Sanja, sutra radimo testic?!! 🙈😁
Drzim fige🤞🤞🤞 da budu pozitivni testici
Justagirl,22 dc
Evo ja gledala kod mene na taj dan prosli mjesec
je bio vodenasto bijeli iscjedak,
Bolne cice,nadutost i tem 36.9 od simptoma
Pa ako sta pomaze.... drzim ti 🤞
Trebam pomoc, ako netko zna mozda.. dosao mi je papa i pise dole sumamed, i pitam ja sestru zasto nema za partnera nista, ona kaze ne znam nista bez doktorice.. je li bi mi trebala ginekologica prepisat i za njega antibiotik ili to moze dokt. opce prakse njegova?
Jer dala mi je bila prije pape neku kremu ali ocito nema ucinka ako se samo ja lijecim
Mozda nije bas tema za to ali evo tu vas nekako pratim i znam da ste aktivne i uvijek rado pomognete, sori na offtopicu 🙃
Trebam pomoc, ako netko zna mozda.. dosao mi je papa i pise dole sumamed, i pitam ja sestru zasto nema za partnera nista, ona kaze ne znam nista bez doktorice.. je li bi mi trebala ginekologica prepisat i za njega antibiotik ili to moze dokt. opce prakse njegova?
Jer dala mi je bila prije pape neku kremu ali ocito nema ucinka ako se samo ja lijecim
Uf za to ne znam tocno ali bi prije rekla ako je u pitanju antibiotik da daje dr.opce prakse zbog mogucih alergija ili slicnog. Tebe pozna pa zna sve. Ne znam mozda sam u krivu. Pa da ak je neka bakterija nema ucinka sam kod tebe. Ja sam jednom isto imala al sam ja pila neke tebleze a moj M se mazo kremom.
To je i meni proslo kroz glavu malo prije,sve mi se cini da mi me mogla ovulacija prije iznenadit,bas sam usporedivala od proslog mjeseca,ona od jucer je jedva bila vidljiva prosli mjesec,a sada vec je dosta vidljiva
Da da sam vi akcijajte ovih dana ☺️😎🤭
22dc bijeli gusti kremasti iscjedak….
Ak je bez mirisa i nije mrvicast dobro je. Ak dolje nis ne pece, svrbi itd.dobro je 😁
Martina, pisala sam na tvoj forum ali mi je vrijeme pobrckano i sad je moja poruka poslana kao da je 1poslje ponoci, kako da to promjenim hahahah :D
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Martina, pisala sam na tvoj forum ali mi je vrijeme pobrckano i sad je moja poruka poslana kao da je 1poslje ponoci, kako da to promjenim hahahah :D
E mozda to je sam u postavkama sat nije narihtan na 24 sata vrijeme. Poslala sam ti tamo privtanu poruku
Sortiraj odgovore
Najstariji