Moje aurole oko bradavice su bas crvene, grudi i daljw nisu bolne sto je za mene precudno, imam bjeli iscjedak stalno samo je sad vodenkasto bijel...temp mi tek popodne bude oko 37.1, jutranja 36.7, a imam napade vrucine.. precudan mi je ovaj ciklus
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Tera teraa.. Navijammm.
E slikubovog testa je nemoguće uslikat jer je jedva vidljjva uopće.
url=https://lilypie.com]
Martina1982 d nebi bilo stvarno kako sam rekla da ću ivaj mjesec biti +jer nam ne treba ba doc isti dan😂😂🙏🙏🙏frzim fige i sve ljepo po idem prema tome❤️💕🥰🙏
Mallla samo pozitiva i sve ce biti kako treba biti. Mislim iskreno da je prerano da digi pokaze, on pokazuje s 2-3tjedna zaceca ja mislim tako da samo glavu gore i cekamo svi skupa s tobom. Mislim da testovi prije pokazu lazne minuse nego pluseve tako da samo pozitiva😂🥰😘🙏❤️
Martina1982 d nebi bilo stvarno kako sam rekla da ću ivaj mjesec biti +jer nam ne treba ba doc isti dan😂😂🙏🙏🙏frzim fige i sve ljepo po idem prema tome❤️💕🥰🙏
Mallla samo pozitiva i sve ce biti kako treba biti. Mislim iskreno da je prerano da digi pokaze, on pokazuje s 2-3tjedna zaceca ja mislim tako da samo glavu gore i cekamo svi skupa s tobom. Mislim da testovi prije pokazu lazne minuse nego pluseve tako da samo pozitiva😂🥰😘🙏❤️
Moje aurole oko bradavice su bas crvene, grudi i daljw nisu bolne sto je za mene precudno, imam bjeli iscjedak stalno samo je sad vodenkasto bijel…temp mi tek popodne bude oko 37.1, jutranja 36.7, a imam napade vrucine.. precudan mi je ovaj ciklus
Pa sve u svemu s tempicom nije to niti lose. Fina je to tem.za ujutro.
Hahha dobra si 👌. E kad bi bilo tako bilo bi to stvarno fenomenalno. Eto nista budemo uskoro i vidli. Ja sutra radim test jel cu morat ( osim ak M danas ne dode ili sutra ujutro) Kad ces ti? Drzim na 🤞🤞🤞
Ja nekako nisam za to testiranje svaki dan, dogodilo se da kasni i 2-3-5 dana a ja se uvijek uspijem suzdržat, bolje da me iznenadi nego razočara 🤣
Pa ima nes i u tome. Mene toliko to prije nije smetalo. Radila sam ga bas kad je kasniloooo...a sad kad treba doc odmah radim 🤭. Valjda je stvar u psihi i zelji.
V obrojavanje 2019
Anastazija136 ➕
Lalla - 12.8.2019 - …☆
Lady33 ➕
Tinchy ➕
Monalisa - 23.8.2019 - … dana☆
Arwen87 - 26.8.2019 - 1 dan☆
Martina1982 - 27.8.2019 - 2 dana☆
EmilijaJ - 27.8.2019 - 2 dana ☆
Lala1982 - 28.8.2019 - 4 dana☆
Tera_ - 30.08.2019 - 5 dana ☆
Malla - 30.08.2019 - 5 dana ☆( digitalac nas malo zeza, al mislimo da je to to)
Suncica - 30.08.2019 - 5 dana☆
Vuky - 30.8.2018 - 5 dana☆
VI odbrojavanje
Breskva - 2.9.2019 - 8 dana ♧
Tockica - 9.9.2019 - 15 dana ♧
Zvjezdica37 - 14.9.2019 - 20 dana ♧
Justagirl2201 - 17.9.2019 - 23 dana♧
E da..moja jutarnja 36.6....tako da ne znam sta je ono jucer bilo. Ostalo je sve isto. Grudi boljikave. Iscjedak bijeli. Dolje bolovi. Onak ko menstrualni ali manjeg inteziteta.
Jutro cure kod mene ništa novog. Sada i ovi kinezići pokazuju jedva crtu zapravo više sjenu nego crtu jedva jedva vidljjvu. Zapravo mislim da očekujem M.
Malo me češće žicnu jajnici i to je to, sve u svemu ništa puno drugačije nego je bilo do sad. Danas ću popratiti temp. Da vidim kako ona diše sada.
Iskreno ide mi na živce kada mi se ovako produži ciklus, nadam se da će to gynositol regulirati. Praktički sam duplo odbrojavala ovaj mj, misleći da je O kad bude inače, pa od stvarne O nadalje.. Nije isključeno da se natjeram staviti sve po strani i pustiti vremenu da odradi svoje. A i čekam tu čarobnu M da se mogu naručiti kod gin.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji