Curke iskašljavam dosta gnojaa..malo me strah.. nije baš da konstantno kašljem ali kad zakašljem ide žuti gnoj..
Curke iskašljavam dosta gnojaa..malo me strah.. nije baš da konstantno kašljem ali kad zakašljem ide žuti gnoj..
To ti moze biti samo zreli sekret koji ti vidis kao gnoj...nemoj odmah na paniku...i ja vec danima kasljem i iskasljavam i bijelo i zuto i svasta...takvo je doba da svi smrcaju
Ajiii koliko crta 😍 ja svim srcem navijam da to budu crte koje će fino tamniti.
A ako vam ja dođem ponovo s idejom da piškam testove ranije, pogotovo kineze, molim vas gađajte me tavom.
Zvkezdice da slaba crta se baš fino vidi, debela je i roza, daleko od sjene, nek je 15dc al sve je moguće. Koja je osjetljivost tog testa?
Test na kutiji pise do 20 a u uputstvu da je 25…jutros duchesse od 25osjetljivosti je negativan…mozda sam trebala isto popodne raditi da prodje 24sata ali ko bi izdrzao…ionako je ovo x slucaj😂
Crta se pojavila odmah cak je i jutros ima na onom testu…ovaj kao i svi drugi bijel…
A misa mu pa kak sad to....🤦♀️...a hebate bumo poludile sa ovim ciklusima u ovom odbrojavanju...😂😂😂...pa to ni vise normalno...🙅♀️
V obrojavanje 2019
Anastazija136 ➕
Lady33 ➕
Tinchy ➕
Monalisa - 23.8.2019 - … dana☆
Tera_ - 30.08.2019 - dana ☆
Vuky - 30.8.2019 - dana☆
Fever ➕
VI odbrojavanje
Breskva - 2.9.2019 - 1 dan ♧➕
Lady_e - 5.9.2019 - 4 dana♧
Tockica - 9.9.2019 - 8 dana ♧
Gea123 - 10.9.2019 - 9 dana♧
Zvjezdica37 - 14.9.2019 - 13 dana ♧
Justagirl2201 - 17.9.2019 - 16 dana
Lala1982 - 22.09.2019 - 21 dan♧
Suncica5 - 25.09.2019 - 24 dana♧
Emilijal - 26.9.2019 - 25 dana♧
Mallla - 30.9.2019 - 29 dana♧
Cekamo jos kakve plusice ako se ne varam❓❓❓
Da da jel radio jos netko testic?
Uf nadam se..inače sam paničar jer sve loše šta može bit uvijek ide na mene😫
Ali moram se smiriti i razmišljati o svom blagu❤️❤️❤️❤️ znate šta iskreno prva mi je T...a pregled dosta kasno..i tek ću bit na miru kad dođe taj 11.09. i da mi kaže da je sve u redu❤️❤️
Oh oh vidi vidi ovaj mjesec izgleda dosta plusićaaaa...kako je to divno💞❤️💞❤️💞❤️😜
Ja sam dobro. Krvarenje je onak minimum. Skoro nista. Tempica bila 36.3 sto je dobro. Ono jucer tko zna sta bilo. Buskica je ok. Idemo dalje. Jedva cekam da skroz zavrsi i krecemo dalje. 😎
Evo mene 14 dpo,cice i dalje bole i ogromne su, napuhana i dalje,gladna ful,,,, bit ce da je pms
Test NEGATIVNIJI☹️☹️ nemoze bit, tako da se ne nadam,https://ibb.co/WchYcJt
Mislim da cu sutra procurit, nema veze jbg
Sad cak zelim da dode sto prije da krenem ponovo,jer nista od mene ovaj mjesec kako je krenulo
Sretno ostalim curama,puno crtica 💋💋
https://ibb.co/ZTkmfGbAjme i ti kinezi samo problemi s njima 😋
Mislim da cu morati cekati ponedjeljak da idem uzeti nove testove u ljekarnu. Jer ovo mi je zadnji ostao sto sam u dm-u kupila 🤦♀️
Joooj bilo bi super kada bi bio plus. 🤭
Malo razlivena crta ali crta. Ponovi sutra. Nema veze što je prije M.
Ponoviti cu sutra. Ne nadam se previse s obzirom na to kakav je test. Biti ce kako bude.
Kada tad mora doci plus. Vjerujem u to 😊
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji