Hanicao.ova zadnja trakica je po meni pik. Kad je to bilo? Piski jos koju da vidis kako ce biti. A akcijanje 🤭😁😎
4.7.2019 navečer.
Hanice pratimo se -i ja sam jucer ulovila pik!!!!danas popodne cu jos jednu trakicu i to bi trebalo bit to.
Hanicao.ova zadnja trakica je po meni pik. Kad je to bilo? Piski jos koju da vidis kako ce biti. A akcijanje 🤭😁😎
4.7.2019 navečer
Wuhuuuuu akcijanje danas i sutra i onda drzim 🤞 da bude ➕❤🤗
zelim samo sa vama podjeliti danasnji pik-razlika dok sam pila vrkutu je taj da mi je blag bio pms no pik mi je bio tek 15 dan ciklusa-dok mi je danas 13-esti dan i osjetila sam ovulaciju tj barem mislim-onako tupa bol u dnu trbuha.
Znaci dali je to zbog prohodnosti jajovoda razlika sto sam isla ili sto ali bas sam pomislila danas kako bi mogao biti pik i evo ga!znaci O samo sto nije…Imace ne pijem vrkutu vise od mjesec dana i vjerovatno cu ranije i ovulirati.
Wuhuuuuu….jaoooo zelim ti od ❤ da ovaj ciklus bude ➕🤗🤗🤗
Cekat cemo Martinice pa vidit.hvala.jesi dobila konacno💗
Martina1982 javi nam kako je proslo ☺️ Drzim fige da dr kaze da je sve u najboljem redu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
IV ODBROJAVANJE
COCO - …dana - 3.7.2019 ♡
Sunčica - 5 dana - 11.7.2019.♡
Lady_E - 9 dana - 15.7.2019♡
MIKICA13 - 9 dana - 15.7.2019♡
Crnerupe - 10 dana - 16.7.2019♡
Monalisa - 12 dana - 18.7.2019.♡
LALLA - 12 dana - 18.7.2019♡
ZVJEZDICA37 - 14 dana - 20.07.2019
IVANA1810♡
Malla - 21 dana - 27.7.2019♡
Tera_ - 22 dana - 28.7.2019♡
Možeš li i mene na odbrojavanje dodati? (19.07.)
Zvijezdice i hanica drzim fige da uskoro i drugacija trakica bude tako uhvacena 😍😍
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Evo ovak je stanje. Ultrazvucno me nije pregledala jer kaze nema potrebe sada. Papa test je super. Uzela mi krv da provjeri Betu ako sam ipak nekim cudnim cudom trudna pa da nazovem u ponedjeljak. Imam problem sa drugom fazom ciklusa i hormonima. Dala mi je progesteron da pijem na 3 mjeseca. Znaci za drugu fazu ciklusa a i da se sami ciklusi izreguliraju. Kao sta sam rekla ponovila je da su ciklusi do 35 dana za trudnocu ok ostalo su iznimke. Ako ne ostanem u roku 3 mjeseca trudna onda cemo krenuti sa tabletama za Ovulaciju. I tako probavat 3 mjeseca a ako niti onda ne ostanem e tek onda mozemo razgovarati o MPO. Zato sto navodno(e sad jel tocno ili ne) kad salje nekog na MPO moraju sve mogucnosti biti isprobane neko vrijeme za prirodno zacece osim ako nes nije ozbiljnije u pitanju. Pa eto ja se nadam da ce nam ovo sa progesterono uspijeti. Naime uspjelo nam je prosle godine na taj nacin pa se nadam da ce i ove.🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji