Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    28. Travanj 2019. 11:57

LjubičicaX

Zvjezdice, Malla… I kod vas svašta novo.
    Zvjezdice bitno je da je pristao na spermiogram, dok on to još malo svari i eto nalaza. I kad se utvrdi da je sa oboma sve ok, onda ćete se opustit i eto plusa 😘
    Isto to sve planiramo i mi sljedeći mjesec uradit.
    Malla, zbog tebe sam odlučila i ja ovaj mjesec se vratit vrkuti, da možemo pratit zajedno reakcije 😁
    Obavezno nas izvještavaj o novoj spravici koju si poručila, ako budeš zadovoljna, da krenemo tvojim stopama ☺
    Eto cure, ja jučer ispratila vješticu, danas startala sa vrkutom ozbiljno, a od sutra počinjem lov na pik i otvaram sezonu akcije po onom SMEP planu, čisto da ne moram mozgat kad bi bilo najbolje akcijat 😂 Još pokušat se max opustit i to je plan za ovaj mjesec, pa nek bude šta bude 😁
    Sretno nam svima 💜

Vidim ja nama nece biti dosadno ni ovaj mjesec..kako mi mjesecnica zavrsava tako se budi onaj zov prirode🤭🙃🧚‍♀️
    Da...kod mene to nastupi vrlo rano,odmah po zavrsetku menge mi krene egg sluz i pocnem vec bit aktivnija al s obzirom da se nalivam sa vrkutom ni ne cudi me.
    Htjela sam jos danas krenuti sa macom ali moram sacekati do sutra ipak.
    Sutra vjerovatno i ja ispracam vjesticu i lov pocinje🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

zvjezdica37
    28. Travanj 2019. 11:59

Mallla

Komedija 😂 nešto sam brljala tu po forumu i naletom na svoj komentar od prije 3 god kad sam pila vrkutu i stolisnik, kad sam napisala da od vrkute imam jako izražen PMS i jako velike grudi … Ovaj sam mj počela s vrkutom i isto je tako djelovala ali sada sam pametnija pa znam da je to normalno 😊😂

Meni se nisu skroz smanjile a sutra nastavljam sa prvom kombinacijom maca vrkuta i to cu se potrudit da pijem bar 8dcl dnevno...

zvjezdica37
    28. Travanj 2019. 12:01

annika

Curke moje, jeste mi žive?
    Ja sam ok, imam kao menstrualne bolove, ooogromne grudi i evo danas mi se nešto spava. sad jel zbog vremena il su krenuli i drugi simptomi, vidjet ćemo. jedem ko termit, ali to sigurno nema veze s vremenom
    u ponedjeljak zovem za pregled, valjda su se vratile sa godišnjeg

Pravi trudnicki hormoni😁😙
    A tek je pocetak ,bit ce ovo slatko iscekivanje i naravno javi sto je bilo na pregledu ako odes skoro

Mallla
    28. Travanj 2019. 15:19

Zvjezdice pa ja ne vjerujem koliko je kod nas sličnosti. Tako i meni "zov" se budi odmah nakon M. A do ovulacije se mi već nauživali jedno u drugom 😂😂

url=https://lilypie.com]

28. Travanj 2019. 16:18

vuky

Martina82 hvala, moze odbrojavanje :) 5.5. ocekujem M ili +☺️

👍

28. Travanj 2019. 16:20

annika

Curke moje, jeste mi žive?
    Ja sam ok, imam kao menstrualne bolove, ooogromne grudi i evo danas mi se nešto spava. sad jel zbog vremena il su krenuli i drugi simptomi, vidjet ćemo. jedem ko termit, ali to sigurno nema veze s vremenom
    u ponedjeljak zovem za pregled, valjda su se vratile sa godišnjeg

Hhh da to je normalno tako. Super da sr ove vracaju sa godisnjeg. Ja sam.ok za sada 😎 vidit cemo u utorak sta kaze ginica. Sta i kako dalje. Ti nam odmaraj i pazi na sebe i dusu malu ❤ 

