Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LjubičicaX
    29. Travanj 2019. 09:30

zvjezdica37

Mallla

Zvjezdice pa ja ne vjerujem koliko je kod nas sličnosti. Tako i meni "zov" se budi odmah nakon M. A do ovulacije se mi već nauživali jedno u drugom 😂😂

Hhahha je istina…nekad sam zbog tog znala pomislit da su mi plodni dani odmah nakon M jer recimo kod mene nema uvoda sa suhim periodom…
    Da prostis odmah imas u sta umocit🤭🤭
    A tamo oko sredine vec pocnem i kremasto cak i candidu znam dobit oko ovulacije pa mi bude bas nezgodno.
    Eto nadam se da je bilo iscrpno i detaljno
    Hhhhhh🤪🤪🤪

...Odmah imaš u šta umočit...Hahahahahaha baš si me nasmijala ovako na jutro 😂 Uživaj onda. I kod mene se zov budi odmah nakon M, ali se umočit može tek malo poslije, da prostite 😂
    Zvjezdice, obavezno naruči trakice, dadse možemo pratit opet sve, meni uz njih nekako zabavnije i brže vrijeme proleti 😁

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    29. Travanj 2019. 09:33

Martina1982

II. ODBROJAVANJEVUKY - 6 dana - 5.5.2019 ♡BABY - 10 dana - 9.5.2019 ♡(ako koja ima da je ulovila pik ili ga ulovi nek javi..naravno ako se zeli pridruziti odbrojavanju 😊)

Martina, ja tek treba da lovim pik, ali M NEočekujem 18.5., pa eto uključi me u odbrojavanje 💜 
    Jedva čekam da nam se i ti pridružiš, a do tada javljaj kakva je situacija 😘

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

Lady_E
    29. Travanj 2019. 10:34

LjubičicaX

A joooj, ali ako je već došla, neka što prije ode pa u nove borbe. Kod mene identična situacija kao kod tebe bila prošli ciklus, čak 5 dana poranila, s tim da je 3 dana bilo takvo brljanje, i tek četvrti dan krenula kako treba i to brojim kao 1DC. Cure su mi ovdje pisale kad tako brlja M prije nego što krene, da bi to mogao bit znak manjka progesterone, pa eto provjeri i ti. Kod mene se dosta toga poklapa da bi mogao bit manjak, pa ću narednih mjesec-dva iz tog razloga radit hormone. Sretno, sad odmori malo pa idemo ganjat pik i O i + 😊

Hvala na info, svakako cu i ja provjeriti o cemu se radi. Ovaj mjesec cu jos probati ovako kako je jer mi slijedi dosta guzve i kojekakvih dogadanja, ali nakon toga cu provjeriti sve. 
    Ma kod tog brljanja me najvise zivcira kada odrediti 1 dc i kako to utjece na ovulaciju. Sva sreca da imam te trakice koje me onda usmjeravaju 😆
    Eh da, malo odmora pa krecemo u akciju i lov 😁😁

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Lady_E
    29. Travanj 2019. 10:39

Martina i meni je jos rano za racunanje iduceg nedolaska, ali FF predvida 22.05. pa stavi tako, a onda cemo nakon pika azurirati 😁

zvjezdica37
    29. Travanj 2019. 11:19

LjubičicaX

zvjezdica37

Mallla

Zvjezdice pa ja ne vjerujem koliko je kod nas sličnosti. Tako i meni "zov" se budi odmah nakon M. A do ovulacije se mi već nauživali jedno u drugom 😂😂

Hhahha je istina…nekad sam zbog tog znala pomislit da su mi plodni dani odmah nakon M jer recimo kod mene nema uvoda sa suhim periodom…
    Da prostis odmah imas u sta umocit🤭🤭
    A tamo oko sredine vec pocnem i kremasto cak i candidu znam dobit oko ovulacije pa mi bude bas nezgodno.
    Eto nadam se da je bilo iscrpno i detaljno
    Hhhhhh🤪🤪🤪

…Odmah imaš u šta umočit…Hahahahahaha baš si me nasmijala ovako na jutro 😂 Uživaj onda. I kod mene se zov budi odmah nakon M, ali se umočit može tek malo poslije, da prostite 😂
    Zvjezdice, obavezno naruči trakice, dadse možemo pratit opet sve, meni uz njih nekako zabavnije i brže vrijeme proleti 😁

Haha eto nek nam jutro krene sa osmjehom pa makar se radilo i o "močenju"😋🤣
    Ma normalno da sam narucila trakice i teszove a i onaj neki digitalni toplomjer bas za bazalnu temp.
    Ima ima svega a vidim i volje ☺☺

zvjezdica37
    29. Travanj 2019. 11:26

LjubičicaX

Lady_E

Evo kod mene je danas napokon krenula gospodica M. Jel danas onda racunam kao prvi dan ciklusa? A ova 3 dana prije mogu oznaciti kao spotting?
    Vidim da vas je puno krenulo u novu borbu nakon M tako da cure samo hrabro i ovaj mjesec 🤗
    Vama koje iscekujete zelim da ne dode i da ugledate svoj + 😊

A joooj, ali ako je već došla, neka što prije ode pa u nove borbe. Kod mene identična situacija kao kod tebe bila prošli ciklus, čak 5 dana poranila, s tim da je 3 dana bilo takvo brljanje, i tek četvrti dan krenula kako treba i to brojim kao 1DC. Cure su mi ovdje pisale kad tako brlja M prije nego što krene, da bi to mogao bit znak manjka progesterone, pa eto provjeri i ti. Kod mene se dosta toga poklapa da bi mogao bit manjak, pa ću narednih mjesec-dva iz tog razloga radit hormone. Sretno, sad odmori malo pa idemo ganjat pik i O i + 😊

Ja sam znala imati to brljannje smedje prije M i isto mislim da je manjak progesterona.
    Cisto provjeri radi sebe

zvjezdica37
    29. Travanj 2019. 11:28

Narucena nova tura one step lh trakica 
    Testova na T
    Bazalni toplomjer narucen
    1.dan pocetak konzumiranja Maca caja
    🤗🤗nema da nema😎🤩🤩

Lady_E
    29. Travanj 2019. 11:38

zvjezdica 37
    Ja sam znala imati to brljannje smedje prije M i isto mislim da je manjak progesterona.
    Cisto provjeri radi sebe

Hocu, hocu, nema zezancije. Jel to trebam onda raditi pretragu 21dc da se utvrdi da li je uopce bilo ovulacije? Ili da kompletno provjerim sve hormone? Sad sam nesto citala o tome da se vade prvih dana ciklusa. Sorry, to mi je totalna nepoznanica i uopce nisam upucena 🤪
    A ti si se fino naoruzala za ovaj mjesec, puna ratna sprema 😊 samo tako 🤞 i ja moram prebrojati trakice, prosli ciklus sam ih trosila ko blesava 😁

29. Travanj 2019. 12:52

II. ODBROJAVANJE
    VUKY - 5 dana - 5.5.2019 ♡
    BABY - 9 dana - 9.5.2019 ♡
    ZVJEZDICA 37 -24 dana - 24.5.2019 ♡
    MALLLA - 26 dana - 26.5.2019 ♡
    SUNCICA5 - 19 dana - 19.5.2019 ♡
    LADY_E - 22 dana - 22.5.2019 ♡
    LJUBICICAX - 18 dana - 18.5.2019 ♡

zvjezdica37
    29. Travanj 2019. 12:59

Lady_E

zvjezdica 37
    Cisto provjeri radi sebe

Hocu, hocu, nema zezancije. Jel to trebam onda raditi pretragu 21dc da se utvrdi da li je uopce bilo ovulacije? Ili da kompletno provjerim sve hormone? Sad sam nesto citala o tome da se vade prvih dana ciklusa. Sorry, to mi je totalna nepoznanica i uopce nisam upucena 🤪
    A ti si se fino naoruzala za ovaj mjesec, puna ratna sprema 😊 samo tako 🤞 i ja moram prebrojati trakice, prosli ciklus sam ih trosila ko blesava 😁

Lady ja ti nisam sigurna u to koji dan moras ciljano vaditi.doduse niti se ne sjecam da je meni moja gin.ista rekla osim da ce mi provjerit zalihe jajnika i da izvadim krv.
    Tako sam ja krv izvadila 1.dan smeckarenja a sutradan dobila M.
    Neznam ni jesam li vadila u pravo vrijeme.To ce ti sigurno ona reci kada trebas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.