Martina ima li kod tebe iceg novog?
E ma nema. Tem i dalje divlja. Stavit cu graf. Imam jos jednu LH trakicu i to cu danas iskoristiti a onda prestajem sa njima na 2 mjeseca. Samo cu mjeriti tem i to kad se budem sjetila. Takoder mi je danas 16DC i krecem sa progesteronom. Bar ce M biti na vrijeme 🤭🤭🤭
Pa mozda je i bolje da se prvo sve izregulira, pa ce onda biti i plusic :) pa da nekad je lakse kad se malo popuste kocnice, ja prosli kako nisam nista pratila tako sam mirno docekala i m...ovaj ciklus sam htjela mjerit ali evo zaboravila, ali tek je 4dc pa mogu pocet i od sutra ali osto necu bas paziti strikno da se to obavi ujutro ;)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
http://i65.tinypic.com/bhyjjb.jpg
Jucer nije bila nimalo tamna lh trakica ili prekjucer, jer zanimljiv je ovaj pad pa porast danas?
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
http://i65.tinypic.com/bhyjjb.jpg
Jucer nije bila nimalo tamna lh trakica ili prekjucer, jer zanimljiv je ovaj pad pa porast danas?
Ma kakvi blijeda. Ono nes je pocela kao tamniti i stala. Al zeru je pocela tamniti. E to ti je bilo jer mi je bilo zima kad sam se probudila. Osto nam otvoren prozor sirom i bas sam osjetila noge kak su mi bile hladne pa pretpostavljam da je od toga. Al nema veze. Jos ovu danas potrosim i gotovo. Pomirila sam se s tim da ocito imam i problem sa O vjerojatno tako da jos ova dva mjeseca do kontrole cilam. 😎😎😎
Martina ima li kod tebe iceg novog?
E ma nema. Tem i dalje divlja. Stavit cu graf. Imam jos jednu LH trakicu i to cu danas iskoristiti a onda prestajem sa njima na 2 mjeseca. Samo cu mjeriti tem i to kad se budem sjetila. Takoder mi je danas 16DC i krecem sa progesteronom. Bar ce M biti na vrijeme 🤭🤭🤭
Pa mozda je i bolje da se prvo sve izregulira, pa ce onda biti i plusic :) pa da nekad je lakse kad se malo popuste kocnice, ja prosli kako nisam nista pratila tako sam mirno docekala i m…ovaj ciklus sam htjela mjerit ali evo zaboravila, ali tek je 4dc pa mogu pocet i od sutra ali osto necu bas paziti strikno da se to obavi ujutro ;)
E pa stignes da 👍👍👍
I moj graf je bezveze i evo kao garantirano je bila O jucer a meni temperature gore dolje.mozda je jos rano za ista suditi posto mi je tek sredina ciklusa
Dakle,prvi put cu pokusat uploadat sliku putem linka jer nesto nece ovako direktno preko mobitela…
E sad gornja slika (svjetlija) je jucer,a donja je napravljena prije nekih 15-ak minuta..Danas bi po kalendaru trebala biti O ali meni se cini kao da tek slijedi prema ovoj slici ili se varam? Jer je meni danas tamnija kontrolna crtica nego jucer ili samo ja krivo vidim?
Evo slike pa ako koja moze reci je li O tek treba biti kao sto ja mislim,recite..raspisite se 😂
Malo kasnim sa odgovorim ali i ja sam imala ovakve nedoumice, izgledalo bi mi da testna crta pocinje tamniti kad sljedeća opet svijetla al mislim da je to do trakice jer vidis kako je na ovoj trakici i kontrolna crta dosta tamnija nego na ovoj drugoj..tako da sigurno to nije bio pik nego je jednostavno trakica pokazala i testnu i kontrolnu crticu jaceg intenziteta, bar sam ja to tako zaključila 😆
Hvala curke svakoj koja mi je odgovorila,ali O tek treba nastupiti jer imam blaga probadanja u jajniku,pojavilo se i slabo krvarenje tako da...tek treba biti,al hvala svakoj na odgovoru i potrosenom vremenu na tipkanje 😊🙈 sretno svima u lovu na plusice 🤞🏻😃😃
Meni neda otvoriti sliku. Ja zaboravljam izmjeriti temp ujutro pa ovako izmjerim random kad s posla dođem. Trakica nemam i borim se da ne kupim dok ne dođe nova pošiljka onih s ebaya. Iako po ovoj random temp. O je bila.... Valjda.
Danas mi je bio zadnji radni dan prije G.O. Iako imam jop nešto posla za od doma radit to ću lad budem imala praznog hoda. Ugl. Veselim se odmaranju i nadam se NO STRES vremenu.
url=https://lilypie.com]
Curke ja cu vas pratit ,zvanicno se pocinjem spremati za morei jedno 10tak dana cu biti off.
Puse svima i sto vise plusica ovaj mjesec da ugledamo🥰🤐🥰
Curke ja cu vas pratit ,zvanicno se pocinjem spremati za morei jedno 10tak dana cu biti off.
Puse svima i sto vise plusica ovaj mjesec da ugledamo🥰🤐🥰
Sretno Zvjezdice, što više uživanja, opuštanja i odmaranja ti želim i da nam se javiš sa sretnim vijestima 😘💗💗💗💗😘😘😘
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Sortiraj odgovore
Najstariji