Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    19. Listopad 2019. 15:23

Cure imam pitanje, jeli moguce da 9 dana nakon kiretaze(  zbog spontanog) sam u plodnim danima? Od jutros osjecam lagano probadanje u desnom jajniku, a tako mi se znalo dogadjat kad sam u plodnim danima tj. pred ovulaciju. U cetvrtak sam bila na pregledu i sve je uredu i cisto. Bas sam zbunjena jer neznam kako sad to sve ide nakon spontanog. Imam lh trakice za ovulaciju al nemam pojma dal one sad uopce i koriste, tj. u periodu do prvog menzesa. Ako netko zna bila bi zahvalna na odg. 😘😘

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

19. Listopad 2019. 16:21

zvjezdica37

Martina Martina,daleko prerano da bi bio onaj pravi plus a opet ga je lijepo vidjeti!I ja sam ga imala do 6dana poslije ovulacije zbog injekcije.Mozes napraviti eksperiment sad vec kad si zapocel pa svaki dan piskat i da pratimo dali tamni🤞🤞🤗🤗

Ma znam da...luda glava sta ces...al nemrem danas vise kupiti za sutra a nemam ih. Tak da moram cekat ponedjeljak ali budem da eksperimentirala pa cu probat. 👍

Ivo& Ivana💙♥️
    19. Listopad 2019. 18:01

Cure evo sam tesirala trakice i po ovome mi je testna jaca od kontrolne. Neznam kako ucitati sliku da vidite jer sam skroz zbunjena. Danas mi je 9 dan od kiretaze a meni trakica pokazuje pik. Kako da ucitam sliku? 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

19. Listopad 2019. 18:10

Clio35

Cure evo sam tesirala trakice i po ovome mi je testna jaca od kontrolne. Neznam kako ucitati sliku da vidite jer sam skroz zbunjena. Danas mi je 9 dan od kiretaze a meni trakica pokazuje pik. Kako da ucitam sliku?

Preko ibb.co stranice. Tam stavis sliku i kopiras nam link ovdje. Moguce je da imas O da 

Ivo& Ivana💙♥️
    19. Listopad 2019. 18:15

https://ibb.co/YX6Xs7G
    Mislim da sam uspila staviti slikz

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

zvjezdica37
    19. Listopad 2019. 18:31

Clio35

I po meni je to pik a sad ajd ga znaj...probaj sluz ako se rasteze onda jesi u ovulaciji

zvjezdica37
    19. Listopad 2019. 18:32

Martina1982

zvjezdica37

Martina Martina,daleko prerano da bi bio onaj pravi plus a opet ga je lijepo vidjeti!I ja sam ga imala do 6dana poslije ovulacije zbog injekcije.Mozes napraviti eksperiment sad vec kad si zapocel pa svaki dan piskat i da pratimo dali tamni🤞🤞🤗🤗

Ma znam da…luda glava sta ces…al nemrem danas vise kupiti za sutra a nemam ih. Tak da moram cekat ponedjeljak ali budem da eksperimentirala pa cu probat. 👍

Super ma i ja bi to isto radila na tvom mjestu tako da te skroz podupirem u naumu🤭🤭🤗..cekamo dalje testice

Ivo& Ivana💙♥️
    19. Listopad 2019. 18:38

zvjezdica37

Clio35

I po meni je to pik a sad ajd ga znaj…probaj sluz ako se rasteze onda jesi u ovulaciji

A, imam jos par trakica pa cu pratiti ovih dana. Bas sam zbunjena jer mi je ovo bila prva trudnoća i prvi spontani pa sam jos i psihički malo uzdrmana. Doduše pijem svaki dan po litru caja i neke kapi sto mi je napravila fitoterapeutikinja za regulaciju. I dalje uzimam omega 3 i prenatale pa je to mozda sve potaklo. Hvala ti. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Sunčica5
    19. Listopad 2019. 18:43

Martinaa da crtica tamni 🙏🏻🙏🏻 🥰

Clio moguca je ovulacija. Ja kad sam rodila, prisilno doslovno jer je bebi stalo kucati srce u 23tt,  vec sljedeci cikkus od porida sam imala ovulaciju, potvdenu ultrazvukom.

“Nebo strpljive voli.”

Mallla
    19. Listopad 2019. 19:02

Clio to svakako je pik. Vjerojatno je O, neznam koliko brzo se hormoni vraćaju na "normalne" vrijednosti ali u 9 dana vjerujem da da. 
    Žao mi je što ti se ro dogodilo i navijam da čim prije budeš opet T i da bude zdrava trudnoća od 40tjedana nakon koje ćeš držati u naručju zdravu bebicu, a hoćeš ❤️

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.