Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunčica5
    02. Kolovoz 2019. 07:42

Cureee pozdrav s moraa 
    Trudim se koliko stignem cituckati i pratiti sto se dogada.
    Ja cekam M, ovaj ciklus se nemogu ni nadati jer nismo pokrili kad je bila O.
    Tako da bas opusteno cekam M i opet onda idem na listu ☺️
    Sretno svima 💞

“Nebo strpljive voli.”

Mallla
    02. Kolovoz 2019. 10:51

Hej cure. Vidjela sam taj test na spermiće i pomislila Ma dajjj još jedna vadipara....al ako je točno pa ono zašto ne kao prvi korak, jer taj test ne može pokazati kap spermiogram koliko je morfološki defektnih spermija (ili tako nekako, neznam točan izraz). 

Ova slika s trakicama je taman da se sve fino vidi 😂😂😂 al nije pik i tek bi trebao doći iako na puno pijenja vode ne znam koliko je pouzdano. 

Vuky žao mi je za M, nadala sam se pozitivnom testu, treba nam malo pozitive ovdje.

Ja ovih dana imam pojačanu želju za akcijom ito baš izraženu, sama se sebi čudim ali koristim situaciju. Možda su se hormončići posložili 😂😂

url=https://lilypie.com]

02. Kolovoz 2019. 11:14

V obrojavanje 2019
    Anastazija136 - 6.8.2019 - 3 dana☆
    Tockicaa - 11.08.2019 - 8 dana☆
    Martina1982 - 12.8.2019 - 9 dana☆
    Lalla - 12.8.2019 - 9 dana☆
    Lady33 - 16.8.2019 - 13 dana ☆
    Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 14 dana ☆
    Monalisa - 23.8.2019 - 21 dana☆
    Malla - 24.8.2019 - 22 dana☆
    EmilijaJ - 27.8.2019. - 24 dana ☆
    Tera_ - 30.08.2019 - 28 dana ☆

02. Kolovoz 2019. 11:15

vuky

I moje mišljenje da pik slijedi…

Evo, meni došla M jutros, pa ne moram raditi test… ovaj put nisam ni razočarana ni tužna… sad novi ciklus…
    kupili smo matičnu, sad nisam pametna dal da ju i ja pijem? Ili samo on?

A hebem joj. Al ajd bar je na vrijeme i ne zeza. Ja nemam pojma o maticnoj mlijeci. Di si nabavila to? Cula sam da je to dobro stvar.

02. Kolovoz 2019. 11:16

Sunčica5

Cureee pozdrav s moraa
    Trudim se koliko stignem cituckati i pratiti sto se dogada.
    Ja cekam M, ovaj ciklus se nemogu ni nadati jer nismo pokrili kad je bila O.
    Tako da bas opusteno cekam M i opet onda idem na listu ☺️
    Sretno svima 💞

Hhhhh ajde bar opusteno cekas M. Za promjenu malo 🤭. 💗💗💗

02. Kolovoz 2019. 11:19

Mallla

Hej cure. Vidjela sam taj test na spermiće i pomislila Ma dajjj još jedna vadipara….al ako je točno pa ono zašto ne kao prvi korak, jer taj test ne može pokazati kap spermiogram koliko je morfološki defektnih spermija (ili tako nekako, neznam točan izraz).

Ova slika s trakicama je taman da se sve fino vidi 😂😂😂 al nije pik i tek bi trebao doći iako na puno pijenja vode ne znam koliko je pouzdano.

Vuky žao mi je za M, nadala sam se pozitivnom testu, treba nam malo pozitive ovdje.

Ja ovih dana imam pojačanu želju za akcijom ito baš izraženu, sama se sebi čudim ali koristim situaciju. Možda su se hormončići posložili 😂😂

Da eto ide novo odbrojavanje. Za sad je na svakom bio bar po jedan plus. E a kad smo vec kod trudnica....

NASE TRUDNICE AKO OVO VIDITE JAVITE NAM SE MALO 

Nista onda se primite akcijanja i sretno 🤞

tera_
    02. Kolovoz 2019. 11:20

Mallla

Hej cure. Vidjela sam taj test na spermiće i pomislila Ma dajjj još jedna vadipara….al ako je točno pa ono zašto ne kao prvi korak, jer taj test ne može pokazati kap spermiogram koliko je morfološki defektnih spermija (ili tako nekako, neznam točan izraz).

Da bas tako, moze navodno pokazati jesu li pokretni a ne i jesu li osteceni, ali kako sam to provjeravala inace po nekim poluklinikama takoder dr ih ne priznaju jer samo pokazuju pokretnost pa sad....ali da smjesno je sta sve nece izmisliti

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tera_
    02. Kolovoz 2019. 11:22

Martina ima li kod tebe iceg novog?

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

02. Kolovoz 2019. 11:38

tera_

Martina ima li kod tebe iceg novog?

E ma nema. Tem i dalje divlja. Stavit cu graf. Imam jos jednu LH trakicu i to cu danas iskoristiti a onda prestajem sa njima na 2 mjeseca. Samo cu mjeriti tem i to kad se budem sjetila. Takoder mi je danas 16DC i krecem sa progesteronom. Bar ce M biti na vrijeme 🤭🤭🤭

02. Kolovoz 2019. 11:42

http://i65.tinypic.com/bhyjjb.jpg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.