Medo napravi Test na trudnoću.... Trudna si ili si neki fenomen!
url=https://lilypie.com]
Pozdrav curke,
svaki dan vas pratim da vidim kakvo je stanje kod vas.Ja sam se prebacila na proljetno -ljetne bebe tako da se nadam da cete nam se i vi uskoro pridruziti. Dosla sam da vam zazelim srecu i bacim malo trudnicke prasine. Saljem puse svima i sretno s plusicima
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Medo napravi Test na trudnoću…. Trudna si ili si neki fenomen!
Hocu...prije da sam fenomen.Bilo bi lijepo nakon 3 god i 2 neuspjeh u ivf da mi se posreci.🤞🤗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
https://ibb.co/Dry4YWP evo slikice od danas🤞🤗
Sada sljedeća 3 dana akcija 😅😅
Pozdrav, koliko dugo mjeris bazalnu tem..ja sam pocela ima 2 tjedna,momentalo sam u plodnim danima,ali mi je tem.stalno 36.2..kako je tebi bila..danas mi je 12 dc
Hej cure,
M je gotova krenuli smo sinoc ponovo za akcijom 😍😋
Sretna sam i razocara u sebe. Sretna jer mi jedna od najboljih prijateljica javila da je trudna 6 tjedana. Razocarana sama u sebe sto mi bez obzira na to sto sam sretna radi nje proslo glavom pa kako je ona uspjela ostati trudna nakon 2 mj pokusavanja, a ja se mucim godinu dana.
Ja se nadam da je ovo normalan osjecaj.
Ne mogu vam opisati koliko sam sretna radi nje i koliko jedva cekam drzati njenu bebicu. I koliko sam tuzna sto jos nemam svoju.
Nadam se da cemo uskoro ugledati svoje plusice. 😘
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Hej cure,
M je gotova krenuli smo sinoc ponovo za akcijom 😍😋
Sretna sam i razocara u sebe. Sretna jer mi jedna od najboljih prijateljica javila da je trudna 6 tjedana. Razocarana sama u sebe sto mi bez obzira na to sto sam sretna radi nje proslo glavom pa kako je ona uspjela ostati trudna nakon 2 mj pokusavanja, a ja se mucim godinu dana.
Ja se nadam da je ovo normalan osjecaj.
Ne mogu vam opisati koliko sam sretna radi nje i koliko jedva cekam drzati njenu bebicu. I koliko sam tuzna sto jos nemam svoju.
Nadam se da cemo uskoro ugledati svoje plusice. 😘
Naravno da je normalno, ja se isto tako osjecam, svi se tako osjecaju. Mi otkad pokusavamo vec sam nekoliko trudnoca popratila, samo se pitaš svaki put 'dobro do kad više, nije fer'...
To je život, dočekat ćemo i mi to, samo treba biti uporan
E prvo da kazem svoju situaciju. Dakle u noci me probudili grcevi i unutro mjerim tem.36.4. Dakle mislim M stize i naravno malo kasnije smedi iscjedak. I sad se brisem na papiru roskasto. Danas treba stici po kalendaru. Danas je 13DPO ili ti 33DC. Test sam uradila negativan. Naravno ja mislim da je M. Ali opet neki crv mi neda mira jer je presvijetlo i premalo. 🤣🤣🤣🤣...zato cekam jos par dana sa razvojem situacije. Imam do 3DC fore za Klomifen. Al zvat cu sutra ginicu. A sta cu. ☺️. Zena sam 🤣🤣🤣
https://ibb.co/F7z59f3
Neispravan. Jedan jedini koji sam imala. Trgovine ne rade, tako da ne mogu ni kupiti drugi
A daj zezasssa 🙈🙈🙈..mozda je to neki znak. Ponovi ga sutra ❤
Jutro cure
Da ja prva javim, test napravljen, neka sjena sjene se vidi ali mi je menga krenula. Tako da ako je sto i bilo vise nije.
Idemo dalje.
Curama koje pisaju test jutros SRETNO ❤️
Hahhaha mi vidim pratimo i dalje. Samo moj jr nagativan. A ti imas sjenu sjene. I to je dobar znak a M je mozda stvarno implatancijsko. A tek nakon dva dana od implatancijskog je test pozitivan. Tak da ne odustajem ja jos od nas. Dok ne krene pravo 🥰🥰🥰
Pozdrav curke,
svaki dan vas pratim da vidim kakvo je stanje kod vas.Ja sam se prebacila na proljetno -ljetne bebe tako da se nadam da cete nam se i vi uskoro pridruziti. Dosla sam da vam zazelim srecu i bacim malo trudnicke prasine. Saljem puse svima i sretno s plusicima
❤❤❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji