Prodruzila sam vam se na forumu.
Zvjezdice, jel ima kakvih novosti? Hoćeš ponoviti test? Ja bas mislim da bi moglo biti nešto..
Tockice neznam sta je bilo ono -totalni shock za test iz trgovine...u medjuvremenu mi je pik jucer uslijedio sa padom temperature...izgleda da bi danas bila ovulacija.Evo ja cu poposne namjerno napravit test cisto da vidim zasto je liniju pokazao jedino on.to je iz bipe inace test,nije kinez...evo neznam sta bi drugo rekla...
Pozdrav,
Imam jedno pitanje..mozda netko ima slicna iskustva...
Pocela sam ovaj mjesec koristiti Lh trakice odmah nakon zavrsetka menstruacije..u ponedjeljak 26.8..u utorak je crtica bila dosta tamnija..do petka dosta svijetla i onda subotu i nedjelju dosta tamnija..dali to znaci da je ovulacija bila sad za vikend ili? Zbunio me taj utorak...
Nemam slike..u utorak.je bila tamnija ali opet svijetlika od kontrolne...ostale dane puno svijetlija i sad za vikend od petka mi je bila skoro kao kontrolna...ciklusi su mi inace oduvijek redoviti..izmedu 25 i 28 dana..
Tockice..imam sliku od nedjelje samo..u petak i subotu je bila tamnija od ove
Onda je to bilo sad za vikend..ma da ima cura koje kazu da im crtica nikad nije bila tamna kao konttolna a imale au normalno ovulaciju..ostale trudne itd...ne znam..vidit cemo..mozda ovaj mjesec napokon budem imala srece 🙄
I znam da ti trakice za ovulaciju budu pozitivne kad si trudna, bas kao pravi pravcati PIK, tako daa..
Da tockice sve je tako kao sto kazes...mislim da jr pik ovulacijski evo mjerim pod pazuhom temp koja je 36 ,totalni pad...grcici i malo iscjedak.Malo sam ljuta sto testovi lazu,znaci crvena linija svjetla se pojavi ...i sad nek si ja mislim da nije nesto ili je greska...e pa ...al dobro ni prva ni zadnja...javim vam popodne situaciju.Hvala na infirmacijama o testu
Onda je to bilo sad za vikend..ma da ima cura koje kazu da im crtica nikad nije bila tamna kao konttolna a imale au normalno ovulaciju..ostale trudne itd…ne znam..vidit cemo..mozda ovaj mjesec napokon budem imala srece 🙄
Anchy sve je moguce ali kao sto kaze tockica,bilo bi najbolje da nam stavis sliku.
Probala sam je ubacit..imam samo od nedjelje kad ke vec bila svijetlija..ali ne zeli mi je poslat...
V obrojavanje 2019
Anastazija136 ➕
Lady33 ➕
Tinchy ➕
Monalisa - 23.8.2019 - … dana☆
Tera_ - 30.08.2019 - dana ☆
Fever ➕
VI odbrojavanje
Lady_e - 5.9.2019 - 3 dana♧
Tockica - 9.9.2019 - 7 dana ♧
Gea123 - 10.9.2019 - 8 dana♧
Zvjezdica37 - 14.9.2019 - 12 dana ♧
Justagirl2201 - 17.9.2019 - 15 dana
Lala1982 - 22.09.2019 - 20 dan♧
Suncica5 - 25.09.2019 - 23 dana♧
Emilijal - 26.9.2019 - 24 dana♧
Mallla - 30.9.2019 - 28 dana♧
A da,nema nam druge,novi ciklus nova nada….
drzim 🤞 da ne dode curama koje ju ocekuju,
A ostale mi… idemo jako 💪
Martina,mozes me zabiljezit 29.9
A misa joj...moze 👍...a hebemu...bas mi zao...eto sad je tu...idemo skupa u nove pobjede i drzimo 🤞 za novi ciklus 🤗🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji