Jutro cure.... ❤️💋
Ajmeee kako je lijepo viditi sve ove kvacice,cestitam svim curama jos jednom.. 🥳
ostale cure,kako ste? Ima li kojih naznaka i kod vas? 🤞😁
Ajmeeeee koliko je ovo 4-5 +...čestitam vam od srca i želim urednu i školsku💝💝💝💝💝💝
https://ibb.co/PZQjpFK
Ipak nisam izdržala pa sam se malo prije testirala. Koristila sam testnu trakicu - Najeftiniji test na trudnoću u mulleru i pojavile su se obje ctice. Ova testna je tamnija da ne može biti!
Očito je da sam trudna! :)
Aaaaaaa isti ti je kao moj!!! Čestitam :))))))
Baš mi je drago!!!
Jesi ti rekla da imaš starije dijete?
Ajmeeeee koliko je ovo 4-5 +…čestitam vam od srca i želim urednu i školsku💝💝💝💝💝💝
Posljednju m sam imala 25.09. Znači, nalazim se u petom tjednu..
:)
Curka je ❤
Ajmeeeee koliko je ovo 4-5 +…čestitam vam od srca i želim urednu i školsku💝💝💝💝💝💝
Ovaj mjesec je baš baby boom, bit će ljetnih beba!
Hvala vam svima! Još sam malo zbunjena, ali priviknut ću se na novonastalo stanje :).
Cure, ja sam posljednjih tri mjeseca pila fertilup. Navodno toliko treba da postigne svoj konačni učinak!
U svakom slučaju, preporučam taj proizvod :)
Curka je ❤
Ej zenice..cestitke svima na plusicima!
Evo moje situacije..danas je dan neocekivane..prije 2 dana imala sam grceve par sati,jucer na papiru trag smedeg pomjesano sa sluzi..bilo mi i muka neki dan,bazalna i dalje 37..radit cu test za par dana,drzite fige! 😄
Vidi se na mojoj slici ovaj koji sam koristila. Meni je ok i baš je debelo pokazao tako da vjerujem da je dovoljno osjetljiv i preporučam.
Hope, stvarno mi je žao, ali ima još vremena da se pridružim ljetnim bebama :*
Gdje je Arwen? Ja očekujem plus :)
Evo me😊
Danas mi 4 dan ciklusa,M stigla tocno na vrijeme😒
Ali dobro,idemo dalje!
Danas ili sutra idem po tablete nocurka i cekam pregled 13 pa cemo vidjeti sta kaze dr .
Kako si ti?
Hope,glavu gore!!!
Novi mjesec, nova nada!
Mozda nam bas ovaj sljedeci bude dobitni😊🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji