Martina nikako da se skontam taj tvoj forum…nis ni danas neide od ruke :D
Hahaha….sto bilo? Di je zapelo?
Jel se treba s ovog profila logirat? A i na ovaj sam logirat preko fb..pa ne kuzim bas hahah :D
Ne ne. Sam odes na ovaj link sta je u mom potpisu. I tamo se onda na forumu registriras putem emaila. Ako zelis. 😁
Jel se treba s ovog profila logirat? A i na ovaj sam logirat preko fb..pa ne kuzim bas hahah :D
Ne ne. Sam odes na ovaj link sta je u mom potpisu. I tamo se onda na forumu registriras putem emaila. Ako zelis. 😁
Hahaha da znam, al mozak kasno pali, hahah... ali evo nece da me registrira da je to vec zauzeto...nemam pojma. Pokusat cu ponovno poslje :D
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ovako curke imam jedno pitanje nevezano za ovu temu pa ako koja zna možda😜 jer zaista ne znam koga bi pitala..
Ovako..u firmi sam 7 godina..i sad sam trudna..otkaz nemogu dobit jer sam već dugo za stalno..ali postoji problem..izgleda da firma propada..i da je kupuje netko drugi..radi se o dućanu prehrane.. e sad.. dali oni mogu meni dat otkaz ovi koji kupuju .ili ne..i kako će mi ić plaća..znači plaća mi je 3500😵😵 ne znam dali ima kakve veze ako nas netko drugi kupi.. a druga stvar ako nas nitko ne kupi i firma propadne šta onda🤔🤔🤔🤔🤔
Uf ja ti ne bi znala kak to funkcionira u Hrvatskoj. Mogu se eventualno raspitati.
Hahaha da znam, al mozak kasno pali, hahah… ali evo nece da me registrira da je to vec zauzeto…nemam pojma. Pokusat cu ponovno poslje :D
Aha mozda zbog korisnickog imena ili...kak si htjela da ti bude korisnicko ime?
Pa ako imaš kako bila bi ti zahvalna😊😊 svakakve priče su bile kružile..ok ako netko preuzme otkaz svejedno nemogu dobiti..barem se nadam.. ali ako propadne sve onda stvaeno ne znam..čak su i priče bile ko radi preko 10 god ima otpremninu..a ja 7😰 cigani za šta sam živce gubila...puuuj
Pa ako imaš kako bila bi ti zahvalna😊😊 svakakve priče su bile kružile..ok ako netko preuzme otkaz svejedno nemogu dobiti..barem se nadam.. ali ako propadne sve onda stvaeno ne znam..čak su i priče bile ko radi preko 10 god ima otpremninu..a ja 7😰 cigani za šta sam živce gubila…puuuj
Jel si tamo na onom forumu sta sam stavila mozda? Da ti tamo posaljem privatnu poruku. Ak nisi nema veze pisat cu ti ovdje. Al sam ti htjela napraviti sliku ekrana i poslat slike pa da i sama vidis sta je zena napisala.
Ovako curke imam jedno pitanje nevezano za ovu temu pa ako koja zna možda😜 jer zaista ne znam koga bi pitala..
Ovako..u firmi sam 7 godina..i sad sam trudna..otkaz nemogu dobit jer sam već dugo za stalno..ali postoji problem..izgleda da firma propada..i da je kupuje netko drugi..radi se o dućanu prehrane.. e sad.. dali oni mogu meni dat otkaz ovi koji kupuju .ili ne..i kako će mi ić plaća..znači plaća mi je 3500😵😵 ne znam dali ima kakve veze ako nas netko drugi kupi.. a druga stvar ako nas nitko ne kupi i firma propadne šta onda🤔🤔🤔🤔🤔
Jesi u Hrvatskoj, ako da onda ovako. Otkaz nećeš dobiti jer i da hoće ne smiju ti ga dati ovi sada kao ni oni koji kupe. Ako to naprave i ti ih tužiš onda su nagrabusili.
Plaća ti ovisi o tome kada ćeš ići na rodiljni, hoćeš li na komplikacije ili ne. Uzima se prosjek plaća zadnjih 6 mj i taj prosjek je iznos koji ćeš dobivati godinu dana od 40 dana prije poroda do tjedan dana prije 1og rođendana. Svaki mjesec se računa broj radnih dana i radnih sati puta cjena sata rada (prema tvojoj prosječnoj plaći). U najboljem slučaju će dosezati tih 3500 kn. Ako firma i propadne ti ćeš to svejedno dobivati (ako propadne nakon što otvoriš rodiljni) jer čim trudnica ode na komplikacije ili rodiljni ona je na teret države a ne poslodavca. Nadam se da si me razumila.
url=https://lilypie.com]
Jesi u Hrvatskoj, ako da onda ovako. Otkaz nećeš dobiti jer i da hoće ne smiju ti ga dati ovi sada kao ni oni koji kupe. Ako to naprave i ti ih tužiš onda su nagrabusili.
Plaća ti ovisi o tome kada ćeš ići na rodiljni, hoćeš li na komplikacije ili ne. Uzima se prosjek plaća zadnjih 6 mj i taj prosjek je iznos koji ćeš dobivati godinu dana od 40 dana prije poroda do tjedan dana prije 1og rođendana. Svaki mjesec se računa broj radnih dana i radnih sati puta cjena sata rada (prema tvojoj prosječnoj plaći). U najboljem slučaju će dosezati tih 3500 kn. Ako firma i propadne ti ćeš to svejedno dobivati (ako propadne nakon što otvoriš rodiljni) jer čim trudnica ode na komplikacije ili rodiljni ona je na teret države a ne poslodavca. Nadam se da si me razumila.
👍👍👍👍.E upravo tako kako je Mallla napisala. Prenosis sva prava ako i kupi netko drugi tvoju firmu. Samo trazi od ginice da ti da komplikacije ako radis u prehrani reci da nosis gajbe i dat ce ti odmah. Nece se ni jedan ginic riskirat. Imat ces punu placu i sva prava i pordiljni i sve. A kasnije se mozes vratiti na svoj posao.
Hahaha da znam, al mozak kasno pali, hahah… ali evo nece da me registrira da je to vec zauzeto…nemam pojma. Pokusat cu ponovno poslje :D
Aha mozda zbog korisnickog imena ili…kak si htjela da ti bude korisnicko ime?
Pa ovako..ali je kao zauzeto, kad primjenem onda mi je email vec registriran, a na email nije dosla lozinka, ma nemam pojma. Probam opet sutra :D
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ibuprofen je ipak pomogao, ne baš rapidno kao sta pise na kutiji ali dobro 😂 barem sam zaspala na tren
Za drugi put znam za rakiju, stvarno mi nije palo na pamet ali mi je draže to nego tablete! Hvala svima na savjetima
Opet cu pocet sa vrkutom jer navodno ona pomaze za PMS i bolove
Sortiraj odgovore
Najstariji