Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    09. Rujan 2019. 11:20

točkicaa

Sanja, sutra radimo testic?!! 🙈😁

Drzim fige🤞🤞🤞 da budu pozitivni testici

• justagirl2201
    09. Rujan 2019. 12:01

22dc bijeli gusti kremasti iscjedak....

Breskva
    09. Rujan 2019. 12:07

Justagirl,22 dc 
    Evo ja gledala kod mene na taj dan prosli mjesec 
    je bio vodenasto bijeli iscjedak,
    Bolne cice,nadutost i tem 36.9 od simptoma
    Pa ako sta pomaze.... drzim ti 🤞

coco
    09. Rujan 2019. 12:24

Trebam pomoc, ako netko zna mozda.. dosao mi je papa i pise dole sumamed, i pitam ja sestru zasto nema za partnera nista, ona kaze ne znam nista bez doktorice.. je li bi mi trebala ginekologica prepisat i za njega antibiotik ili to moze dokt. opce prakse njegova? 
    Jer dala mi je bila prije pape neku kremu ali ocito nema ucinka ako se samo ja lijecim

coco
    09. Rujan 2019. 12:25

Mozda nije bas tema za to ali evo tu vas nekako pratim i znam da ste aktivne i uvijek rado pomognete, sori na offtopicu 🙃

09. Rujan 2019. 12:50

coco

Trebam pomoc, ako netko zna mozda.. dosao mi je papa i pise dole sumamed, i pitam ja sestru zasto nema za partnera nista, ona kaze ne znam nista bez doktorice.. je li bi mi trebala ginekologica prepisat i za njega antibiotik ili to moze dokt. opce prakse njegova?
    Jer dala mi je bila prije pape neku kremu ali ocito nema ucinka ako se samo ja lijecim

Uf za to ne znam tocno ali bi prije rekla ako je u pitanju antibiotik da daje dr.opce prakse zbog mogucih alergija ili slicnog. Tebe pozna pa zna sve. Ne znam mozda sam u krivu. Pa da ak je neka bakterija nema ucinka sam kod tebe. Ja sam jednom isto imala al sam ja pila neke tebleze a moj M se mazo kremom. 

09. Rujan 2019. 12:51

Breskva

To je i meni proslo kroz glavu malo prije,sve mi se cini da mi me mogla ovulacija prije iznenadit,bas sam usporedivala od proslog mjeseca,ona od jucer je jedva bila vidljiva prosli mjesec,a sada vec je dosta vidljiva

Da da sam vi akcijajte ovih dana ☺️😎🤭

09. Rujan 2019. 12:53

justagirl2201

22dc bijeli gusti kremasti iscjedak….

Ak je bez mirisa i nije mrvicast dobro je. Ak dolje nis ne pece, svrbi itd.dobro je 😁

tera_
    09. Rujan 2019. 13:45

Martina, pisala sam na tvoj forum ali mi je vrijeme pobrckano i sad je moja poruka poslana kao da je 1poslje ponoci, kako da to promjenim hahahah :D

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

09. Rujan 2019. 13:59

tera_

Martina, pisala sam na tvoj forum ali mi je vrijeme pobrckano i sad je moja poruka poslana kao da je 1poslje ponoci, kako da to promjenim hahahah :D

E mozda to je sam u postavkama sat nije narihtan na 24 sata vrijeme. Poslala sam ti tamo privtanu poruku

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.