Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Srpanj 2019. 09:47

tera_

Martina1982

Evo link za sliku mog grafa
    http://i66.tinypic.com/2nbbtxh.jpg

8dc izgleda kao O nakon ovakog porasta, ali kako kod tebe zna inace bit brdovito, pricekaj par dana..po iscjedku meni zvici kao da tek sljedi :)

E pa bas zbog tih mojih brda. A FF mi danas oznacio O..stavljam graf poslje. 

29. Srpanj 2019. 09:49

Mallla

Da Martina meni isto izgleda kao O pred vratima. Ja sam čitala da iscjedak bude prije same O pa možda je to to. A čuj ako je Mužić tu nema razloga za preskočit akciju.
    Joj tera, grčevi u listu je znak da ti moguće fali magnezija…. Nadam se da će te M zaobić za bar 9mj.

Hhhhhh da ali ipak smo zaobisli jucer 🤭🤭..nekak smo si bili oboje ljenjkavi...ma ak ne uspije ovaj C bude iduci 🤣..nekad se stvarno covjeku ne da...bez obzira na sve...a ne zelim da to postane seks samo radi toga...probali smo par puta kad sam ja rekla njemu da imam O pa je bilo napeto..

29. Srpanj 2019. 09:49

EmilijaJ

Hvala Vam cure moje. Ma idemo u novi mjesec i kad tad ce doci to na svoje. Nesto se lijepo u bolje sprema za sve nas❤️
    Tera nadam se da ce zaobici💪
    Martina sretno mici😘

Hvala ❤❤

29. Srpanj 2019. 09:51

Aria7

Martina1982

Famenita 200mg

Joj hvala ti na brzom odgovoru, prošli mjesec sam prošla kroz pakao sa cistama i bolovima, ne bih htjela opet sve to, a trudnoća izgleda opet nije 😢 je li ti to prvi ciklus kako uzimaš?

Je je prvi ciklus mi je sada. Uzimala sam prosle godine isto i ostala trudna. Pomoglo je samim time sta su mi se ciklusi regulirali. Imam ga za piti 3 ciklusa pa onda kontrola.

29. Srpanj 2019. 09:53

coco

Cure pet ja kao padobranac upadam. Čitam vas kako stignem, opet mini godišnji pao u igru pa nisam ni bila online. Na veliku žalost godišnji je prošao u apstinenciji zbog upale, tako da ovaj ciklus je pauza.
    Zvjezdice držim fige, baš mi je drago da si dobro reagirala, nadam se da vam uskoro dolazi nagrada za svu tu borbu

Ejjjj...samo ti upadaj 🤣. Ajde sad ste malo odmarali pa cete opet u akciju odmorni i spremniji nego ikad. 💪💪💪🤗🤗🤗

29. Srpanj 2019. 09:54

zvjezdica37

Gea123

Zvjezdi kakva je situacija?

Na 10.dan ciklusa najveci folikul 15mm.Ostali su manji.Sutra ponovo folikulometrija.Pa cu vidjet dali cu dobit injekciju konacno…osim ako nije ćorak😂
    Nadam se da ce nastavit rasti

Ejjj ovo je superrr...drzim 🤞 da uspije. 🤗🤗🤗🤗

29. Srpanj 2019. 09:54

zvjezdica37

Martina1982

Martina1982

Bas lijepo djeluje progesteron,ipak za tako kratkvrijeme se vidi pomak.Inace mu treba par mjeseci da poslozi stvari na svoje mjesto
    Navijam da ti bude plus 🤞🤞🤞😘

Djeluje da ja sam zadovoljna 👍hvala ti 🤗🤗

29. Srpanj 2019. 09:58

zvjezdica37

Martina1982

Aria7

Pozdrav drage curke, oprostite što upadam ovako kao padobranac, htjela sam pitati ima li netko iskustva sa duphaston tabletama? Ovaj mjesec sam napokon uhvatila lh pik sa trakicama i ovulacija je bila 17. dc, zbog dvaju cista od prošlog mjeseca i kašnjenja menge, dobila sam duphaston i pila od 15.-25. dc dvije na dan i doktorica mi je rekla da će mi one regulirati ciklus opet na 28 dana, kako mi je i bilo prije, odnosno da ću mengu dobiti 3 dana nakon zadnje tablete. Eto danas već 5ti dan nakon zadnje tablete, a menge još nema, test radila danas negativan popodne bio, 30. dc mi je sad, pa da li je ikoja imala kakvo slično iskustvo, nakon koliko vam je došla menga poslije tableta. Još jednom sori što ovako upadam, svim trudilicama želim da što prije ugledaju svoj plusić 🙏🙏🤞🤞😘😘

Ja pijem progesteron radi iste stvari. A mislim da je to isto. Ja sam u Njemackoj pa se moje zovu Femita. Pijem 10 dana u ciklusu. Od 16DC do 26DC. Meni je ginica rekla ako M ne dode 7 dana nakon popijene zadnje tablete a test je negativan da joj se javim.

