Curee cestitke na plusicimaa 🥰🥰
Jutros test negativan, to je to za ovaj ciklus koji oce nece krenuti 🙄
Martina jesi ponovila test? 🙏🏻😘
A miskeca mu...idemo dalje..skupa...evo sam napisala u psotu zasebno da sam ga uradila al je minus 🤭🤭🤭🤭...nista idemo dalje u noce pobjede..nebu niko nas zezallll 😎😉
Cure svega ste napisale , nekad mi je lakse jer puno i sama postova procitam gdje se nadjem i propitkujem ista pitanja,iste dileme i razmisljanja..
Do sada je ovdje bilo a i ostalo nas zena djevojaka majki ,i nastavilo ovu nasu avanturu,odustajanje je samo privremeni pojam😁🤞
Da se ne ponavljam za kineske testice-izbjegavat izbjegavat!
Nisu pouzdani.
Zato danas cekamo neku deblju crtu-ima li koja👍👍👍🤗🤗🤗
Ma ne micem se odavde nigdi...🤭🤭🤭...mozda na dan dva..tjedan dva...al se Lesi uvijek vrati kuci 🤣🤣🤣. Da kineske testice izbjegavat u sirokom luku. I ako ih vec netko kupuje paziti i gledat komentare kupaca jer znaku dosta pisati da im se pokaze crta a T nema. Tako da....sta se tice crta i crtica ja sam -out-
https://ibb.co/XVsf10B
Ako ništa ja stavljam trakice LH 😀 dakle krenula sam od 13dc (pre rano za mene) do danas 20dc. Dakle smajlić sam imala od 18dc u 12h do 19dc u 20h, dakle neka 32h sam ga uočavala.
Moj dojam je bio da mibje O bila jučer na 19dc kada me baš bolilo, ajmo reći da je najjače bolilo oko 12h, taman 24h od pika (prvog uočenog) u svakom slučaju nekad jučer. E a jutros mi temp. Nije pokazala porast, zašto kako pojma nemam vidjet ćemo kako će dalje. E a akcije sinoć nije bilo MM je zaspao a mene je suviše bolilo da bi bila "voljna". I tako sad idem u odbrojavanje i sad ću svaki dan pilit po simptomima ako ih bude!
Ajme superiska su trakice. I smajlic 3 dana za redom? A jesi guglala sta bi to i da li bi to sta znacilo ako je tako 3 dana pozitivna trakica? Drzim 🤞
Evo i mene…ja radila jutros test kad ono moja trudnoca isparila…pihhh…🤣🤣🤣🤣…cak me nije ni dotaklo moram vam priznati..mislim da sam oguglala malo…🤔…u svakom slucaju dobro je da sam uradila jer sljedeci ciklus znam kako i nije mi nimalo zao radi toga sta sam isprobavala. Znat cu do kad mi ostaje u sistemu jacina 1500 a to bi bilo do ( racunajuci onu sjenu jucer ujutro) 10DPO ili 11 dan nakon inekcije. Ali……nisam ja potpuno iskljucila ovaj ciklus..ne ne…nedam se…ovo ne mora znaciti nista a moze znaciti sve. Iako i da je sta bilo bila bi se vratila bar sjena al dobro. Otom potom.Kao i obicno u analiziranju simptoma tako i ovo…pa eto The Show Go On…
Mislim da kod klomifena i takve stimulacije sporije raste beta-ne zelim ti ulijevati laznu nadu ali moja saznanja su takva da se moze desiti jos dan dva negativnog pa onda hcg ponovo prisutan na testu😉
Samo opusteno,kako god znas da si cool u glavi i da ide sve nekim redom.drzim palceve👍🤗🤗💖
Daaaaa Martina ništa nije isključeno implatacija se tek može dogodit! Al sada znaš do kad je u sistemu što je super. 2 dana je smajlić, jedan dan sam radila 2 puta. Zato su 3 smajlića. Doduše meni se pik uvijek očitava 2 dana pa nenpridajem preveliku pozornost.
Ana_Marija pa daaa to je pozitivno što si mislila da je još ohoho znači da si opuštena.
url=https://lilypie.com]
Evo i mene…ja radila jutros test kad ono moja trudnoca isparila…pihhh…🤣🤣🤣🤣…cak me nije ni dotaklo moram vam priznati..mislim da sam oguglala malo…🤔…u svakom slucaju dobro je da sam uradila jer sljedeci ciklus znam kako i nije mi nimalo zao radi toga sta sam isprobavala. Znat cu do kad mi ostaje u sistemu jacina 1500 a to bi bilo do ( racunajuci onu sjenu jucer ujutro) 10DPO ili 11 dan nakon inekcije. Ali……nisam ja potpuno iskljucila ovaj ciklus..ne ne…nedam se…ovo ne mora znaciti nista a moze znaciti sve. Iako i da je sta bilo bila bi se vratila bar sjena al dobro. Otom potom.Kao i obicno u analiziranju simptoma tako i ovo…pa eto The Show Go On…
Mislim da kod klomifena i takve stimulacije sporije raste beta-ne zelim ti ulijevati laznu nadu ali moja saznanja su takva da se moze desiti jos dan dva negativnog pa onda hcg ponovo prisutan na testu😉
Samo opusteno,kako god znas da si cool u glavi i da ide sve nekim redom.drzim palceve👍🤗🤗💖
Znam znam da je tak. Zato kazem nisam jos odustala od ovog ciklusa. Imam fore. Ali isto tako sam realna. Mogi ti rec da jesam nekako opustena. Evo neki dan sam rekla frendici. Mozda ce vam zvucati malo smijesno. Ali kao da mi u zadnje vrijeme neki glas unutar mene govori. Smiri se. Bit ce sve u redu. Jos malo se strpi. Nemrem vam objasniti kakav osjecam. Kao da mogu osjetiti na neki nacin da uskoro dolazi lije period. Zasto i zbog cegam nemam pojma. Da se mozda ja unutra sama sa sosbom pomirujem u smislu da ne mogu nista vise uraditi od uradenog ili se predajem u sebi a da ni sama nisam svjesna. Ovako kad citam sta sam napisala bas zvuci ludo. Al eto tako vam se ja osjecam. Hvala ti puno ❤❤
Daaaaa Martina ništa nije isključeno implatacija se tek može dogodit! Al sada znaš do kad je u sistemu što je super. 2 dana je smajlić, jedan dan sam radila 2 puta. Zato su 3 smajlića. Doduše meni se pik uvijek očitava 2 dana pa nenpridajem preveliku pozornost.
Ana_Marija pa daaa to je pozitivno što si mislila da je još ohoho znači da si opuštena.
Aha..ok..ja sam onda krivo vidla ☺️ shame on me 😘..aha da da..za dva dana su sasvim ok. Znas da sam i ja u prvom ciklus koristenja imala isto dva dana i mislim da je to u redu. Jaoooo...jedva cekam sada neke testice da uradite usoro....wuhuuu...drzim.🤞 svimaaaaa
Pozz. U ned mi sam imala pik. Na 10dc. A danas na gacicama iscjedsk roskasti. Jel imao tko iskustva s tim?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Pozdrav cure, prvo cestitam curama na plusicima jeeee❤️❤️
Ja sam danas 8 dpo,test jos necu piskit,dvoumim se dali da sutra ili je prerano,ma da bi sad najade ali bolje nee😂 ugl temp mi se drzi ovako https://ibb.co/CwLX1wD Mislim da je to ok samo da nastavi. Od simptoma jucer navecer i danas neko malo cimanje oko desnog jajnika.
Malo me glava boli,nista pretjerano.cice i dalje rasturaju jos od 1 dpo. E sad samo cekanje....
Breskva super ti je temperatura, neka lipo tako i ostane.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji