Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    20. Listopad 2019. 19:42

crnerupe

Dakle,danas sam,zapravo prije nekih pola sata radila LH test cisto da vidim hoce li se viditi crtica kao prije par dana jer me ono dosta zbunilo,medutim crtica je toliko bila slaba,jedva vidljiva oku,isto kao i HCG koji sam radila u isto vrijeme prije tusiranja jer sam danas trebala dobiti,ali sam sto 100% uvjerena da sam zbog zelje umislila tu sjenu,crticu,sto god pa sam bacila test u smece jer se ne zelim s time opterecivati jer stvarno mislim da sam umislila sjenu/crticu..

A gle zavisi koji si hcg testic radila-znas vec i sama koliko nas ima ovdje sa laznopozitivnim kinezima...probaj ga sliknuti pa stavit ovdje slikicu...kakva ti je temperatur...mozda ima nade -ipak jos M nije dosla

zvjezdica37
    20. Listopad 2019. 19:48

Aria7

Pozdrav drage moje, nisam vam pisala puno, ali sam vas redovito čitala, čestitam svima koje ste ugledale plusić, i ostalima želim da što prije dočekaju svoj 🙏.
    Prošla je godina dana kako pokušavamo, sto stvari se zakompliciralo, prije mjesec i pol sam operirala dvije endo ciste na lijevom jajniku koje su u dva mjeseca užasno narasle i takve mi bolove stvarale, odmah su mi napravili i letz konizaciju zbog cina 2. Uputa doktorice je bila da 4 tjedna nakon zahvata nemamo odnose da bi se sve malo oporavilo i da onda opet probamo do 12 mjeseca a onda ako ne uspije sve pretrage ići rješavati. Naravno odlučila sam pratiti trakicama ovulaciju, uhvatila sam pik, pokrili smo sve dane i obećala sam sama sebi da se ovaj put neću izluđivati i neću tražiti simptome. Odmah nakon ovulacije grudi su mi postale ekstremno bolne ali se nisam htjela time opterećivati jer su mi znale tako bolne već biti. I sve je bilo super do jučer meni 8 dpo, a ja dobila krvarenje ali kao u sluzi nešto, malo ga je bilo. Ja sam se počela tresti jer nikada nisam imala nikakvo krvarenje između mengi i pomislila sam da je to možda implantacijsko krvarenje. I onda sam prevrtila film i skužila da već par dana imam žućkast iscjedak kojeg inače nemam pa mi je nada postala još i veća. Ne želim se opet izluditi pa užasno razočarati, ali eto sad imam simptome koje nisam nikada imala, pa se nadam da je ovaj put uspjelo 🙏 ima li koja od vas iskustva sa implantacijskim i tim sunčanim iscjedkom?
    Oprostite na dugom postu 😘🙏

Ja sam imala implatacijsko u vrijeme ocekivane M i to je bilo vec blijedo smedje boje a test prije toga pozitivan,znaci kod mene je vec bila implatirano u maternici al se tek par dana poslije manifestiralo kao ta sukrvica.Inace cure primjete roza ili svjeze,ali svakako se poklopilo oko tih dana ocekivanja

• justagirl2201
    20. Listopad 2019. 21:49

Evo moje umišljene sjenice na 11dpo
    https://ibb.co/6cQCGV5

Napokon 2804
    20. Listopad 2019. 22:01

justagirl2201

Ja vidim blaguuuu crticu

Breskva
    20. Listopad 2019. 22:11

Justagirl,i ja vidim isto neku sjenicu, ali s tim testovima nemam bas lijepo iskustvo. Imala sam toliko crtica da sam svaki mjesec trudna da vise neznam ni koje testove da koristim. 
    Ja se nadam da kod tebe nece biti takav slucaj,probaj pisnut sutra ujutro mozda ce bit crtica tamnija ,ja drzim 🤞🙃❤️ Javi nam

• justagirl2201
    20. Listopad 2019. 22:15

Bas to...imam i ja iskustva s tim testovima pa se ne zelim nadat...cekam vjesticu i tek ako (kad) bude kasnila cu napravit test pa sto bude :) hvala na podrsci 😍 kako god bilo, idemo dalje :) 

Napokon 2804
    21. Listopad 2019. 00:46

Meni sise napete i nisu jako bolne. Bolucka me lijevi jajnik i nekakva napetost dole

21. Listopad 2019. 06:09

justagirl2201

Jaooo vidim i ja sjenu sjene...oces ponavljati? Budi oprezna s tim trakicama ☺️ od ❤ zelim da pocne tamniti 🤗🤗🤗

21. Listopad 2019. 06:10

VII odbrojavanje 2019
    Mikixy - 3.10.2019  ✔️
    Suncica5 - 22 10.2019. - 2 dana ♧
    Jusragirl - 24.10.2019. - 4 dana♧
    Arwen87 - 25.10.2019. - 5 dana♧
    Emilijal - 26.10.2019 - 6 dana ♧
    Martina1982 - 26.10.2019 - 6 dana♧
    Ana_Marija_2019. - 27.10.2019. - 7 dana♧
    Breskva - 28.10.2019 - 8 dana ♧
    Hope2804 - 30.10.2019. - 10 dana♧
    Sanja0508 - 31.10.2019 - 11 dana♧
    VIII ODBROJAVANJE 2019.
    Mallla - 3.11.2019. - 14bdana 🌱
    Lady_E - 8.11.2019. - 19 dana 🌱
    Tera - 11.11.2019 - 22 dana 🌱
    Tockica - 11.11.2019 - 22 dana 🌱
    Marinal - 14.11.2019. - 25 dana 🌱
    Zvjezdica37 - 16.11.2019.- 27 dan 🌱
    AnKol - 21.11.2019 - 31 dana 🌱
    Tinas - 
    Nemo - 
    Mika111- 

21. Listopad 2019. 06:14

Dobro jutro! Ja vam nemrem docekat 8 sati da udem u grad po testice. Ovaj sam vikend provela guglajuci o inekciji koliko ostaje u sistemu itd. Uglavnom sam vidla da pise inekcija od 2500 iu ostaje cca.7 dana. A moja je bila 1500 iu pa se nadam da su oni testici bilo pravi...Inace od simptoma nemam nis. Zadnja dva dana apsolutno nis. Nit me boli trbuh niti imam grcice niti su mi sise bolne. Sam su koliko mi se cini napuhane nekak. Ostalo O bodova. Danas mi je 9DPO ili 23DC. Inace mi je lutealna faza 12..13 dana. Bar je tak bila u projasnjim ciklusima. Tako da zapravo ne bi bilo nemoguce dobiti plus...al tko ce ga znat..eto jesam malo izanalizirala sve i dala vam za citat 🤗🙈. Nemojte zamjeriti 🤗. Javljam se kasnije sa rezultatom 😉😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.