Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    27. Travanj 2019. 10:36

Da, kupila test, kad i ovulacijske trakice, sada čeka drugu ned smjesna sam sama sebi 😊

Lady_E
    27. Travanj 2019. 12:56

Martina1982

Superrrr…javljaj nam novosti obaveznoooo….nas prvi plusic 🤗🤗🤗🤗🥰🥰🥰

Ma i dalje je smedi isjedak samo sto je svaki dan sve jaci i kaci. Temperatura 37, ali kod mene temperatura padne zadnji dan M tako da se na nju ne mogu osloniti. Cekam i cekam da krene, pa nikako. Najvise me zivcira sto bi ja htjela da odmah krene curiti pa da je sto prije gotova da mogu u akciju, ali neeee..mora to mene ovako malo po malo muciti. Ah valjda me ovo iskustvo uci strpljenju u svakom pogledu 😁

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Mallla
    27. Travanj 2019. 12:58

Neka vježbe strpljemja s bebama ga treba jedno moreee 😊

url=https://lilypie.com]

27. Travanj 2019. 13:11

Lalaaa

Pozdrav cure !
    Pročitala sam cijelu temu i totalno ste me zarazile svojom pozitivom i ispraćajima budućih mamica :)
    Imam 36 godina i tek sada prvi puta pokušavam postati mama, kod mene je prava ljubav naletjela kasnije. Prošlu godinu sam prvi put doživjela da mi sama menstruacija s normalnih 28 krene šetati od 14 do 27 dana i imala sam nekakve male smeđe točkice po par dana radnom tokom ciklusa .Bilo je tu puno stresa, smrti u obitelji i svega pa sam to pripisala tome.
    U prvom mjesecu sam otišla kod fantastične ginekologice u kvartu koja mi je našla neke dvije male nebitne ciste i preporučila vrkutu i kapi konopljike (pecchiasol Agnus Castus). Vidim da nitko ne spominje konopljiku ovdje , ali moja ginekologica je oduševljena tom kombinacijom. Nakon tri mjeseca pijenja jednog i drugog menstruacija mi se izregulirala, PMSa nema vise takvog kriticnog. Izbacila sam konopljiku sada i ostavila vrkutu.
    Naručila sam cijeli kordon LH trakica, digitalni toplomjer i ostala čudesa s eBaya i sada sam u očekivanju paketića kako bi vam i ja počela slati slikice :) Menga završila u utorak i od onda smo se pohvatali preko nekoliko puta :) Realno kad pogledam ne pazimo se 5 mjeseci i već imam blagi upitnik iznad glave. Zašto još ništa, kad će , hoće li ??? Nekako imam osjećaj da ću morati poduzeti i dodatne korake. Savjetujte me , nova sam totalno, a stvarno bi htjela biti mamika dok još nije prekasno .
    Pusa svima <3

Dobro dosla Lalaaa...nisam cula to za konolju...do si nabavila to? Kako djeluje? Kako ju pijes. Samo akcija do O i dan dva poslje. Samo polako. 5 mj i je i nije strasno. Ima ih koje i po duze ne mogu. Uglavnom kao do 1 godine se smatra normalnim. Tako da. Bit ce samo polako. 👍👍👍

27. Travanj 2019. 13:12

vuky

zvjezdica37pratim sve ful sada, ali opet svi simptomi mogu biti slični PMS-u, 2 dana me bolucka ko kada imam mengu, grudi su mi i dalje osjetljivije ko u O, imam mliječno bijeli iscjedak od danas, nisam bas to prije primjećivala i tri dana sam gladnija za određenom hranom! Treba sad čekati 9 dana ☺️

Samo polako i smireno. 😎 drzim 🤞 da si dobis plusic od ❤ 

27. Travanj 2019. 13:18

Mallla

Oooo povećavamo se cool… Dobrodošla lalaa. Ja bi rekla da start imaš. Nema se tu šta posebno dodat… Ovako ćemo u hodu nabacivat ideje i komentare. E da vrkuta i konopljika su kombinacija koja je u Evinim kapima. Mnogi hvale tu kombinaciju.

Vuky navijam da je T u pitanju.. Ali moram dodati da smo zvjezdica i ja svaki mj trudne ako se nas pita….a ono nismo 😂😂
    E zvjezdice jesi ti ono pila macu ili samo vrkutu?
    Ja neznam koji mi je patak al ovaj put za vrijeme M sam totalno pozitivna i smirena. Jel moguće da me je to vrkuta malo unormalila

Hahahah zato ce vasi plusici biti extra. Onda kad cete misliti da niste bit cete 😂😂😂. Ma smirena si ti zbog nasih razgovora ovdje 😎😎😂😂🤗🤗

27. Travanj 2019. 13:20

Lady_E

Martina1982

Ma i dalje je smedi isjedak samo sto je svaki dan sve jaci i kaci. Temperatura 37, ali kod mene temperatura padne zadnji dan M tako da se na nju ne mogu osloniti. Cekam i cekam da krene, pa nikako. Najvise me zivcira sto bi ja htjela da odmah krene curiti pa da je sto prije gotova da mogu u akciju, ali neeee..mora to mene ovako malo po malo muciti. Ah valjda me ovo iskustvo uci strpljenju u svakom pogledu 😁

Da definitivno znam o cemu pricas jer mi je tako i samoj. Al jbg valjda nas mora malo zezati da nam ne bude predosadno iz ciklusa u ciklusa 😂😂😂

27. Travanj 2019. 13:24

Jel imamo kandidatkinje za novo odbrojavanje mozda? Znaci one koje su ulovile pik na LH trakicama. Tako smo imali prosli ciklus. Ako ste za, samo napisite pa vas stavimo u zajednicki post i odbrojavamo dane do 😈 odnosno do njenog ne dolaska. Za ovo drugo drzimo 🤞 i navijamo. Pa eto ako ste za, napisite kad trebate dobiti odnsosno ne dobiti 😈 😊.

27. Travanj 2019. 13:25

Curke dobar dan. Kako se osjecate danas? Ima li kakvih simptoma? Kako je nasa trudnica? 💋svima.

27. Travanj 2019. 13:26

Lady_E

Martina1982

Pa strpljenju definitivno da.  Ja sam oguglala na neke stvari. Al dobro. Valjda je sve to dio nekog procesa. Bitno je ostat trijezne glave i shvatiti da je pitanje samo vrmena. 🥰🥰🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.