Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Kolovoz 2019. 14:29

coco

Martina1982

coco

Ja nekako nisam za to testiranje svaki dan, dogodilo se da kasni i 2-3-5 dana a ja se uvijek uspijem suzdržat, bolje da me iznenadi nego razočara 🤣

Pa ima nes i u tome. Mene toliko to prije nije smetalo. Radila sam ga bas kad je kasniloooo…a sad kad treba doc odmah radim 🤭. Valjda je stvar u psihi i zelji.

Jednom sam radila test na dan ocekivane kada sam bila dosta optimisticna i naravno da je bio minus i za par sati dosla m, to je bio prvi i zadnji put

Ma daj? Joj ja sam ih za zivota napravila stotine...i samo 2 puta imala pluseve. Mozd je bolje tako kao ti. Samo znas sta ti je kod mene sta su mi ciklusi nikakvi. Ne redoviti i onda uvijek bude pretpostvka mozda sam trudna. A i hodala sam dosta po ginicima i znam da me kod takvih kasnjenja pitaj dal sam radila test. Ako nisam onda mi kazu da ga pravim. 

25. Kolovoz 2019. 14:34

zvjezdica37

Martina1982

zvjezdica37

Martina1982

E ovo morate viditi. Ne znam koliko razumijete njemacki ali ovo je neki prsten sa USBom koji se gurne znate vec kam. I on vam onda mjeri svakih 5 minuta tempicu. I tako vam onda softver prikazuje i slaze medicinske algoritme. Izracunava vam plodne dane…ovulaciju..trenutnu stopu plodnoati…
    https://ovularing.com/schwanger-werden/?pk_campaign=fb_Kinderwunsch&pk_content=Realbild_dynamisch&pk_source=Facebook_Mobile_Feed&pk_medium=Realbild&v=3a52f3c22ed6

Izgleda zanimljivo!i vjerovatno je puno precizniji nego kad mi mjerimo.jel se zna cijena tog aparatica..dali si planiras uzeti

Mislim da ne. Naime paket za 3 mje iznosi 195 eura koji ukljucuje:Senzor temperature + čitač,3 medicinska plastična prstena,3 mjeseca pristupa softveru, besplatna poštarina u Njemačkoj, uključujućeno savjetovanje o osobnom ciklusu.
    Mislim da je ipak malo previse para za to sve. Iako izgleda i zvuci zanimljivo da.

A jesu ga pretjerali …mada ce oni bas ocajni parovi poduzeti sve pa i to…uskoro ce ove nase metode biti zastarjele😊nasa djeca ce po ovome izgleda pratiti stanje…hehe
    Znaci kod tebe stanje ni vamo ni tamo…meni je jutros skocila temp.ali sam sumljicava jer me grlo bolilo jucer i danas..ali ako nastavi biti vislja posumljat cu da sam stvarno imala ovulaciju 7dan ciklusa jer sam osjecala dan i pol probadanje jajnika…Sutra ides gin?

Da cuj i trenutku ocaja covjek stvarno ne gleda sta i kako. Ajde mi nismo jos toliko ocajni a i ima jeftnijih nacina od toga sigurno. Ne korostis trakice za O jel? Hhhh pa znas da je moguce sve pa i rana O. Eto moja jedna poznanica kaze da je zatrudnila zadnji dan M. Znaci tad je jos curkala. I sljedeca nije dosla. A sigurna je jer nakon toga nije imala vise odnos sa muzem buduci je otiso na teren i nisu se vdili naredna 2 mj. Tak da...moguce je sve...Sutra jos ima fore da dode. Ak ne dode do popodne onda idem u utorak kod nje da mi vadi krv za hormone. Znas ne smije mi davat sad opet npr.progic jer moze tek sranje napraviti. Znam to jer mi je zadnji put rekla da pijem tocno kako mi je objasnila jer da bum u protivnom napravila sranje...( oprostite na takvom izrazu)

• tinchy-_-
    25. Kolovoz 2019. 15:47

Joj tko će dočekati taj pregled drage mojeee.. bojim se svega🙄 prvi mi je put i zaista ne znam kakvi bolovi sjeckanja i probadanja su normalni ili ne..da se zabrinem..nije to tako jako ali na tren koda probode pa stane..i sad me lijevi jajnik sjecka .pred malo je desni. I malo iznad desnog jajnika
    Možda je to i zbog toga jer mi je to vrijeme sad plodnih i ovulacije🤔🤔🤔

25. Kolovoz 2019. 15:52

tinchy-_-

Joj tko će dočekati taj pregled drage mojeee.. bojim se svega🙄 prvi mi je put i zaista ne znam kakvi bolovi sjeckanja i probadanja su normalni ili ne..da se zabrinem..nije to tako jako ali na tren koda probode pa stane..i sad me lijevi jajnik sjecka .pred malo je desni. I malo iznad desnog jajnika
    Možda je to i zbog toga jer mi je to vrijeme sad plodnih i ovulacije🤔🤔🤔

Sve je to u redu dok god nema krvarenja i dok bolovi nisu nepodnosljivi. Ne brini bit ce sve u redu. Ne sekiraj se. Normalno je jer se sve rasteze i siri polako. 😉🤗

• tinchy-_-
    25. Kolovoz 2019. 15:55

Joj hvala ti dragaaaa..hvala Bogu nema krvarenja..onda se tješim da je to sve normalno.. ipak sad lijevi probada malo jače..ali valjda će stat.. jer je ovo vrijeme plodnih😊 kako si ti..ima šta novoga🤞🤞❤️

25. Kolovoz 2019. 16:35

tinchy-_-

Joj hvala ti dragaaaa..hvala Bogu nema krvarenja..onda se tješim da je to sve normalno.. ipak sad lijevi probada malo jače..ali valjda će stat.. jer je ovo vrijeme plodnih😊 kako si ti..ima šta novoga🤞🤞❤️

👌. Ma dobro sam ti ja 😁. Nema nista novo. Tem.dnevna 37....jutarnja 36.6...sutra je dan "D"🤭

• tinchy-_-
    25. Kolovoz 2019. 16:39

Hmmmm...ja ti držim 🤞🤞🤞🤞❤️❤️❤️❤️

• Mamino
    25. Kolovoz 2019. 16:40

Cure, clear blue test mi je pokazao smajlic jutros? Vec smo bili vrijedni danas... koliko sada trebamo imati odnos? Strah me da ne preskocim, da nije dovoljno...
    Pozdrav svima I svima sto prije plusice na testovima za trudnocu zelim...

25. Kolovoz 2019. 17:48

Mamino

Cure, clear blue test mi je pokazao smajlic jutros? Vec smo bili vrijedni danas… koliko sada trebamo imati odnos? Strah me da ne preskocim, da nije dovoljno…
    Pozdrav svima I svima sto prije plusice na testovima za trudnocu zelim…

Pa najbolje danas sutra i prekosutra. Za zvaki slucaj 😁. A testiraj jos sutra i ak bude opet smajlic onda i prekosutra. Tad ga ne bi trebalo biti vise. Sretno dalje 👍🤞

25. Kolovoz 2019. 17:48

tinchy-_-

Hmmmm…ja ti držim 🤞🤞🤞🤞❤️❤️❤️❤️

Hvala ❤❤😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.