Martina, zašto misliš da to nije to? Evo svi mantramo i nadamo se da to je to :)
Vuky, sad krećete na ivf 1. put?
Evo ne znam zašto su ovi dani takvi da smo svi malo u bedu. Ja sam uvijek mislila da sam realna i da razumijem da mi neće iz prve uspjeti niti ću biti jedna od onih koji 'ne znaju kako se to dogodilo', ali kako prolaze mjeseci tako osjećam da lagano tonem ipak. Nije nam sad ne znam koji mjesec, ali sjetila sam se i kako smo mjesecima i za 1. bebu pokušavali i sad opet to sve prolaziti... Problem mi je i radi posla i bilo bi mi idealno da sam sada trudna, kasnije ću imati hrpu problema radi toga, ne znam što će biti s ugovorom... Ma hrpa nekih problema i pitanja u glavi. No, kako to obično biva, vjerojatno će se dogoditi u baš najnezgodnijem trenutku.
Cure beta mi iznosi 72!! Trudna sam!!
Sada se samo nadam da neće biti ne daj Bože biokemijska ili nešto gore, ali ne želim niti sekunde razmišljati negativno.
Martina ne gubi nadu, primila si malu dozu betaHCG i prošlo je sasvim dovoljno dana, polako možda se stvarno nešto događa.
Sada se samo nadam da neće biti ne daj Bože biokemijska ili nešto gore, ali ne želim niti sekunde razmišljati negativno.
Martina ne gubi nadu, primila si malu dozu betaHCG i prošlo je sasvim dovoljno dana, polako možda se stvarno nešto događa.
Čestitam od srca i želim ti školsku trudnoću!!! 😍😍😍😍
Eto vidiš! Super!! Čestitam i potjeraj ružne misli...
Ely čestitam 😍❤️ neka sve bude školski i uredno!
url=https://lilypie.com]
Ely cestitam ti, neka sve bude u najboljem redu❤❤
Martina drzim fige da si stvarno T i da nam uskoro i ti javljaš ovako lijepe vijesti😉😉
Curke koje su ugledale plus, zelim prekrasnu i školsku trudnoću. Martina optimizam!
A nama svima ostalima drzim fige i da mi ugledamo pozitivan test!
Ima li tko da je u Ovulaciji trenutno ili približno da se pratimo do testa ili M. Ja od danas odbrojavam 13 dana.
url=https://lilypie.com]
Hvala vam cure! 💗 drzim vam fige da uskoro dve ugledate svoje plusice, ne sumnjam nimalo.
Hvala vam cure! 💗 drzim vam fige da uskoro dve ugledate svoje plusice, ne sumnjam nimalo.
Cestitammmm bumo te stavili na odbrojavanje sa plusicem. Lijepo je vidjeti ☺️🤗. Neka bude skolska i ne brini nista. Sad se opusti i polako ❤🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji