Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samo_Sanja
    12. Srpanj 2019. 21:17

monalisa

Samo_Sanja

Pozdrav cure, imam jedno pitanje.. Gdje bi mogla online kupit lh trakice, al da nisu sa ebay-a ili wish-a?!? Već sa neke stranice pošto sam kupovala u ljekarnoj ovugnost (samo te imaju tu kod nas) i 5 kom 70, 80 kn.. ako mi možete pomoći 🙂

Ja sam narucila preko njuskala, ali oni isto narucuju s ebaya i preprodaju samo kaj imaju odmah dostupno pa se ne ceka mjesec dana

Ja sam prošle godine 4 mj koristila ih trakice iz ljekarne i odustala jer mi je bilo skupo..našla sam na jednom forumu stranicu al je nisam spremila i sad je ne mogu naći.. a sad ih moram opet koristit jer mi je tako rekao dr na humanoj..
    Koliko u paketu ima preko njuškalo? Neznam koliko su te pouzdane 

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Samo_Sanja
    12. Srpanj 2019. 21:30

Našla sam stranicu koju sam tražila..plus ili minus se zove.. zna li koja za tu stranicu?

• monalisa
    12. Srpanj 2019. 21:34

Samo_Sanja

Našla sam stranicu koju sam tražila..plus ili minus se zove.. zna li koja za tu stranicu?

Da, ja sam koristila, iste su mi bile kao i ove sa ebaya

Samo_Sanja
    12. Srpanj 2019. 21:56

monalisa

Samo_Sanja

Da, ja sam koristila, iste su mi bile kao i ove sa ebaya

Evo ja sam ih naručila.. pouzećem sam izabrala jer tako sve naručujem.. malo ću duže čekat al je jeftinije i sigurnije, barem meni.. Hvala na svemu..javim se kad stignu 🙂

• monalisa
    12. Srpanj 2019. 22:09

Imam pitanje, jel moguce da se vec nesto dogada tamo dolje, u nedelju je bio pik, a po tome ovulacija u ponedjeljak, mene sad lagano pocelo "pikat" na desnoj strani slicno kao pred mengu, kad sjednem ili legnem ne osjetim toliko, a kad se dignem bas onak osjecaj kao da me "smeta" nekaj, ne znam kak bi to opisala drugacije

13. Srpanj 2019. 00:18

monalisa

Imam pitanje, jel moguce da se vec nesto dogada tamo dolje, u nedelju je bio pik, a po tome ovulacija u ponedjeljak, mene sad lagano pocelo "pikat" na desnoj strani slicno kao pred mengu, kad sjednem ili legnem ne osjetim toliko, a kad se dignem bas onak osjecaj kao da me "smeta" nekaj, ne znam kak bi to opisala drugacije

Pa ako je u ponedjeljak bila O,tesko moguce da se u petak nesto dogada,to su samo 4 dana,a svugdje kazu da od 6-12 dana od O traje “zacece” 

• monalisa
    13. Srpanj 2019. 01:14

crnerupe

monalisa

Pa ako je u ponedjeljak bila O,tesko moguce da se u petak nesto dogada,to su samo 4 dana,a svugdje kazu da od 6-12 dana od O traje “zacece”

Kolko ja znam zacece traje par sati, zatim 3-5 dana traje put oplodene jajne stanice do maternice i onda zapocinje ugnjezdenje koje zavrsava 6-12 dan od O

LjubičicaX
    13. Srpanj 2019. 07:23

Martina1982

LjubičicaX

Ispravka, vještica trebala doći 10.07., ali nema je još, svi simptomi su tu, ali ako je bio anovulacijski… Ostaje da se vidi :)

Hhhh i tebi puno 😘😘😘. Mislis da bi bio ano?…Ma ne vjerujem…posto kasni oces raditi testic?☺️

Moja vještica nije još došla, ali stomak boli kao da će svakog trena. Ovulaciju sam čekala do 17dc i ni traga joj, obično bude 13-14 dc, tad se naljutila prestala sve pratit i trakice i temp... Samo taj 17dc bila akcija (bez zaštite) jer sutradan se muž užasno nahladio a i meni javili da sam definitivno primljena na posao i tada smo obustavili sve pokušaje :D Tak da zbog svega navedenog mislim da nema šanse ovaj ciklus, do danas se nije pojavio ni jedan znak O, pa zbog toga mislim da je anovulacijski. Ali eto ako ne dođe vještica do 15.7. (to će bit da kasni 5 dana) uradit ću test, za svaki slučaj 😊 😘😘😘😘

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    13. Srpanj 2019. 07:30

Sunčica5

Curee citam ja vas redovito ali nista nova kod mene, menga je stigla tocna kao sat 🙄
    Pokusavam se opustiti preko ljeta jer stvarno sam postala preopterecena zeljom za bebom 😔

Sve ste mi u mislima i od srca vam zelim svima plusice 💞💞

Samo hrabro Suncice, uzimi si vremena kolilo ti trrna za odmor, pa kad budeš spremna onda opet pokušavat, odmorna i napunjenih baterija i onda će brzo biti plus, čuvam fige da bude tako 😘

10/2020 biohemijska

LjubičicaX
    13. Srpanj 2019. 07:33

baby

EmilijaJ

baby

Cure trebam pomoc, ako se koja razumije u vrijednosti bete u krvi…ginic me poslao vaditi betu( po mojoj racunici na 14.dan nakon ovulacije) i 83 je vrijednost..kaze da je premala i da sumnja na izvanmaternicnu..za 2 dana vadim opet…

Ja imam s ovim iskustva. . Ne treba biti d je odmah vanmatericna, mozda je trudnoca tek nastupila. Bitno je da se dupla za dva dana u kasbijoj trudnoci a na pocetku je bitno i da bude u velikom porastu. Tako da samo opusteno i pozitivno. Javi ishod. Drzim figeee💪😘🌷

Kontrolna beta nakon 2 dana 198, po njemu je to jos uvijek premalo i opet vadim u ponedjeljak.

Baby u mislima sam uz tebe, da sve prođe kak treba i da se ispostavi da si se bez potrebe brinula 😘🚼💜

10/2020 biohemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.