Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    05. Srpanj 2019. 18:30

Hvala. A nista od akcijanja ovaj mjesec, al cisto malo pratim da upoznam ciklus i da vidim dal je ovulacija uvije u isto vrijeme.

05. Srpanj 2019. 18:32

crnerupe

Imam pitanje za žene koje su se možda susrele sa “problemčićem” koji imam…Naime,O mi je bila pretpostavljam 2.7. Po trakicama koje sam postala, danas je 3.dan otkako sam imala O i imam nekakav bjelkasti iscjedak,malo me bole grudi,ništa strašno i osjećam pritisak u donjem dijelu trbuha,tu i tamo me uhvati neka križobolja,malo mi se zna zavrtiti što je praćeno mučninom većinom dana,ali trebala bi dobiti tek za nekih 11 dana po rasporedu i obično nemam simptome nadolazeće M do najviše tjedan dana prije nego trebam dobiti i puno su izraženiji kada mi se bliži termin dolaska,pa je moje pitanje slijedeće…je li moguće da se možda nešto neobično događa toliko brzo što tijelo preoznaje pa se odražava na taj način ili je još prerano? Nemam pojma što da mislim,ali da sam zbunjena,jesam 😂🙈

Pa rekla bi da je mozda ipak malo prerano i da bi to prije bilo od Ovulacije. Sto ne znaci da na kraju bude ➕.❤. Morat ces se strpiti jos koji dan. Najranije 7 dana nakon O bi mozda mogla imat sjenu sjene na testu. I to je upitno. Oko 10-12 dana nakon O bi mogla dobiti blijedu crtu. Ja ti zelim da ju dobijes 🥰

05. Srpanj 2019. 18:43

Lalla

Hvala. A nista od akcijanja ovaj mjesec, al cisto malo pratim da upoznam ciklus i da vidim dal je ovulacija uvije u isto vrijeme.

Jel je?

05. Srpanj 2019. 18:44

Malla, Ljubicicax....jel nas skicnete koji put? ☺️😁

05. Srpanj 2019. 19:25

Martina1982

crnerupe

Imam pitanje za žene koje su se možda susrele sa “problemčićem” koji imam…Naime,O mi je bila pretpostavljam 2.7. Po trakicama koje sam postala, danas je 3.dan otkako sam imala O i imam nekakav bjelkasti iscjedak,malo me bole grudi,ništa strašno i osjećam pritisak u donjem dijelu trbuha,tu i tamo me uhvati neka križobolja,malo mi se zna zavrtiti što je praćeno mučninom većinom dana,ali trebala bi dobiti tek za nekih 11 dana po rasporedu i obično nemam simptome nadolazeće M do najviše tjedan dana prije nego trebam dobiti i puno su izraženiji kada mi se bliži termin dolaska,pa je moje pitanje slijedeće…je li moguće da se možda nešto neobično događa toliko brzo što tijelo preoznaje pa se odražava na taj način ili je još prerano? Nemam pojma što da mislim,ali da sam zbunjena,jesam 😂🙈

Pa rekla bi da je mozda ipak malo prerano i da bi to prije bilo od Ovulacije. Sto ne znaci da na kraju bude ➕.❤. Morat ces se strpiti jos koji dan. Najranije 7 dana nakon O bi mozda mogla imat sjenu sjene na testu. I to je upitno. Oko 10-12 dana nakon O bi mogla dobiti blijedu crtu. Ja ti zelim da ju dobijes 🥰

Pa daaaa,zato bas i pitam jer je i meni samoj prerano za bilo sto.Mozda se poklopila neka viroza uz ovulaciju ovaj mjesec tko ce to znati ili to tijelo reagira na jedva docekani GO 😂😂😂🙈

• tinchy-_-
    05. Srpanj 2019. 19:52

Curke imam pitanje😊 po kalendaru ovulacija treba biti danas..ali trakica kaze dosta blijedu crtu.. malo me sjecka jajnik..i imam rastezljiv proziran iscjedak .možda već je ovulacija  pa je trakica poludila😂😂
    Šta mislite

05. Srpanj 2019. 20:06

tinchy-_-

Curke imam pitanje😊 po kalendaru ovulacija treba biti danas..ali trakica kaze dosta blijedu crtu.. malo me sjecka jajnik..i imam rastezljiv proziran iscjedak .možda već je ovulacija pa je trakica poludila😂😂
    Šta mislite

Ja mislim,ali samo mislim,ako cu se ravnat po svome
    Iskustvu,ovulacija ti tek treba nastupiti kroz koji dan. Prati stanje pa ces vidjeti otprilike koliko ti dana prode od tada do ovulacije. Meni bude to neka 3-4 dana prije nego bude pik na trakici,ali ces najbolje znati ako pratis jer je svacije tijelo drugacije 😁 sretno i drzim 🤞🏻☺️☺️

tera_
    05. Srpanj 2019. 20:11

Martina drago mi je da je dobro prosao pregled i da ce se gin malo potruditi oko tebe, zelim ti da sto prije dode vjestica i da onda ostanes trudna :)
    Zvjezdica super ulovljen pik, sretno :)
    Sve ostale cure sretno s ulovljenim pikovima i samo akcija :))
    Malo sam vas dosla skicnuti da vidim sta ima, kod mene nista znacajno, menga prosla sad malo uzivam u moru i suncu :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• tinchy-_-
    05. Srpanj 2019. 20:13

crnerupe

tinchy-_-

Curke imam pitanje😊 po kalendaru ovulacija treba biti danas..ali trakica kaze dosta blijedu crtu.. malo me sjecka jajnik..i imam rastezljiv proziran iscjedak .možda već je ovulacija pa je trakica poludila😂😂
    Šta mislite

Iskustvu,ovulacija ti tek treba nastupiti kroz koji dan. Prati stanje pa ces vidjeti otprilike koliko ti dana prode od tada do ovulacije. Meni bude to neka 3-4 dana prije nego bude pik na trakici,ali ces najbolje znati ako pratis jer je svacije tijelo drugacije 😁 sretno i drzim 🤞🏻☺️☺️

Hvala ti draga😊😊 pratiti ću..ali za svaki slučaj pokriti ću i danas🙃🙃😉

05. Srpanj 2019. 20:21

tinchy-_-

crnerupe

tinchy-_-

Šta mislite

Hvala ti draga😊😊 pratiti ću..ali za svaki slučaj pokriti ću i danas🙃🙃😉

Samo pokrij danas i onda sutra vidi sto se dogada,ako jos ne bude jednake boje preskoci sutra i opet akciju prekosutra,cisto da se povecaju sanse kada nastupi O ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.