Ja dobila dan ranije uz grozne bolove, cure je imala koja problem i sta pomaze? Mislim da cu svakako otic na pretrage jer ova bol nije normalna 😭
Probaj popiti rakije, ona ce te ugrijati i malo smiriti bolove. Meni uvijek pomogne kad tableta zakaze
Ja dobila dan ranije uz grozne bolove, cure je imala koja problem i sta pomaze? Mislim da cu svakako otic na pretrage jer ova bol nije normalna 😭
Ja znam imati bolove dok mi se ne zanesvjesti...sad kad osjetim da me pocinje boliti popijem istovremeno brufen i diclac duo jer drugacije bolovi ubijaju
Ja znam imati bolove dok mi se ne zanesvjesti…sad kad osjetim da me pocinje boliti popijem istovremeno brufen i diclac duo jer drugacije bolovi ubijaju
Ja sam znala piti 2 tablete brufen 800 i nista, kao da nisam popila tablete, ali rakija me spasavala, popijem casicu, ona me ugrije, legnem u krevet umirim se i zaspem. Znala sam si stavljati i tople obloge na trbuh, svasta sam izvodila.
Evo cure, nasla sam neke recenzije na pitanje kineza na ovoj stranici,pa ako vas zanima bacite oko…
Misljenja su vidim razlicita 🤔
https://www.amazon.co.uk/One-Step-Sensitive-Pregnancy-earlier/product-reviews/B001G61MU4/ref=cm_cr_getr_mb_paging_btm_3?pageNumber=3
Ma gle...ja dobijem jucer sjenu na pravom testu i jos danas peak pravi na lh trakici!Totalno da ti pamet stane...no ponasat cu se kao da mi slijedi ovulacija...alj eto...svasta se moze desiti
Joj cure neznam ucitat slike😂
Pomagajte😂
Mozes putem stranice ibb.com..pa kopiras link i stavis ga ovdje
Martina nikako da se skontam taj tvoj forum...nis ni danas neide od ruke :D
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Martina nikako da se skontam taj tvoj forum…nis ni danas neide od ruke :D
Hahaha....sto bilo? Di je zapelo?
Ovako curke imam jedno pitanje nevezano za ovu temu pa ako koja zna možda😜 jer zaista ne znam koga bi pitala..
Ovako..u firmi sam 7 godina..i sad sam trudna..otkaz nemogu dobit jer sam već dugo za stalno..ali postoji problem..izgleda da firma propada..i da je kupuje netko drugi..radi se o dućanu prehrane.. e sad.. dali oni mogu meni dat otkaz ovi koji kupuju .ili ne..i kako će mi ić plaća..znači plaća mi je 3500😵😵 ne znam dali ima kakve veze ako nas netko drugi kupi.. a druga stvar ako nas nitko ne kupi i firma propadne šta onda🤔🤔🤔🤔🤔
Martina nikako da se skontam taj tvoj forum…nis ni danas neide od ruke :D
Hahaha….sto bilo? Di je zapelo?
Jel se treba s ovog profila logirat? A i na ovaj sam logirat preko fb..pa ne kuzim bas hahah :D
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji