Alisa, ja vidim na ovoj drugoj slici, ali jedvaa jako je slaba. Jel ti se pojavila ta sjenica u roku ili tek kasnije?
Drzim ti fige 🤞🏻
Ma nista,procurila ipak..sad mi je zao sto sam bila nestrpljiva..
Pozdrav cure
Cestitke svima na plusićima, bas ih je lujepo vidjeti☺☺
One koje su dobile m, kratko tuga i onda opet u nove pobjede.
Mwni je danas 13dc, maloprije pišnula lh trakicu i ništa....skroz mu je cudan ovaj ciklus, sve se nešto poremetilo😞😞
Curke imam pitanje za vas koje ste doktorirale LH trakice,ovulacije i sve to😁 dakle ovaj mjesec sam odlucila bas bas pratiti O posto su dosle trakice e sad ne znam,danas mi je 8 DC, a po kalendaru bi kao trebala imati O 08.11. E sad ono sto je mene malo iznenadilo je sto sam danas osjetila lijevi jajnik da me ziga tu i tamo a 8DC je..osjecam da sam nekako znj,dolje je vise iscjetka nego inace taj period nakon M,a i lijevi jajnik vec nisam osjetila par mjeseci sigurno,a doktor je potvrdio da je aktivniji desni,iako je i lijevi aktivan tu i tamo i inace prije O znam imati malo povisenu temp kao sto je bilo danas i puno manje snage imam u nogama nego inace..e sad moje pitanje je...jel bi moglo biti moguce da jedan jajnik vec sad mozda ovulira,tek na 8 DC odnosno to je danas 5 dan nakon sto je prosla M? Malo mi se cini nemoguce,a opet priroda je cudo..i ono sto me zanima,otkako prode M bilo bi dobro testirati svaki drugi dan pa do dolaska O svaki dan ili? Ja sam mislila danas jednu pisnut cisto zbog ovog jajnika sto se javlja cijeli dan,a onda dalje opet prekosutra pa kako se blizi da svaki dan napravim po jednu ili? Hvala unaprijed na savjetima 😁
P.S. Cure cestitam na zeljenim plusicima i da vam trudnoca bude skolska o bezbrizna🥳🥳🥳🥳😊
Curke imam pitanje za vas koje ste doktorirale LH trakice,ovulacije i sve to😁 dakle ovaj mjesec sam odlucila bas bas pratiti O posto su dosle trakice e sad ne znam,danas mi je 8 DC, a po kalendaru bi kao trebala imati O 08.11. E sad ono sto je mene malo iznenadilo je sto sam danas osjetila lijevi jajnik da me ziga tu i tamo a 8DC je..osjecam da sam nekako znj,dolje je vise iscjetka nego inace taj period nakon M,a i lijevi jajnik vec nisam osjetila par mjeseci sigurno,a doktor je potvrdio da je aktivniji desni,iako je i lijevi aktivan tu i tamo i inace prije O znam imati malo povisenu temp kao sto je bilo danas i puno manje snage imam u nogama nego inace..e sad moje pitanje je…jel bi moglo biti moguce da jedan jajnik vec sad mozda ovulira,tek na 8 DC odnosno to je danas 5 dan nakon sto je prosla M? Malo mi se cini nemoguce,a opet priroda je cudo..i ono sto me zanima,otkako prode M bilo bi dobro testirati svaki drugi dan pa do dolaska O svaki dan ili? Ja sam mislila danas jednu pisnut cisto zbog ovog jajnika sto se javlja cijeli dan,a onda dalje opet prekosutra pa kako se blizi da svaki dan napravim po jednu ili? Hvala unaprijed na savjetima 😁
P.S. Cure cestitam na zeljenim plusicima i da vam trudnoca bude skolska o bezbrizna🥳🥳🥳🥳😊
Ej ajmo ovako...kreni ih piskit odmah i sad sve dok ne dobis pozitivnu trakicu. Ja sam bila na 7DC kod ginice na kontroli poslje onog"spontanog" i vidla ne foliki 2.1 veliki i rekla da cu Ovulirati. I sama se iznenadila. Da li sam ovulirala taj mjesec bas tada ne znam. Trakica je bila negativna a tempica je pokazala O tek kasnije. Znaci moguce je ali isto tako moguce je da se pripremas Ovulirati. Svakako predlazem da piskis trakicu. Svaki dan bar jednom dnevno. Kad krene tamniti onda 2 x dnevno. Kad ulovis pik prestani ih momentalno piskiti i zaboravi na njih do iduceg ciklusa ako ce ti trebati. Evo nadam se da sam pomogla.
Pozdrav cure
Cestitke svima na plusićima, bas ih je lujepo vidjeti☺☺
One koje su dobile m, kratko tuga i onda opet u nove pobjede.
Mwni je danas 13dc, maloprije pišnula lh trakicu i ništa….skroz mu je cudan ovaj ciklus, sve se nešto poremetilo😞😞
Gle piski ih jos. Znas da se to zacas preokrene. I trakica moze ujutro biti svijetla a vec navecer tamna. Tako da sam napred 😉
https://ibb.co/PZQjpFK
Ipak nisam izdržala pa sam se malo prije testirala. Koristila sam testnu trakicu - Najeftiniji test na trudnoću u mulleru i pojavile su se obje ctice. Ova testna je tamnija da ne može biti!
Očito je da sam trudna! :)
Aaaaaaa isti ti je kao moj!!! Čestitam :))))))
Baš mi je drago!!!
Jesi ti rekla da imaš starije dijete?
Ne, ovo mi je prva trudnoća, a imam 34 godine. Valjda mi ta dob neće stvarati neke probleme...
Curka je ❤
Ja nisam ništa pila, ali počet ću sada s folnom lagano.
Da, fertilup ima u sebi folnu, ali se ne preporuča trudnicama pa ću sad započeti prenatal omega 3 plus
Curka je ❤
VII odbrojavanje 2019
Mikixy - 3.10.2019 ✔️
Fly - ✔
Nina1111✔
Niki93 ✔
Ana_Marija_2019. ✔
Sanja0508 - 31.10.2019 - 1 dan♧
VIII ODBROJAVANJE 2019.
Mallla - 3.11.2019. - 4 dana 🌱
Lady_E - 8.11.2019. - 9 dana 🌱
Tera - 11.11.2019 - 12 dana 🌱
Tockica - 11.11.2019 - 12 dana 🌱
Marinal - 14.11.2019. - 15 dana 🌱
Zvjezdica37 - 16.11.2019.- 17 dan 🌱
Suncica5 - 19.11.2019 - 20 dana🌱
AnKol - 21.11.2019 - 21 dan 🌱
Breskva - 23.11.2019 - 24 dana 🌱
Martina1982 - 24.11.2019 - 25 dana 🌱
Emilijal - 25.11.2019 - 26 dana🌱
Ja nisam ništa pila, ali počet ću sada s folnom lagano.
Da, fertilup ima u sebi folnu, ali se ne preporuča trudnicama pa ću sad započeti prenatal omega 3 plus
Buduci da ja imam 35 god zanima me koliko dugo si radila na trudnoci,dali si uzimala kakve cajeve,koliko odnosa u plodnim danima ?Hvala i cestitam na trudnoci🥰🤰
https://ibb.co/PZQjpFK
Ipak nisam izdržala pa sam se malo prije testirala. Koristila sam testnu trakicu - Najeftiniji test na trudnoću u mulleru i pojavile su se obje ctice. Ova testna je tamnija da ne može biti!
Očito je da sam trudna! :)
Aaaaaaa isti ti je kao moj!!! Čestitam :))))))
Baš mi je drago!!!
Jesi ti rekla da imaš starije dijete?
Ne, ovo mi je prva trudnoća, a imam 34 godine. Valjda mi ta dob neće stvarati neke probleme…
Ja ću uskoro 35 pa ako će tebi stvarati dob probleme, bome će i meni haha
Sortiraj odgovore
Najstariji