Coco orahovac rulz.... Prije kao mlađa kad sam imala jake bolove čašica orahovca i prođe bol.
Sad nakon poroda više ne boli pa ne pijem ništa.
url=https://lilypie.com]
Ovako curke imam jedno pitanje nevezano za ovu temu pa ako koja zna možda😜 jer zaista ne znam koga bi pitala..
Ovako..u firmi sam 7 godina..i sad sam trudna..otkaz nemogu dobit jer sam već dugo za stalno..ali postoji problem..izgleda da firma propada..i da je kupuje netko drugi..radi se o dućanu prehrane.. e sad.. dali oni mogu meni dat otkaz ovi koji kupuju .ili ne..i kako će mi ić plaća..znači plaća mi je 3500😵😵 ne znam dali ima kakve veze ako nas netko drugi kupi.. a druga stvar ako nas nitko ne kupi i firma propadne šta onda🤔🤔🤔🤔🤔
Jesi u Hrvatskoj, ako da onda ovako. Otkaz nećeš dobiti jer i da hoće ne smiju ti ga dati ovi sada kao ni oni koji kupe. Ako to naprave i ti ih tužiš onda su nagrabusili.
Plaća ti ovisi o tome kada ćeš ići na rodiljni, hoćeš li na komplikacije ili ne. Uzima se prosjek plaća zadnjih 6 mj i taj prosjek je iznos koji ćeš dobivati godinu dana od 40 dana prije poroda do tjedan dana prije 1og rođendana. Svaki mjesec se računa broj radnih dana i radnih sati puta cjena sata rada (prema tvojoj prosječnoj plaći). U najboljem slučaju će dosezati tih 3500 kn. Ako firma i propadne ti ćeš to svejedno dobivati (ako propadne nakon što otvoriš rodiljni) jer čim trudnica ode na komplikacije ili rodiljni ona je na teret države a ne poslodavca. Nadam se da si me razumila.
Jesam jesam..hvala ti😄😄😄 onda se ne trebam bojati. Ako to tako bude biti će super .da iovako sam mislila otvorit na komplikacije..ali tek 1.10 do tad imam godišnji❤️😘
Mallla orahovca nemam, mogu probat jeger haha
Uglavnom to za porodiljne naknade se mijenja negdje 4./2020. Pa ćeš tek za koji mjesec sa sigurnošću znati kolika će biti primanja tijekom porodiljnog, ali kako sada stoji je ovo kako kaže Mallla. Znači puna plaća cijelih godinu dana
Teraaaa kad ćeš nam stavit slikicu plusićaa😜
Ja sam uvjerena i čekamoooooooo
Teraaaa kad ćeš nam stavit slikicu plusićaa😜
Ja sam uvjerena i čekamoooooooo
A jos cu pricekat oce li krenuti, ako ne, kupit cu test, jer nemam niti jednoga :D
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Pocinju me sise bolit, imam lagane grceve i to samo na trenutke i što mogu konstantno ici na wc... Jaooo nervoza me hvata
Martina nikako da se skontam taj tvoj forum…nis ni danas neide od ruke :D
Hahaha….sto bilo? Di je zapelo?
Jel se treba s ovog profila logirat? A i na ovaj sam logirat preko fb..pa ne kuzim bas hahah :D
Ne ne. Sam odes na ovaj link sta je u mom potpisu. I tamo se onda na forumu registriras putem emaila. Ako zelis. 😁
Hahaha da znam, al mozak kasno pali, hahah… ali evo nece da me registrira da je to vec zauzeto…nemam pojma. Pokusat cu ponovno poslje :D
Aha mozda zbog korisnickog imena ili…kak si htjela da ti bude korisnicko ime?
Pa ovako..ali je kao zauzeto, kad primjenem onda mi je email vec registriran, a na email nije dosla lozinka, ma nemam pojma. Probam opet sutra :D
Isto mi se to dogodilo... da je zauzeto...
Sortiraj odgovore
Najstariji