Jutro svima 😁. Evo kod mene krenuli sinoc grcici i bolne cicke. Buduci mi lutealna faza zadnjih mjeseci 12..13 dana mislim da krece. A i nek dode taman da prestane dok nejdemo doma za Sisvete 🤭. Znaci u subotu ili nedjelju bi trebala doci. To bi bilo taman. A onda kod mene opet ista procedura. 🤭. Lijep i ugodan dan vam zelim 😘. Kako stvari kod vas ostalih stoje?
Kod mene jutros bolne sise oko bradavica, nemam grceva, umorna, nikako da se naspavam, i dalje kasljem i balavim....
Jutro, a što mi ke živce digao obaj što ke nađišao 5 stranica teme neke glupe ala virus 😮 pitam se di su administrarori!
Kod mene jutros skok od 0.3 tako će i nastavit pa je O potvrđena 😉 ostalo ćemo vidjeti kroz koji dan!
url=https://lilypie.com]
MM i ja smo se napokon odlucili za MPO. Tako sam sretna da vam ne mogu to opisati!!!!
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Meni je 10 DPO, ali nikakvih simptoma. Čekam nalaz urinokulture i onda M :(
I razmišljam da li da pričekam s antibiotikom dok ne dobijem M da ne bi bilo…
Sta ti rekla Ginica?
Nisam još bila, naručili su me tek u 11. mjesecu. Bila sam kod opće prakse samo pa ću vidjeti kad stigne nalaz treba li antibiotik, uvijek možemo ili pričekati 2 dana (jer u subotu bi trebala dobiti) ili da mi da neki koji se smije u trudnoći. U prošloj T sam isto odmah na početku dobila e. coli, morala sam piti skoro 3 tjedna antibiotik. Užas!!!
MM i ja smo se napokon odlucili za MPO. Tako sam sretna da vam ne mogu to opisati!!!!
Koliko vi ono pokušavate? Nadam se da ćete biti oni sretnici koji uspiju u 1. postupku :*
Jutrooo cure! 😁
Vidim simptomi su prisutni,super... neka budu ➕
Martina,poslusat cu te i piskit sutra 👍☺️
Ja sam danas 9 dpo,od simptoma ako ih tako mogu zvat bolne cice i dalje,temp se drzi visoko,glava i dalje boli ali nista strasno,zuckasto bijeli iscjedak...
Anamarija vidim da smo dan razlike,kako ti stojis?
I ti Martina nisi mi daleko !?
Pratimo se ☺️☺️🤞
Pa, nemam pojma, imam pririsak već danima u donjem dijelu trbuha, ali ja sam to pripisala mogućoj upali mjehura haha
Drugo baš ništa. Ne nadam se nešto :(
Jutrooo cure! 😁
Vidim simptomi su prisutni,super… neka budu ➕
Martina,poslusat cu te i piskit sutra 👍☺️
Ja sam danas 9 dpo,od simptoma ako ih tako mogu zvat bolne cice i dalje,temp se drzi visoko,glava i dalje boli ali nista strasno,zuckasto bijeli iscjedak…
Anamarija vidim da smo dan razlike,kako ti stojis?
I ti Martina nisi mi daleko !?
Pratimo se ☺️☺️🤞
E ajmo sutra zajedno. Ja sam ga vec i danas radila. 🤭. Rekla sam da eksperimentiram. Jucer nisam imala nista na testu. A danas blijeduuuu liniju 🤣🤣🤣🤣...nemres vidit kad uslikas ili se oci sa mnom igraju...sta god ja ponavljam do nedjelje. Pa mogu i sutra. 🤣🤣 ja sam danas 11DPO.
Kod mene jutros bolne sise oko bradavica, nemam grceva, umorna, nikako da se naspavam, i dalje kasljem i balavim….
A bemu misa....uzimas li ista za prehladu? Imas li temperaturu?
Sortiraj odgovore
Najstariji