https://ibb.co/Dry4YWP evo slikice od danas🤞🤗
Sada sljedeća 3 dana akcija 😅😅
Pozdrav, koliko dugo mjeris bazalnu tem..ja sam pocela ima 2 tjedna,momentalo sam u plodnim danima,ali mi je tem.stalno 36.2..kako je tebi bila..danas mi je 12 dc
Dosta dugo ovaj mj od 11dc do 18 dc. Svaki dan se dize temp.36.2-36.9....ako se temp ne dize znaci da nemas ovulaciju.Nekad sluz nije bas pouzdano bas..bar kod mene tako.Gdje mjeris temp?
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Hej cure,
M je gotova krenuli smo sinoc ponovo za akcijom 😍😋
Sretna sam i razocara u sebe. Sretna jer mi jedna od najboljih prijateljica javila da je trudna 6 tjedana. Razocarana sama u sebe sto mi bez obzira na to sto sam sretna radi nje proslo glavom pa kako je ona uspjela ostati trudna nakon 2 mj pokusavanja, a ja se mucim godinu dana.
Ja se nadam da je ovo normalan osjecaj.
Ne mogu vam opisati koliko sam sretna radi nje i koliko jedva cekam drzati njenu bebicu. I koliko sam tuzna sto jos nemam svoju.
Nadam se da cemo uskoro ugledati svoje plusice. 😘
Naravno da je ne brini. Nije to nista lose. Sve je to normalno. Ja sam otpratila sestrinu trudnicu, kumine 2 trudnoce, druge kume koja je sad trudna, dvije prijateljicine trudnoce sa tim osjecajem. A u meduvremenu imala sponatne i porod bebe kojoj je prestalo kucat srce i jos sam tu. I sve mi je to dalo snage da idem dalje i da se borim rukama i nogama. I nikad necu odustat. I za svaku suzu prolivena u tom periodu znam da cu dobiti nesto sto mi nece skidat osmijeh sa lica i sto ce mi zalijeciti svaku ranu na srcu. Tako i ti. Samo naprijed i nikad nemoj prestat vjerovat. Cak i kad ti se cini nemogucim i mislis da je kraj e tad vjeruj duplo. 🤗🤗🤗
Ja sam danas 15dc i pocelo je lagano boluckanje i plodni iscjedak, popodne cu pisnit trakicu da vidim dal se blizi pik
Mallla namjerno sam zaboravila 🤣 ako ne dode do srijede,onda cu praviti testic 😊
Drzimo figeeeee za srijedu da bude + 🤞🤞🤞🥰🥰
VI odbrojavanje
Suncica5 - 25.09.2019 - … dana♧
Emilijal - 26.9.2019 - … dana♧
Breskva - 29.9.2019 - ... dan♧
Peggy95 - 29.9.2019 - ... dan♧
Vuky - 30.9.2019 - 1 dan♧
VII odbrojavanje 2019
Hope2804 - 3.10.2019 - 4 dana♧
Mikixy - 3.10.2019 - 4 dana ♧
Mallla - 4.10.2019 - 5 dana ♧
Lady_E - 4.10.2019 -
Tera_ - 8.10.2019 - 10 dana♧
Tockica - 9.10.2019 - 11 dana♧
Justagirl2201-12.10.2019-13 dana♧
Tinas 13.10.2019 - 14 dana♧
Zvjezdica37 - 16.10.2019 - 17 dana♧
AnKol - 17.10.2019 - 18 dana♧
Sanja0508 - 31.10.2019 - 32 dana♧
Hej cure,
Sretna sam i razocara u sebe. Sretna jer mi jedna od najboljih prijateljica javila da je trudna 6 tjedana. Razocarana sama u sebe sto mi bez obzira na to sto sam sretna radi nje proslo glavom pa kako je ona uspjela ostati trudna nakon 2 mj pokusavanja, a ja se mucim godinu dana.
Ne mogu vam opisati koliko sam sretna radi nje i koliko jedva cekam drzati njenu bebicu. I koliko sam tuzna sto jos nemam svoju.
Naravno da je ne brini. Nije to nista lose. Sve je to normalno. Ja sam otpratila sestrinu trudnicu, kumine 2 trudnoce, druge kume koja je sad trudna, dvije prijateljicine trudnoce sa tim osjecajem. A u meduvremenu imala sponatne i porod bebe kojoj je prestalo kucat srce i jos sam tu. I sve mi je to dalo snage da idem dalje i da se borim rukama i nogama. I nikad necu odustat. I za svaku suzu prolivena u tom periodu znam da cu dobiti nesto sto mi nece skidat osmijeh sa lica i sto ce mi zalijeciti svaku ranu na srcu. Tako i ti. Samo naprijed i nikad nemoj prestat vjerovat. Cak i kad ti se cini nemogucim i mislis da je kraj e tad vjeruj duplo. 🤗🤗🤗
Ajme ženo. Svaka ti cast. Dajes nam snage svima i svima nam trebas biti uzor. ❤
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Hellloooouu svima,vidim danas smo sve aktivne...👍🤩
Uglavnom,menga nije stigla,zadnji put kad mi nije stigla na 28 dan je bilo u 3 mj, bas sam isla provjerit tad je dosla 30og u mjesecu,od tad sve skolski 28 dan do danas
E sad ja sam piskila uz to da nije prvi urin,jer nisam mogla trpit po noci 😅
https://ibb.co/fvD9X0q
https://ibb.co/Y0zcZy1
E sad znam da cete svi vidit crticu,ali vec sam isla trazit po internetu,di cure kazu da je ta ona lazna crtica koja se pojavljuje,tako da se ne hvatam bas.... a i pojavila se cca 20ak min nakon sto se test osusio
I onda sam ja pisnula jos jedan i nije se pojavilo nista i rastvorila sam ga i samo se vidi ovako sto ja mislim da je isto ona lazna crtica
https://ibb.co/Tr4CfS7
Zakljucag svega ovog ,sta bas svi testovi koje ja imam moraju pokazivat lazne crtice?!😪🤔
Vidit cu jos 2 dana ako ne dode kupujem digitalca,jer crtice ce me izludit vise 🙅♀️🤦♀️
Hej cure,
Ajme ženo. Svaka ti cast. Dajes nam snage svima i svima nam trebas biti uzor. ❤
Samo sam shvatila da kad sam najlosije, tad imam najvise snage ❤ tako i sve ostale. Kad mislite da je kraj tad imate najvecu snagu u sebi. 🥰 Samo da se malo ispravim jer sam u tekstu krivo napisala. U trudnoci je maloj prestalo kucati srce.
Hellloooouu svima,vidim danas smo sve aktivne…👍🤩
Uglavnom,menga nije stigla,zadnji put kad mi nije stigla na 28 dan je bilo u 3 mj, bas sam isla provjerit tad je dosla 30og u mjesecu,od tad sve skolski 28 dan do danas
E sad ja sam piskila uz to da nije prvi urin,jer nisam mogla trpit po noci 😅
https://ibb.co/fvD9X0q
https://ibb.co/Y0zcZy1
E sad znam da cete svi vidit crticu,ali vec sam isla trazit po internetu,di cure kazu da je ta ona lazna crtica koja se pojavljuje,tako da se ne hvatam bas…. a i pojavila se cca 20ak min nakon sto se test osusio
I onda sam ja pisnula jos jedan i nije se pojavilo nista i rastvorila sam ga i samo se vidi ovako sto ja mislim da je isto ona lazna crtica
https://ibb.co/Tr4CfS7
Zakljucag svega ovog ,sta bas svi testovi koje ja imam moraju pokazivat lazne crtice?!😪🤔
Vidit cu jos 2 dana ako ne dode kupujem digitalca,jer crtice ce me izludit vise
Ma ti si trudna. 🤗🤗🤗🤗. Vidi se lijepo da je crta plava ali je slabija jer je rana trudnoca. Ponovi ti za par dana digitalca al po meni je to to 🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji