Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alisanazemlji
    28. Listopad 2019. 19:07

Ana_Marija_2019

https://ibb.co/p2Dqt3c

Eto, kao što sam i rekla da si sigurno trudna!
    Čestitam 💕🤰

Curka je ❤

Napokon 2804
    28. Listopad 2019. 19:19

Martina1982

Hope2804

Clearblue test negativan
    😕

Ako je digitalac ne sekiraj se. Ponovi sutra ili prekosutra ili odi vadi betu. 2 dana do M. Nije nuzno da mora pokazat. Da li su svi testovi bili iste osjetljivosti?

Ovaj prvi je 10, a na digitalcu nisam nasla kolika je osjetljivost 

Mallla
    28. Listopad 2019. 19:50

Hope digitalac ti je 25ml/u najmanje tako da ne bediraj se, čekamo jutro da potvrdiš... Uz punooo nade!
    Ove slike s lH trakicama su pikovi pa cure navalite! 

url=https://lilypie.com]

28. Listopad 2019. 19:59

Hope2804

Martina1982

Hope2804

Clearblue test negativan
    😕

Ako je digitalac ne sekiraj se. Ponovi sutra ili prekosutra ili odi vadi betu. 2 dana do M. Nije nuzno da mora pokazat. Da li su svi testovi bili iste osjetljivosti?

Ovaj prvi je 10, a na digitalcu nisam nasla kolika je osjetljivost

Kako je i Mallla rekla. Ne bediraj se. Rano je za digitalca. Sutra ponovi nekim koji nije digitalac i bit ce sve ok. 👌👌👍👍👍

Napokon 2804
    28. Listopad 2019. 20:29

Ja sam sva sjebana... Računam na to da test ne moze bit lazno pozitivan, a opet bolje da nisam radila digitalca... I dalje smedarim, temp kad sam dosla sa posla 37.1, i plakala bi od muke

sanja0508
    28. Listopad 2019. 20:42

Hope2804

Ja sam sva sjebana… Računam na to da test ne moze bit lazno pozitivan, a opet bolje da nisam radila digitalca… I dalje smedarim, temp kad sam dosla sa posla 37.1, i plakala bi od muke

Opusti se. Imas jos vremena pa ces viditi. Razumijem kako ti je, ja imam jos 3 dana dok ne dobijem, i danas napravila test kada sam vidila sve pluseve u nadi da cu i ja viditi nesto. Naravno...ni sjena, ni plus, samo jedan debeli minus. 
    Ali jos se nadam...rano je i meni i tebi za donesti neki zakljucak. Ima nade. Ajmo pozitivno 😘

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Alisanazemlji
    28. Listopad 2019. 20:52

sanja0508

Hope2804

Ja sam sva sjebana… Računam na to da test ne moze bit lazno pozitivan, a opet bolje da nisam radila digitalca… I dalje smedarim, temp kad sam dosla sa posla 37.1, i plakala bi od muke

Opusti se. Imas jos vremena pa ces viditi. Razumijem kako ti je, ja imam jos 3 dana dok ne dobijem, i danas napravila test kada sam vidila sve pluseve u nadi da cu i ja viditi nesto. Naravno…ni sjena, ni plus, samo jedan debeli minus.
    Ali jos se nadam…rano je i meni i tebi za donesti neki zakljucak. Ima nade. Ajmo pozitivno 😘

Zato ja nisam htjela još raditi test, već sam odlučila pričekati nekoliko dana od kašnjenja menge... Samo bih se izbedirala da je minus u igri. Ovako su mi veće šanse da dobijem plus

Curka je ❤

Napokon 2804
    28. Listopad 2019. 20:57

točkicaa

Hope2804 ja isto mislim da ti je rano za digitalca..
    Jesi ga rastavila mozda?? Mozda je crtica tamo ali ipak jako svijetla da bi ti prilazao plusic..

Rastavila sam. Ga. Imaju 2 trakice. Jedna skroz bijela, na drugoj blijeda plava crta

Alisanazemlji
    28. Listopad 2019. 20:59

Ana_Marija_2019

https://ibb.co/p2Dqt3c

Ana Marija, kupila sam dva testa u mulleru. Zajedno su me jako malo koštali. Ti si koristila ovu ovaj desni test - trakicu? Koji test će mi dati pouzdaniji rezultat? Mislim, minorna je razlika u cijeni, pa sumnjam da je trakica manje pouzdana.. :) 

Curka je ❤

Alisanazemlji
    28. Listopad 2019. 21:03

Ok, htjela sam ubaciti fotku testova, ali sam skuzila da ne znam kak :) 

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.