9.5. racunam da bi mogla doci pa moze odbrojavanje :)
👍 drzimo 🤞 da ipak ne dode 😉
II. ODBROJAVANJE
VUKY - 6 dana - 5.5.2019 ♡
BABY - 10 dana - 9.5.2019 ♡
(ako koja ima da je ulovila pik ili ga ulovi nek javi..naravno ako se zeli pridruziti odbrojavanju 😊)
II. ODBROJAVANJEVUKY - 6 dana - 5.5.2019 ♡BABY - 10 dana - 9.5.2019 ♡(ako koja ima da je ulovila pik ili ga ulovi nek javi..naravno ako se zeli pridruziti odbrojavanju 😊)
Ne lovim pik al moze mene za 24.5 je ocekivana M
Tj ne ocekivana😊
Zvjezdice pa ja ne vjerujem koliko je kod nas sličnosti. Tako i meni "zov" se budi odmah nakon M. A do ovulacije se mi već nauživali jedno u drugom 😂😂
Hhahha je istina...nekad sam zbog tog znala pomislit da su mi plodni dani odmah nakon M jer recimo kod mene nema uvoda sa suhim periodom...
Da prostis odmah imas u sta umocit🤭🤭
A tamo oko sredine vec pocnem i kremasto cak i candidu znam dobit oko ovulacije pa mi bude bas nezgodno.
Eto nadam se da je bilo iscrpno i detaljno
Hhhhhh🤪🤪🤪
II. ODBROJAVANJEVUKY - 6 dana - 5.5.2019 ♡BABY - 10 dana - 9.5.2019 ♡(ako koja ima da je ulovila pik ili ga ulovi nek javi..naravno ako se zeli pridruziti odbrojavanju 😊)
Lovim pik kroz 4-5 dana ali se biljezim za NEdobiti 19.5. 😉
“Nebo strpljive voli.”
Daleko sam od pika još al nedolazak M je 26.5 čini se tako daleko a tako brzo će proć
url=https://lilypie.com]
Vuky još malo… Ajde da i ti imaš + pa ds nam anika nije sama😊
Anika to su počeli pravi simptomi ako mi je nešto bilo simptom to je bilo neograničeno spavanje.
Ljubičica dobrodošla u vrkuta klub 😂 ti si mi izvor podataka. Meni M trajala 3 dana. Inače su bili +2 smečkarenja kojih ovaj put nema. Jel moguće da je tako brzo djelovala Vrkuta. Pila sam je jedno 6 dana prošli ciklus (kapsule).
Danas sam krenula s macom i vrkutom, pa ćemo vidjet kakva ću bit ovaj mj.
Da, naravno da je moguće. Smatram da vrkuta djeluje za onoliko vremena koliko ima ''posla za napravit" 😀 Očito je kod tebe manje-više sve u normali, pa zbog toga joj nije trebalo dugo.
Joooj mene baš nešto strah macu koristit, nju čuvam kao zadnju opciju 😁 Svakako ću pratit situaciju kod tebe, pa možda me ohrabriš za macu 😊
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Evo kod mene je danas napokon krenula gospodica M. Jel danas onda racunam kao prvi dan ciklusa? A ova 3 dana prije mogu oznaciti kao spotting?
Vidim da vas je puno krenulo u novu borbu nakon M tako da cure samo hrabro i ovaj mjesec 🤗
Vama koje iscekujete zelim da ne dode i da ugledate svoj + 😊
A joooj, ali ako je već došla, neka što prije ode pa u nove borbe. Kod mene identična situacija kao kod tebe bila prošli ciklus, čak 5 dana poranila, s tim da je 3 dana bilo takvo brljanje, i tek četvrti dan krenula kako treba i to brojim kao 1DC. Cure su mi ovdje pisale kad tako brlja M prije nego što krene, da bi to mogao bit znak manjka progesterone, pa eto provjeri i ti. Kod mene se dosta toga poklapa da bi mogao bit manjak, pa ću narednih mjesec-dva iz tog razloga radit hormone. Sretno, sad odmori malo pa idemo ganjat pik i O i + 😊
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
II. ODBROJAVANJE
VUKY - 6 dana - 5.5.2019 ♡
BABY - 10 dana - 9.5.2019 ♡
ZVJEZDICA 37 -24 dana - 24.5.2019 ♡
MALLLA - 26 dana - 26.5.2019 ♡
SUNCICA5 - 19 dana - 19.5.2019 ♡