Ja kad sam imala cistu pila sam duphaston 10dana i tek sam nakon 4dnaa otprilike dobila M koja je bila puna ugrusaka i obilna.Prije toga slican scenarij kao i ti-uh kad se sjetim ali evo -imas fore 7dana da dobijes od Duphastona otprilike

Evo meni danas 6ti dan i nema M još, vidjet ću oće li kroz dan ili sutra doći. Htjela sam te pitati, pošto su meni cicke jako bolne, baš ovakve ne pamtim da su ikad bile, je li to od tih tableta moguće? Ne želim si umišljat trudnoću jer znam da ću se jako razočarati 😢 i bazalna mi je još uvijek povišena, ali to prepisujem duphastonu

29. Srpanj 2019. 09:59

E sad moje stanje: jucer navecer trakica krenula tamniti (ak sam dobro vidla). FF mi oznacio O na 8DC. Sto mi je mozda malo rano ali s obzirom da sam imala pritisak i ostale simptome sa iscjedkom moglo bi biti. Ali onda se postavlja pitanje sto trakica nije ragirala i zas je pocela jucet tamniti. 🙄. E bogme sa mnom svaki ciklus nesto. Bogme sam komplicirana 🤣🤣🤣 U svakom slucaju nastavljam sa trakicama pa cu vidit kamo to vodi. 🤦‍♀️🥴

29. Srpanj 2019. 10:02

Aria7

zvjezdica37

Martina1982

Aria7

Pozdrav drage curke, oprostite što upadam ovako kao padobranac, htjela sam pitati ima li netko iskustva sa duphaston tabletama? Ovaj mjesec sam napokon uhvatila lh pik sa trakicama i ovulacija je bila 17. dc, zbog dvaju cista od prošlog mjeseca i kašnjenja menge, dobila sam duphaston i pila od 15.-25. dc dvije na dan i doktorica mi je rekla da će mi one regulirati ciklus opet na 28 dana, kako mi je i bilo prije, odnosno da ću mengu dobiti 3 dana nakon zadnje tablete. Eto danas već 5ti dan nakon zadnje tablete, a menge još nema, test radila danas negativan popodne bio, 30. dc mi je sad, pa da li je ikoja imala kakvo slično iskustvo, nakon koliko vam je došla menga poslije tableta. Još jednom sori što ovako upadam, svim trudilicama želim da što prije ugledaju svoj plusić 🙏🙏🤞🤞😘😘

Ja pijem progesteron radi iste stvari. A mislim da je to isto. Ja sam u Njemackoj pa se moje zovu Femita. Pijem 10 dana u ciklusu. Od 16DC do 26DC. Meni je ginica rekla ako M ne dode 7 dana nakon popijene zadnje tablete a test je negativan da joj se javim.

Ja kad sam imala cistu pila sam duphaston 10dana i tek sam nakon 4dnaa otprilike dobila M koja je bila puna ugrusaka i obilna.Prije toga slican scenarij kao i ti-uh kad se sjetim ali evo -imas fore 7dana da dobijes od Duphastona otprilike

Evo meni danas 6ti dan i nema M još, vidjet ću oće li kroz dan ili sutra doći. Htjela sam te pitati, pošto su meni cicke jako bolne, baš ovakve ne pamtim da su ikad bile, je li to od tih tableta moguće? Ne želim si umišljat trudnoću jer znam da ću se jako razočarati 😢 i bazalna mi je još uvijek povišena, ali to prepisujem duphastonu

Mislim da mogu biti cicke bolne da...meni su samo napuhane...gle ja bi ti preporucila da pricekas jos danas i sutra. Ak ne dode M napravi opet test i javi se svom doktoru obavezno. Jel imas graf za bazalanu da stavis da vidimo? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.