Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    30. Listopad 2019. 09:55

MarinaI

Alisanazemlji

Ana_Marija_2019

Ja nisam ništa pila, ali počet ću sada s folnom lagano.

Da, fertilup ima u sebi folnu, ali se ne preporuča trudnicama pa ću sad započeti prenatal omega 3 plus

Buduci da ja imam 35 god zanima me koliko dugo si radila na trudnoci,dali si uzimala kakve cajeve,koliko odnosa u plodnim danima ?Hvala i cestitam na trudnoci🥰🤰

Evo ja imam 34, bliže 35. Pa, teško je reći to koliko se radi jer je jako individualno. Recimo, sestrična mi ima 26 godina pa već 2 godine pokušavaju. Dakle, nije da će svaka 20godišnjakinja odmah zatrudniti niti da svaka 40godišnjakinja neće.
    Mi se za 1. bebu nismo štitili cca 10 mjeseci, a tada sam bila 2 godine mlađa. Sad nam je bio 4. ciklus.
    Nikakve čajeve nisam uzimala jer iskreno baš i ne vjerujem u to. Ako će nekome biti lakše i bolje će se osjećati ako ih pije, podržavam, ali nije to za mene. A nismo imali nešto previše odnosa u plodnim danima, svaki drugi dan jednom, s tim da smo zadnji put imali dan prije pika. Nisam držala noge u zraku, zapravo sam odmah išla na wc jer imam upalu mjehura i apsolutno su mi doktori preporučili da obavezno odem što prije na wc baš radi tih upala.
    Znam da nisam previše pomogla, sorry :(

30. Listopad 2019. 10:20

Ana_Marija_2019

MarinaI

Alisanazemlji

Ana_Marija_2019

Ja nisam ništa pila, ali počet ću sada s folnom lagano.

Da, fertilup ima u sebi folnu, ali se ne preporuča trudnicama pa ću sad započeti prenatal omega 3 plus

Buduci da ja imam 35 god zanima me koliko dugo si radila na trudnoci,dali si uzimala kakve cajeve,koliko odnosa u plodnim danima ?Hvala i cestitam na trudnoci🥰🤰

Evo ja imam 34, bliže 35. Pa, teško je reći to koliko se radi jer je jako individualno. Recimo, sestrična mi ima 26 godina pa već 2 godine pokušavaju. Dakle, nije da će svaka 20godišnjakinja odmah zatrudniti niti da svaka 40godišnjakinja neće.
    Mi se za 1. bebu nismo štitili cca 10 mjeseci, a tada sam bila 2 godine mlađa. Sad nam je bio 4. ciklus.
    Nikakve čajeve nisam uzimala jer iskreno baš i ne vjerujem u to. Ako će nekome biti lakše i bolje će se osjećati ako ih pije, podržavam, ali nije to za mene. A nismo imali nešto previše odnosa u plodnim danima, svaki drugi dan jednom, s tim da smo zadnji put imali dan prije pika. Nisam držala noge u zraku, zapravo sam odmah išla na wc jer imam upalu mjehura i apsolutno su mi doktori preporučili da obavezno odem što prije na wc baš radi tih upala.
    Znam da nisam previše pomogla, sorry :(

Hvala ti na objasnjenom tvome iskustvu.
    Volim cuti od drugih info.
    Znaci ima nas i starjih trudilica na forumu 💪

Ana_Marija_2019
    30. Listopad 2019. 10:30

Molim?? Strarijih? hahaha
    Neeeee mi smo još mlade :)))))
    E, znaš šta, ja ne znam krećem li se ja u nekim čudnim krugovima ili u čemu je stvar, ali oko mene su svi mojih godina ili stariji - dakle, prijatelji, kolege, ljudi koji poznajem iz škole/faksa itd. i većina ih još nema djecu i svi tvrde da ima vremena i imat će jednog dana. Ne znam je li tako i kod vas.
    Ja se osjećam kao da mi se 'zalomilo' u srednjoj školi pa oko mene još svi idu na tulume, a ja ću jedina biti kod kuće s djecom hahaha

Ana_Marija_2019
    30. Listopad 2019. 10:33

Neke prijateljice su udane, ali nisu još počeli raditi ništa po pitanju djece niti planiraju skoro, a dosta ih je i single.
    Svi imaju minimalno 34 godine pa naviše.

30. Listopad 2019. 11:07

Ana_Marija_2019

Neke prijateljice su udane, ali nisu još počeli raditi ništa po pitanju djece niti planiraju skoro, a dosta ih je i single.

Da pomakle se granice skroz.
    Ili kao ja nisu mogle nac "normalnog "tipa do 34 godina 😂😂😂😂

Ana_Marija_2019
    30. Listopad 2019. 11:21

MarinaI

Ana_Marija_2019

Da pomakle se granice skroz.
    Ili kao ja nisu mogle nac "normalnog "tipa do 34 godina 😂😂😂😂

Vjerojatno i jedno i druge.
    Neke su već udane ili u vezi duže vrijeme, ali imaju nekih drugih planova, a neke ne mogu naći nikoga normalnog haha
    A s druge strane, ja sam imala 20 kad sam prohodala sa sadašnjim mužem i eto, vjenčali se i dobili dijete tek prošle godine :)

Ely
    30. Listopad 2019. 11:34

Ako nekome može pomoći moje iskustvo, evo ga. Uskoro punim 29, godinu dana sam pokušavala da ostanem u drugom stanju. Prvi mjesec sa trakicama nam se posrećio, jer sam tek tada otkrila koji su mi zapravo dani pred O (imam neredovite i duge cikluse, bez dijagnoze).
    Znam da ima dosta mišljenja koji ne preporučuju odnose tijekom svakog dana u vrijeme plodnih dana, ali ja sam razmišljala: "E neš' ga majci". Pokrili smo sve dane i eto, upalilo je. Sad je li do toga ili je jednostavno uspjelo, ne znam.
    Također sam posljednja dva mjseca intezivno pila vrkutu i sigurna sam da mi je to pomoglo. Ponekada bih imala situacija da ne dobijem po par mjeseci, ali ta dva mjeseca su se u priliku ustalili ciklusi i osjetila sam nešto intezivniju O.
    Također sam po preporuci svoga ginekologa ostajala u ležećem položaju nakon odnosa, što mi isto ima smisla iako zvuči malo čudno da to ima ikakve veze s tim. 
    Nadam se da će moje iskustvo nekome pomoći.

30. Listopad 2019. 11:39

Ely

Ako nekome može pomoći moje iskustvo, evo ga. Uskoro punim 29, godinu dana sam pokušavala da ostanem u drugom stanju. Prvi mjesec sa trakicama nam se posrećio, jer sam tek tada otkrila koji su mi zapravo dani pred O (imam neredovite i duge cikluse, bez dijagnoze).
    Znam da ima dosta mišljenja koji ne preporučuju odnose tijekom svakog dana u vrijeme plodnih dana, ali ja sam razmišljala: "E neš' ga majci". Pokrili smo sve dane i eto, upalilo je. Sad je li do toga ili je jednostavno uspjelo, ne znam.
    Također sam posljednja dva mjseca intezivno pila vrkutu i sigurna sam da mi je to pomoglo. Ponekada bih imala situacija da ne dobijem po par mjeseci, ali ta dva mjeseca su se u priliku ustalili ciklusi i osjetila sam nešto intezivniju O.
    Također sam po preporuci svoga ginekologa ostajala u ležećem položaju nakon odnosa, što mi isto ima smisla iako zvuči malo čudno da to ima ikakve veze s tim.

Super ..
    i ja pijem intezivno vrkutu i macin caj evo mjesec dana.
    I nadam se da ce pomoc ovaj ciklus.
    I pratim O ,al svaki drugi dan imamo odnos.
    I ostajem u lezecem polozaju😂

sanja0508
    30. Listopad 2019. 15:12

Ely

Ista situacija i kod mene. Samo jos bez plusa 😋
    Ciklusi svakih 40-45 dana, ginekolog (vise njih) kaze da je sve uredu, ali da mi jednostavno takav organizam. Kada dobijem nemam bolove, traje 4 dana, sve super. Samo eto nije 28, nego 40. 
    Vrkuta je dio svakodnevnice i pijem je vec mjesec dana. Nadam se uskoro nekom rezultatu. Cestitam i drago mi je procitati da nas ima jos sa takvim zeznutim ciklusima i da bez obzirom na to dode plus. 😊😍

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Ely
    30. Listopad 2019. 15:34

sanja0508

Ely

Ista situacija i kod mene. Samo jos bez plusa 😋
    Ciklusi svakih 40-45 dana, ginekolog (vise njih) kaze da je sve uredu, ali da mi jednostavno takav organizam. Kada dobijem nemam bolove, traje 4 dana, sve super. Samo eto nije 28, nego 40.
    Vrkuta je dio svakodnevnice i pijem je vec mjesec dana. Nadam se uskoro nekom rezultatu. Cestitam i drago mi je procitati da nas ima jos sa takvim zeznutim ciklusima i da bez obzirom na to dode plus. 😊😍

Hvala ti! Sigurna sam da ćeš i ti ugledati svoj plus ubrzo. Još sam zaboravila reći da su mi ginekolozi prognozirali nemogućnost začeća prirodnim putem. Pa eto, ipak se dogodilo :) Samo imajte vjere, znam da zvuči klišej, ali sve će doći onda kada treba i još nešto, najbitnije od svega, nitko nam neće pomoći osim nas samih. Doktori se premalo unose u problematiku, barem moje iskustvo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.