Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malamala
    21. Listopad 2019. 07:56

Martina1982

Dobro jutro! Ja vam nemrem docekat 8 sati da udem u grad po testice. Ovaj sam vikend provela guglajuci o inekciji koliko ostaje u sistemu itd. Uglavnom sam vidla da pise inekcija od 2500 iu ostaje cca.7 dana. A moja je bila 1500 iu pa se nadam da su oni testici bilo pravi…Inace od simptoma nemam nis. Zadnja dva dana apsolutno nis. Nit me boli trbuh niti imam grcice niti su mi sise bolne. Sam su koliko mi se cini napuhane nekak. Ostalo O bodova. Danas mi je 9DPO ili 23DC. Inace mi je lutealna faza 12..13 dana. Bar je tak bila u projasnjim ciklusima. Tako da zapravo ne bi bilo nemoguce dobiti plus…al tko ce ga znat..eto jesam malo izanalizirala sve i dala vam za citat 🤗🙈. Nemojte zamjeriti 🤗. Javljam se kasnije sa rezultatom 😉😎

Sretno!!! :) 

Mala

Sunčica5
    21. Listopad 2019. 08:12

Martina sretnooo ❤️

“Nebo strpljive voli.”

Breskva
    21. Listopad 2019. 08:14

Martina sretno ❤️❤️❤️❤️ Cekamo i drzim 🤞🤞🤞

Breskva
    21. Listopad 2019. 09:09

Cureee,ja sam bas nekako uzbudena sada,neznam dali zabrijavam ili sta... bila sam na wcu i kad sam se obrisala bio je kremast bijeli iscjedak  i to bas gust i kao ok,i poslije idem na wc opet i obrisem se i vidim crvenu tockicu,bas zarko crvenu,ali najmanju na svijetu... i sad neznam dali je ti impl. ili sam se oderala... jooj sva sam zbunjena i sad se brisem non stop i nema vise nista 🤭🙃😮😮  a citala sam sad na netu da je impl roze ili smede boje,meni je bas bilo crveno 🤭, zna netko sta je to????

Mallla
    21. Listopad 2019. 09:20

Justagirl2201 sjena se vidi... Oprezno s njima i Daj Bože da tamni!
     Breskva navijamo mi da to bude implatacija nikad ne znaš kakve boje će bit!
    Mene danas rasturaju jajnici, udaraju u nogu i u leđa. Sigurna sam da je to O. Pokrili smo sinoć i bolilo me tako da je užitak bio umanjen za bol. Ipak iza sam podigla dupe na jastuk i dovršila posao.... Planiram napastovat MM još večeras a onda kud koji mili moji. Nisam odavno ovako intenzivno osjećala O baš u vrijeme kada jebi trakica pozitivna i sve nekako ppsloženo. Idem sutra na put pa se nadam da to neće previše utjecat na temp. 

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    21. Listopad 2019. 09:23

Cure navijamo da testici potamne i da dobijemo jos koji novi sigurni plus-javljajte🤞🤞👍

Mallla
    21. Listopad 2019. 09:26

Martina čekamo tebe i testić 😀😍

url=https://lilypie.com]

Malamala
    21. Listopad 2019. 09:41

Ja sam radila test na 6 dpo i 9 dpo.. Ne znam dali je to bilo prerano ali odustajem :( danas mi je 11 dpo i uzasno me boli donji dio trbuha, ocito dolazi M.. Odustajem i od lh i od duphastona i svega.. Svaki mjesec isto razocaranje, u uzansom sam bedu vec od svega 😔

Mala

tera_
    21. Listopad 2019. 10:01

Martina sretno :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

sanja0508
    21. Listopad 2019. 10:05

Martina cekamo te i sretno 😍

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.