Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmilijaJ
    25. Kolovoz 2019. 09:58

Martina1982

EmilijaJ

Martina1982 d nebi bilo stvarno kako sam rekla da ću ivaj mjesec biti +jer nam ne treba ba doc isti dan😂😂🙏🙏🙏frzim fige i sve ljepo po idem prema tome❤️💕🥰🙏
    Mallla samo pozitiva i sve ce biti kako treba biti. Mislim iskreno da je prerano da digi pokaze, on pokazuje s 2-3tjedna zaceca ja mislim tako da samo glavu gore i cekamo svi skupa s tobom. Mislim da testovi prije pokazu lazne minuse nego pluseve tako da samo pozitiva😂🥰😘🙏❤️

Hahha dobra si 👌. E kad bi bilo tako bilo bi to stvarno fenomenalno. Eto nista budemo uskoro i vidli. Ja sutra radim test jel cu morat ( osim ak M danas ne dode ili sutra ujutro) Kad ces ti? Drzim na 🤞🤞🤞

Bit ce tako😂💪pa kod mene je situacija da me boljucka, zateze, grudi me bole na dodir, kriza me ubijaju. ali nekako ne ocekujem nista, tako da necu radit test prije. Ako nece doci i ako ce kasnit onda cu napravit test. Imam osjecaj da cu izludit ovako kad stalno mislim o tome, a nemozes ne mislit. Rekla sam samoj sebi opusteno koliko mogu pa cemo vidjet. Nista ne ocekujem od ovog mjeseca tako da laganini😂😃 ali mi jako puno nade daje ovoliko ➕ s tim lh trakicama tako da doci ce i moje vrijeme kad tad. 

Breskva
    25. Kolovoz 2019. 10:25

Pozdrav cure,evo da se se istipkam ....
     jucer kako sam sva bila cudna,jedva odradila smjenu na poslu,sva sam bila umorna i osjecala se ko da sam progutala sunce,pa na mahove sam se jezila kao da me neka viroza lovi,dosla doma i odspavala 2 sata inace nikad ne spavam po danu
    ,navecer sam se osjecala ful cudno,uz to da sam imala mali pad temerature. Dan prije sa  36.8 na 36.5😪
    Neznam dali mi pocinje pms ili sta,jucer dok sam bila u gradu bila je neka festa i pjevala su djeca na pozornici i meni je doslo da placem jer mi ih je bilo milo inace nisam placljiva,bas sam sama sebi rekla okeeeej koji ti je klinac,djeca pjevaju,a meni se place...
    Danas osjecam neko boluckanje oko maternice ne pretjerano ali opet prisutno,kao da trebam dobit,temp je danas 36.8... 
    ima netko mozda takve promjene? 

25. Kolovoz 2019. 10:25

E ovo morate viditi. Ne znam koliko razumijete njemacki ali ovo je neki prsten sa USBom koji se gurne znate vec kam. I on vam onda mjeri svakih 5 minuta tempicu. I tako vam onda softver prikazuje i slaze medicinske algoritme. Izracunava vam plodne dane...ovulaciju..trenutnu stopu plodnoati...
    https://ovularing.com/schwanger-werden/?pk_campaign=fb_Kinderwunsch&pk_content=Realbild_dynamisch&pk_source=Facebook_Mobile_Feed&pk_medium=Realbild&v=3a52f3c22ed6

25. Kolovoz 2019. 10:27

Mallla

Jutro cure kod mene ništa novog. Sada i ovi kinezići pokazuju jedva crtu zapravo više sjenu nego crtu jedva jedva vidljjvu. Zapravo mislim da očekujem M.
    Malo me češće žicnu jajnici i to je to, sve u svemu ništa puno drugačije nego je bilo do sad. Danas ću popratiti temp. Da vidim kako ona diše sada.
    Iskreno ide mi na živce kada mi se ovako produži ciklus, nadam se da će to gynositol regulirati. Praktički sam duplo odbrojavala ovaj mj, misleći da je O kad bude inače, pa od stvarne O nadalje.. Nije isključeno da se natjeram staviti sve po strani i pustiti vremenu da odradi svoje. A i čekam tu čarobnu M da se mogu naručiti kod gin.

O misa mu vise...nis..cekamo s tobom zajedno i drzimo 🤞 da ipak bude T na kraju....vjerujem ti za ovo ostavljanje po strani sve...nekak sam i sama na rubu...

25. Kolovoz 2019. 10:28

EmilijaJ

Martina1982

EmilijaJ

Martina1982 d nebi bilo stvarno kako sam rekla da ću ivaj mjesec biti +jer nam ne treba ba doc isti dan😂😂🙏🙏🙏frzim fige i sve ljepo po idem prema tome❤️💕🥰🙏
    Mallla samo pozitiva i sve ce biti kako treba biti. Mislim iskreno da je prerano da digi pokaze, on pokazuje s 2-3tjedna zaceca ja mislim tako da samo glavu gore i cekamo svi skupa s tobom. Mislim da testovi prije pokazu lazne minuse nego pluseve tako da samo pozitiva😂🥰😘🙏❤️

Hahha dobra si 👌. E kad bi bilo tako bilo bi to stvarno fenomenalno. Eto nista budemo uskoro i vidli. Ja sutra radim test jel cu morat ( osim ak M danas ne dode ili sutra ujutro) Kad ces ti? Drzim na 🤞🤞🤞

Bit ce tako😂💪pa kod mene je situacija da me boljucka, zateze, grudi me bole na dodir, kriza me ubijaju. ali nekako ne ocekujem nista, tako da necu radit test prije. Ako nece doci i ako ce kasnit onda cu napravit test. Imam osjecaj da cu izludit ovako kad stalno mislim o tome, a nemozes ne mislit. Rekla sam samoj sebi opusteno koliko mogu pa cemo vidjet. Nista ne ocekujem od ovog mjeseca tako da laganini😂😃 ali mi jako puno nade daje ovoliko ➕ s tim lh trakicama tako da doci ce i moje vrijeme kad tad.

Hhhh 👌. Znam da da je tesko opustiti se i ne misliti o tome. Ja ne mislim o tome sad kad radim...jezi ga...nemrem se iskulirati...al dobro...dokle ide ide..kad puknem onda valjda nebum vise....ja ti isto ne ocekujem..nadam se al ne mislim da ima ista...

25. Kolovoz 2019. 10:32

Breskva

Pozdrav cure,evo da se se istipkam ….
    jucer kako sam sva bila cudna,jedva odradila smjenu na poslu,sva sam bila umorna i osjecala se ko da sam progutala sunce,pa na mahove sam se jezila kao da me neka viroza lovi,dosla doma i odspavala 2 sata inace nikad ne spavam po danu
    ,navecer sam se osjecala ful cudno,uz to da sam imala mali pad temerature. Dan prije sa 36.8 na 36.5😪
    Neznam dali mi pocinje pms ili sta,jucer dok sam bila u gradu bila je neka festa i pjevala su djeca na pozornici i meni je doslo da placem jer mi ih je bilo milo inace nisam placljiva,bas sam sama sebi rekla okeeeej koji ti je klinac,djeca pjevaju,a meni se place…
    Danas osjecam neko boluckanje oko maternice ne pretjerano ali opet prisutno,kao da trebam dobit,temp je danas 36.8…
    ima netko mozda takve promjene?

Joj vjerujem ti..ja sam isto slaba na djecicu i kad vidim male bebe...al gle to su normalni osjecaji. Bitno je da ne drzis nista u sebi. Jer to je najgore. Pa meni ti ta tempica seta vamo tamo....ne znam ni sama sta bi mislila i rekla....

zvjezdica37
    25. Kolovoz 2019. 14:07

Martina1982

E ovo morate viditi. Ne znam koliko razumijete njemacki ali ovo je neki prsten sa USBom koji se gurne znate vec kam. I on vam onda mjeri svakih 5 minuta tempicu. I tako vam onda softver prikazuje i slaze medicinske algoritme. Izracunava vam plodne dane…ovulaciju..trenutnu stopu plodnoati…
    https://ovularing.com/schwanger-werden/?pk_campaign=fb_Kinderwunsch&pk_content=Realbild_dynamisch&pk_source=Facebook_Mobile_Feed&pk_medium=Realbild&v=3a52f3c22ed6

Izgleda zanimljivo!i vjerovatno je puno precizniji nego kad mi mjerimo.jel se zna cijena tog aparatica..dali si planiras uzeti

25. Kolovoz 2019. 14:13

zvjezdica37

Martina1982

E ovo morate viditi. Ne znam koliko razumijete njemacki ali ovo je neki prsten sa USBom koji se gurne znate vec kam. I on vam onda mjeri svakih 5 minuta tempicu. I tako vam onda softver prikazuje i slaze medicinske algoritme. Izracunava vam plodne dane…ovulaciju..trenutnu stopu plodnoati…

Izgleda zanimljivo!i vjerovatno je puno precizniji nego kad mi mjerimo.jel se zna cijena tog aparatica..dali si planiras uzeti

Mislim da ne. Naime paket za 3 mje iznosi 195 eura  koji ukljucuje:Senzor temperature + čitač,3 medicinska plastična prstena,3 mjeseca pristupa softveru, besplatna poštarina u Njemačkoj, uključujućeno savjetovanje o osobnom ciklusu.
    Mislim da je ipak malo previse para za to sve. Iako izgleda i zvuci zanimljivo da. 

coco
    25. Kolovoz 2019. 14:17

Martina1982

coco

Ja nekako nisam za to testiranje svaki dan, dogodilo se da kasni i 2-3-5 dana a ja se uvijek uspijem suzdržat, bolje da me iznenadi nego razočara 🤣

Pa ima nes i u tome. Mene toliko to prije nije smetalo. Radila sam ga bas kad je kasniloooo…a sad kad treba doc odmah radim 🤭. Valjda je stvar u psihi i zelji. 

Jednom sam radila test na dan ocekivane kada sam bila dosta optimisticna i naravno da je bio minus i za par sati dosla m, to je bio prvi i zadnji put

zvjezdica37
    25. Kolovoz 2019. 14:19

Martina1982

zvjezdica37

Martina1982

Mislim da ne. Naime paket za 3 mje iznosi 195 eura koji ukljucuje:Senzor temperature + čitač,3 medicinska plastična prstena,3 mjeseca pristupa softveru, besplatna poštarina u Njemačkoj, uključujućeno savjetovanje o osobnom ciklusu.
    Mislim da je ipak malo previse para za to sve. Iako izgleda i zvuci zanimljivo da.

A jesu ga pretjerali ...mada ce oni bas ocajni parovi poduzeti sve pa i to...uskoro ce ove nase metode biti zastarjele😊nasa djeca  ce po ovome izgleda pratiti stanje...hehe
    Znaci kod tebe stanje ni vamo ni tamo...meni je jutros skocila temp.ali sam sumljicava jer me grlo bolilo jucer i danas..ali ako nastavi biti vislja posumljat cu da sam stvarno imala ovulaciju 7dan ciklusa jer sam osjecala dan i pol probadanje jajnika...Sutra ides gin?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.