DODATAK PRIJASNJEM POSTU : Mislim potamnile jesu trakice ali nisam ulovila pik s njima. 😀
Sanja, sutra radimo testic?!! 🙈😁
Akde vas dvi sutra radite te testice i malo nas razveselite da krenu plusici na ovom dobrojavanju 🤣😉❤
Sutra radimo test 😊
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
E a sad moje stanje. Dakle znate da sam bila kod ginice u utorak i da je vidla fokikul. Tekla cet i pet i sub se keksajte i tad bi bila ovulacija ako pukne folikul. Ja krenula trakice piskiti. Ono ne tamne. Nisu ni potamnile do danas. Nemam ih vise nit cu ih ovaj ciklus kupiti jer je moja temperatura rekla da sam u petak imala O. E sad ko tu koga jezim vjerovat su ultrazvuku i tempici i svom iscjedku i prijatelju cerviksu 🤣🤣 da je bila u petak. Ostaje pitanje zasto trakice nisu potamnile. Da ne stavljam ovdje slike mog grafa i mojih trakica mozete vidit na mom forumu. Imate link u mom potpisu. Danas sam krenula i sa Progesteronom kojeg cu piti 2 tjedna. Pa cemo viditi. ☺️❤…eto toliko od mene 🤗
Martina, vjeruj ti ultrazvuku i temperaturi. Kolika je bila?
Trakice zezaju, vodim i ma bitku s njima malo malo 🤭😋
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Jutrooo drage moje,
Martina,bitno sa si ti znala kad bila ovulacija 😜
Ne sumnjam u tebe da bi ovaj mjesec mogao biti tvoj 💋
Da se nadovezem,vidim da ste imale temu pristice i mitesera,evo ja hvala Bogu s tim nemam problema,kao mala u pubertetu sam ih imala,sad ako dobijem jedan dva prije menge i to ispod brade,a i dosta njegujem lice,kremice i svakaki losioni....
Ja sam danas pocela s trakicama od prekjucer,temp nisam stigla danas,od sutra cu... meni je danas 8 dc pa idemo u akciju 😍🙃
Puse svima
https://ibb.co/SfnGry8
Ova gornja je od prekjucer,donja od jucer... za danas cu malo kasnije
Jutrooo drage moje,
Martina,bitno sa si ti znala kad bila ovulacija 😜
Ne sumnjam u tebe da bi ovaj mjesec mogao biti tvoj 💋
Da se nadovezem,vidim da ste imale temu pristice i mitesera,evo ja hvala Bogu s tim nemam problema,kao mala u pubertetu sam ih imala,sad ako dobijem jedan dva prije menge i to ispod brade,a i dosta njegujem lice,kremice i svakaki losioni….
Ja sam danas pocela s trakicama od prekjucer,temp nisam stigla danas,od sutra cu… meni je danas 8 dc pa idemo u akciju 😍🙃
Puse svima
Hhhh fino fino. Aj bumo vidli kak ce zavrsiti ciklus 😀. Sam vi akcijajte i sretno u lovljenju pika 😉🤞
Ova gornja je od prekjucer,donja od jucer… za danas cu malo kasnije
U jbt pa tebi je ova donja skoro pa ko kontrolna. Znaci za koji dan bi bio pik. Ak imas vise trakica piski ti ujutro i navecer. Jer kak se meni cini to bi moglo vrlo brzo 🤗
To je i meni proslo kroz glavu malo prije,sve mi se cini da mi me mogla ovulacija prije iznenadit,bas sam usporedivala od proslog mjeseca,ona od jucer je jedva bila vidljiva prosli mjesec,a sada vec je dosta vidljiva
Ova gornja je od prekjucer,donja od jucer… za danas cu malo kasnije
Sutra bi moglo zacrveniti
Sortiraj odgovore
Najstariji