Cure, ovak. Ja sam 8.10. uhvatila pik.. Zadnja M je bila 23.9...testovi negazivni a M jos nema.. Zar ne bi luteinska faza morala biti 14 dana?
Mala
Imam pitanje za cure koje su u njemačkoj? Kakva je tu procedura za betu? Di se ide, koliko se plaća?
Ja sam išla kod dr. opće prakse, samo kažeš da želiš izvadit betu, plaća se 15 eu, nalazi gotovi bili isti dan.
Cutee..
Danas mi je 11 dan ciklusa..
Inace ciklus traje 27 dana i pik ulovim na 13,14 dan.
Sta je moguce da vec imam skoro pik??
mozda cajevi su ubrzali😂😂😂🙈
Heej curke evo danas bio prvi pregled nakon spontanog..sve je super nema upale ni ničega i sve se očistilo😀😀
Imam jedno pitanje nevezano za ovo..pa možda koja zna..mjesecima imam problem sa vratom mučninama..itd..to je sve nadam se od propuha sjedenja krivog držanja itd..sve kreme sam probala ali ništa..evo sad sam si kupila ulje sezama sa nekim kapima..rekla mi u ljekarni da bi to trebalo pomoć opustiti mišiće i da se poboljša cirkulacija..e ali zaboravila sam pitat koliko puta dnevno..negdje sam pročitala tri puta..pa mislim da ne može štetit je tako😀😀😀😀😀😀
Clearblue test negativan
😕
Draga crta se vidi..možda ti je samo prerano..23.9 ti je bila zadnja M..znači prije nekih 7 dana si trebala dobit..mislim da je samo prerano
Cure, ovak. Ja sam 8.10. uhvatila pik.. Zadnja M je bila 23.9…testovi negazivni a M jos nema.. Zar ne bi luteinska faza morala biti 14 dana?
Bi da. Ili je bila kasnije O ili se nije ni desila. Potvrdila si samo trakicama ili? Naime nazalost trakice nisu jamstvo da ce se O desiti. Pricekaj jos koji dan ako ne dode a test bude negativan javi se ginici.
Cutee..
Danas mi je 11 dan ciklusa..
Inace ciklus traje 27 dana i pik ulovim na 13,14 dan.
Sta je moguce da vec imam skoro pik??
mozda cajevi su ubrzali😂😂😂🙈
Moze biti da. Ona slika je pravi pik 👍👌
Clearblue test negativan
😕
Ako je digitalac ne sekiraj se. Ponovi sutra ili prekosutra ili odi vadi betu. 2 dana do M. Nije nuzno da mora pokazat. Da li su svi testovi bili iste osjetljivosti?
Sortiraj odgovore
Najstariji