Zvjezdice, Malla… I kod vas svašta novo.
Zvjezdice bitno je da je pristao na spermiogram, dok on to još malo svari i eto nalaza. I kad se utvrdi da je sa oboma sve ok, onda ćete se opustit i eto plusa 😘
Isto to sve planiramo i mi sljedeći mjesec uradit.
Malla, zbog tebe sam odlučila i ja ovaj mjesec se vratit vrkuti, da možemo pratit zajedno reakcije 😁
Obavezno nas izvještavaj o novoj spravici koju si poručila, ako budeš zadovoljna, da krenemo tvojim stopama ☺
Eto cure, ja jučer ispratila vješticu, danas startala sa vrkutom ozbiljno, a od sutra počinjem lov na pik i otvaram sezonu akcije po onom SMEP planu, čisto da ne moram mozgat kad bi bilo najbolje akcijat 😂 Još pokušat se max opustit i to je plan za ovaj mjesec, pa nek bude šta bude 😁
Sretno nam svima 💜
Vidim ja nama nece biti dosadno ni ovaj mjesec..kako mi mjesecnica zavrsava tako se budi onaj zov prirode🤭🙃🧚♀️
Da...kod mene to nastupi vrlo rano,odmah po zavrsetku menge mi krene egg sluz i pocnem vec bit aktivnija al s obzirom da se nalivam sa vrkutom ni ne cudi me.
Htjela sam jos danas krenuti sa macom ali moram sacekati do sutra ipak.
Sutra vjerovatno i ja ispracam vjesticu i lov pocinje🧚♀️🧚♀️🧚♀️
Komedija 😂 nešto sam brljala tu po forumu i naletom na svoj komentar od prije 3 god kad sam pila vrkutu i stolisnik, kad sam napisala da od vrkute imam jako izražen PMS i jako velike grudi … Ovaj sam mj počela s vrkutom i isto je tako djelovala ali sada sam pametnija pa znam da je to normalno 😊😂
Meni se nisu skroz smanjile a sutra nastavljam sa prvom kombinacijom maca vrkuta i to cu se potrudit da pijem bar 8dcl dnevno...
Curke moje, jeste mi žive?
Ja sam ok, imam kao menstrualne bolove, ooogromne grudi i evo danas mi se nešto spava. sad jel zbog vremena il su krenuli i drugi simptomi, vidjet ćemo. jedem ko termit, ali to sigurno nema veze s vremenom
u ponedjeljak zovem za pregled, valjda su se vratile sa godišnjeg
Pravi trudnicki hormoni😁😙
A tek je pocetak ,bit ce ovo slatko iscekivanje i naravno javi sto je bilo na pregledu ako odes skoro
Zvjezdice pa ja ne vjerujem koliko je kod nas sličnosti. Tako i meni "zov" se budi odmah nakon M. A do ovulacije se mi već nauživali jedno u drugom 😂😂
url=https://lilypie.com]
Curke moje, jeste mi žive?
Ja sam ok, imam kao menstrualne bolove, ooogromne grudi i evo danas mi se nešto spava. sad jel zbog vremena il su krenuli i drugi simptomi, vidjet ćemo. jedem ko termit, ali to sigurno nema veze s vremenom
u ponedjeljak zovem za pregled, valjda su se vratile sa godišnjeg
Hhh da to je normalno tako. Super da sr ove vracaju sa godisnjeg. Ja sam.ok za sada 😎 vidit cemo u utorak sta kaze ginica. Sta i kako dalje. Ti nam odmaraj i pazi na sebe i dusu malu ❤
Zvjezdice bitno je da je pristao na spermiogram, dok on to još malo svari i eto nalaza. I kad se utvrdi da je sa oboma sve ok, onda ćete se opustit i eto plusa 😘
Malla, zbog tebe sam odlučila i ja ovaj mjesec se vratit vrkuti, da možemo pratit zajedno reakcije 😁
Obavezno nas izvještavaj o novoj spravici koju si poručila, ako budeš zadovoljna, da krenemo tvojim stopama ☺
Eto cure, ja jučer ispratila vješticu, danas startala sa vrkutom ozbiljno, a od sutra počinjem lov na pik i otvaram sezonu akcije po onom SMEP planu, čisto da ne moram mozgat kad bi bilo najbolje akcijat 😂 Još pokušat se max opustit i to je plan za ovaj mjesec, pa nek bude šta bude 😁
Sretno nam svima 💜
Vidim ja nama nece biti dosadno ni ovaj mjesec..kako mi mjesecnica zavrsava tako se budi onaj zov prirode🤭🙃🧚♀️
Da…kod mene to nastupi vrlo rano,odmah po zavrsetku menge mi krene egg sluz i pocnem vec bit aktivnija al s obzirom da se nalivam sa vrkutom ni ne cudi me.
Htjela sam jos danas krenuti sa macom ali moram sacekati do sutra ipak.
Sutra vjerovatno i ja ispracam vjesticu i lov pocinje🧚♀️🧚♀️🧚♀️
Sretno nam svima 💜
Hhhhhhh finooooo...budi se proljece pa i sve ostalo...vidim bit ce nam zanimljivo i ovaj ciklus. 😎😎😎😎🥳🥳🥳
Sretno nam svima 💜
Hhhhhh superiska..ja cu pitat ovu svoju ginicu sta smijem uzimat od onog sta imam. Imam caj od vrkute i macine kapsule. MALLA mene isto zanima kak ce biti sa spravicom..javljaj 😎😎😎
Cure s obzirom da znate kako imam najnormalniju obilnu mengu a i to da imam puno testica kineskih morala bih nadodati i ovo…malo sam se igrala danas da upoznam test jer sam cula kako nekad budu pozitivni nekad negativni a ustvari nema trudnoce.ovo je osjetljivost 10 ug
Smjesna sjena u zadanom vremenu na jednom testu a na drugom iz iste mokrace nema nista..
Neznam dali je ovo bila trudnoca ili je samo evaporacijska linija no nije isparavanje pa eto da znate i ovo prilikom kupovine da vas nebi bunilo
Joj ne znam.sta bi ti rekla na ovo. Moze biti i ne mora biti. Znam da kod biokemijske bude plusic pa nazalost bude minus poslje. Kak si sad?
Ja ok imala obilniju M i to bez bolova a samo je taj jedan bio kao pozitivan i ostavljam to kao neku mistiku kineskih testica koji pokazuju laznu T ili eventualno mogucnost da je nesto doslo i proslo…bilo kako moralo biti..ne vrijedi sve uzimat k srcu.
Tome se ucim cijeli zivot…
Jasno mi je da. Sad samo naprijed. Bas kako kazes ne vrijedi sve uzimat k srcu. Covjek.bi ispalio. Ali sad ide novi ciklus i nove nade. 🤞🤞🤞❤❤ drzimo se skupa sve 💋
II. ODBROJAVANJE
VUKY - 6 dana - 5.5.2019 ♡
(ako koja ima da je ulovila pik ili ga ulovi nek javi..naravno ako se zeli pridruziti odbrojavanju 😊)
Sortiraj odgovore
Najstariji