28. Travanj 2019. 16:22

zvjezdica37

LjubičicaX

Zvjezdice bitno je da je pristao na spermiogram, dok on to još malo svari i eto nalaza. I kad se utvrdi da je sa oboma sve ok, onda ćete se opustit i eto plusa 😘
    Malla, zbog tebe sam odlučila i ja ovaj mjesec se vratit vrkuti, da možemo pratit zajedno reakcije 😁
    Obavezno nas izvještavaj o novoj spravici koju si poručila, ako budeš zadovoljna, da krenemo tvojim stopama ☺
    Eto cure, ja jučer ispratila vješticu, danas startala sa vrkutom ozbiljno, a od sutra počinjem lov na pik i otvaram sezonu akcije po onom SMEP planu, čisto da ne moram mozgat kad bi bilo najbolje akcijat 😂 Još pokušat se max opustit i to je plan za ovaj mjesec, pa nek bude šta bude 😁
    Sretno nam svima 💜

Vidim ja nama nece biti dosadno ni ovaj mjesec..kako mi mjesecnica zavrsava tako se budi onaj zov prirode🤭🙃🧚‍♀️
    Da…kod mene to nastupi vrlo rano,odmah po zavrsetku menge mi krene egg sluz i pocnem vec bit aktivnija al s obzirom da se nalivam sa vrkutom ni ne cudi me.
    Htjela sam jos danas krenuti sa macom ali moram sacekati do sutra ipak.
    Sutra vjerovatno i ja ispracam vjesticu i lov pocinje🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

zvjezdica37

LjubičicaX

Sretno nam svima 💜

Hhhhhhh finooooo...budi se proljece pa i sve ostalo...vidim bit ce nam zanimljivo i ovaj ciklus. 😎😎😎😎🥳🥳🥳

28. Travanj 2019. 16:25

LjubičicaX

Sretno nam svima 💜

Hhhhhh superiska..ja cu pitat ovu svoju ginicu sta smijem uzimat od onog sta imam. Imam caj od vrkute i macine kapsule. MALLA mene isto zanima kak ce biti sa spravicom..javljaj 😎😎😎

28. Travanj 2019. 16:27

zvjezdica37

Martina1982

zvjezdica37

Cure s obzirom da znate kako imam najnormalniju obilnu mengu a i to da imam puno testica kineskih morala bih nadodati i ovo…malo sam se igrala danas da upoznam test jer sam cula kako nekad budu pozitivni nekad negativni a ustvari nema trudnoce.ovo je osjetljivost 10 ug
    Smjesna sjena u zadanom vremenu na jednom testu a na drugom iz iste mokrace nema nista..
    Neznam dali je ovo bila trudnoca ili je samo evaporacijska linija no nije isparavanje pa eto da znate i ovo prilikom kupovine da vas nebi bunilo

Joj ne znam.sta bi ti rekla na ovo. Moze biti i ne mora biti. Znam da kod biokemijske bude plusic pa nazalost bude minus poslje. Kak si sad?

Ja ok imala obilniju M i to bez bolova a samo je taj jedan bio kao pozitivan i ostavljam to kao neku mistiku kineskih testica koji pokazuju laznu T ili eventualno mogucnost da je nesto doslo i proslo…bilo kako moralo biti..ne vrijedi sve uzimat k srcu.
    Tome se ucim cijeli zivot…

Jasno mi je da. Sad samo naprijed. Bas kako kazes ne vrijedi sve uzimat k srcu. Covjek.bi ispalio. Ali sad ide novi ciklus i nove nade. 🤞🤞🤞❤❤ drzimo se skupa sve 💋

28. Travanj 2019. 16:29

II. ODBROJAVANJE

VUKY - 6 dana - 5.5.2019 ♡

(ako koja ima da je ulovila pik ili ga ulovi nek javi..naravno ako se zeli pridruziti odbrojavanju 😊) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.