    Ja sam do sad popila dvije tablete,jer sam ga kupila jucer,pa nemam ni pojma da li ce utjecati na plodnu sluz buduci da su mi ovulacije izmedju 11-13 dana!
    Ako nista drugo,bilo bi super kad vi mi bar ublazio simotome pms-a,ali ne znam kako ce i to ako kazu da ga se pije do ovulacije a poslije ne jer navodno moze smetati plodu?!

zvjezdica37
    02. Studeni 2019. 19:11

Ja sam pila neivisno o tome kad su plodni dani...cijeli mjesec sam uzimala.A iscjedak je bio prisutan non stop

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.