Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    01. Rujan 2019. 17:26

Coco orahovac rulz.... Prije kao mlađa kad sam imala jake bolove čašica orahovca i prođe bol. 
    Sad nakon poroda više ne boli pa ne pijem ništa. 

url=https://lilypie.com]

• tinchy-_-
    01. Rujan 2019. 17:33

Mallla

tinchy-_-

Ovako curke imam jedno pitanje nevezano za ovu temu pa ako koja zna možda😜 jer zaista ne znam koga bi pitala..
    Ovako..u firmi sam 7 godina..i sad sam trudna..otkaz nemogu dobit jer sam već dugo za stalno..ali postoji problem..izgleda da firma propada..i da je kupuje netko drugi..radi se o dućanu prehrane.. e sad.. dali oni mogu meni dat otkaz ovi koji kupuju .ili ne..i kako će mi ić plaća..znači plaća mi je 3500😵😵 ne znam dali ima kakve veze ako nas netko drugi kupi.. a druga stvar ako nas nitko ne kupi i firma propadne šta onda🤔🤔🤔🤔🤔

Jesi u Hrvatskoj, ako da onda ovako. Otkaz nećeš dobiti jer i da hoće ne smiju ti ga dati ovi sada kao ni oni koji kupe. Ako to naprave i ti ih tužiš onda su nagrabusili.
    Plaća ti ovisi o tome kada ćeš ići na rodiljni, hoćeš li na komplikacije ili ne. Uzima se prosjek plaća zadnjih 6 mj i taj prosjek je iznos koji ćeš dobivati godinu dana od 40 dana prije poroda do tjedan dana prije 1og rođendana. Svaki mjesec se računa broj radnih dana i radnih sati puta cjena sata rada (prema tvojoj prosječnoj plaći). U najboljem slučaju će dosezati tih 3500 kn. Ako firma i propadne ti ćeš to svejedno dobivati (ako propadne nakon što otvoriš rodiljni) jer čim trudnica ode na komplikacije ili rodiljni ona je na teret države a ne poslodavca. Nadam se da si me razumila.

Jesam jesam..hvala ti😄😄😄 onda se ne trebam bojati. Ako to tako bude biti će super .da iovako sam mislila otvorit na komplikacije..ali tek 1.10 do tad imam godišnji❤️😘

coco
    01. Rujan 2019. 17:39

Mallla orahovca nemam, mogu probat jeger haha
    Uglavnom to za porodiljne naknade se mijenja negdje 4./2020. Pa ćeš tek za koji mjesec sa sigurnošću znati kolika će biti primanja tijekom porodiljnog, ali kako sada stoji je ovo kako kaže Mallla. Znači puna plaća cijelih godinu dana

• tinchy-_-
    01. Rujan 2019. 18:06

Pa taman biu 4 i trebala roditi..ali vidjet ćemo nakon pregleda😘😘😘

• tinchy-_-
    01. Rujan 2019. 19:22

Teraaaa kad ćeš nam stavit slikicu plusićaa😜
    Ja sam uvjerena i čekamoooooooo

• justagirl2201
    01. Rujan 2019. 19:55

Kolko plusića ovaj mjesec....to je tako divno!! 😍😍😍 

tera_
    01. Rujan 2019. 20:24

tinchy-_-

Teraaaa kad ćeš nam stavit slikicu plusićaa😜
    Ja sam uvjerena i čekamoooooooo

A jos cu pricekat oce li krenuti, ako ne, kupit cu test, jer nemam niti jednoga :D

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Napokon 2804
    01. Rujan 2019. 22:56

Pocinju me sise bolit, imam lagane grceve i to samo na trenutke i što mogu konstantno ici na wc... Jaooo nervoza me hvata

vuky
    01. Rujan 2019. 22:59

tera_

Martina1982

tera_

Martina1982

tera_

Martina1982

tera_

Martina nikako da se skontam taj tvoj forum…nis ni danas neide od ruke :D

Hahaha….sto bilo? Di je zapelo?

Jel se treba s ovog profila logirat? A i na ovaj sam logirat preko fb..pa ne kuzim bas hahah :D

Ne ne. Sam odes na ovaj link sta je u mom potpisu. I tamo se onda na forumu registriras putem emaila. Ako zelis. 😁

Hahaha da znam, al mozak kasno pali, hahah… ali evo nece da me registrira da je to vec zauzeto…nemam pojma. Pokusat cu ponovno poslje :D

Aha mozda zbog korisnickog imena ili…kak si htjela da ti bude korisnicko ime?

Pa ovako..ali je kao zauzeto, kad primjenem onda mi je email vec registriran, a na email nije dosla lozinka, ma nemam pojma. Probam opet sutra :D

Isto mi se to dogodilo... da je zauzeto...

• justagirl2201
    01. Rujan 2019. 23:01

Hope izdrzi jos malo 💪 imas jos neke cudne simptome? Koji dpo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.