Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Breskva
    29. Listopad 2019. 10:05

Jutro cure.... ❤️💋
    Ajmeee kako je lijepo viditi sve ove kvacice,cestitam svim curama jos jednom.. 🥳
    ostale cure,kako ste? Ima li kojih naznaka i kod vas? 🤞😁

• tinchy-_-
    29. Listopad 2019. 10:13

Ajmeeeee koliko je ovo 4-5 +...čestitam vam od srca i želim urednu i školsku💝💝💝💝💝💝

Ana_Marija_2019
    29. Listopad 2019. 10:27

Alisanazemlji

https://ibb.co/PZQjpFK
    Ipak nisam izdržala pa sam se malo prije testirala. Koristila sam testnu trakicu - Najeftiniji test na trudnoću u mulleru i pojavile su se obje ctice. Ova testna je tamnija da ne može biti!
    Očito je da sam trudna! :)

Aaaaaaa isti ti je kao moj!!! Čestitam :))))))
    Baš mi je drago!!!
    Jesi ti rekla da imaš starije dijete?

Alisanazemlji

tinchy-_-

Ajmeeeee koliko je ovo 4-5 +…čestitam vam od srca i želim urednu i školsku💝💝💝💝💝💝

Posljednju m sam imala 25.09. Znači, nalazim se u petom tjednu.. 
    :) 

Curka je ❤

Ana_Marija_2019

tinchy-_-

Ajmeeeee koliko je ovo 4-5 +…čestitam vam od srca i želim urednu i školsku💝💝💝💝💝💝

Ovaj mjesec je baš baby boom, bit će ljetnih beba!

Mallla

Čestitam Alisa! 

url=https://lilypie.com]

Alisanazemlji
    29. Listopad 2019. 10:30

Hvala vam svima! Još sam malo zbunjena, ali priviknut ću se na novonastalo stanje :).
    Cure, ja sam posljednjih tri mjeseca pila fertilup. Navodno toliko treba da postigne svoj konačni učinak!
    U svakom slučaju, preporučam taj proizvod :) 

Curka je ❤

Ana_Marija_2019
    29. Listopad 2019. 10:36

Ja nisam ništa pila, ali počet ću sada s folnom lagano.

• Alisa
    29. Listopad 2019. 10:50

Ej zenice..cestitke svima na plusicima!
    Evo moje situacije..danas je dan neocekivane..prije 2 dana imala sam grceve par sati,jucer na papiru trag smedeg pomjesano sa sluzi..bilo mi i muka neki dan,bazalna i dalje 37..radit cu test za par dana,drzite fige! 😄

Arwen87
    29. Listopad 2019. 11:17

Ana_Marija_2019

Vidi se na mojoj slici ovaj koji sam koristila. Meni je ok i baš je debelo pokazao tako da vjerujem da je dovoljno osjetljiv i preporučam.
    Hope, stvarno mi je žao, ali ima još vremena da se pridružim ljetnim bebama :*
    Gdje je Arwen? Ja očekujem plus :)

Evo me😊
    Danas mi 4 dan ciklusa,M stigla tocno na vrijeme😒
    Ali dobro,idemo dalje!
    Danas ili sutra idem po tablete nocurka i cekam pregled 13 pa cemo vidjeti sta kaze dr .
    Kako si ti?

Hope,glavu gore!!!
    Novi mjesec, nova nada!
    Mozda nam bas ovaj sljedeci bude dobitni😊🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.