Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    05. Srpanj 2019. 13:57

crnerupe

Hannicao, to je to! Vrijeme je za akciju! Sretno i drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻☺️☺️☺️

Jupi. Hvalaa, odbrojavamo sad skupa ❤❤❤

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Raštika
    05. Srpanj 2019. 14:40

Di ste žene? Šta mai? Evo meni danas menga završava, htjela sam si naručit trakice za ovaj ciklus al evo još se mislim bi li ili ne bi...
    Ne znam ima li vajde od njih jer koristila sam ih dva mjeseca, ulovila oba puta pik, pokrila akcijom sve potrebne dane i ništa.... tako da ću vjerojatno i ovfaj ciklus pustit bez trakica pa šta više bude nek bude jer ne znam koliko ova menga više može dolazit iz mjesecda u mjesec. Da me pusti više na miru godinu dana al ne iz razloga da uđem u menopauzu, jel.
    A kad smo već kod nje, ja imam strinu koja ima 36 godina, ne pričaju o tome ali sam ja uspjela saznati da su bili na jednom pokušaju potpomognute i nije upalilo, da bi se njoj na kraju ustanovilo da su joj hormoni u takvoj banani da je ona ustvari u preuranjenoj menopauzi. E toga je mene strah! A ne živimo blizu i nismo si baš bliske da ju pitam malo kakve simptome ima, dobiva li mengu uopće i sl. Znam samo da je jako jako jaaaaako nervozna i čudna osoba. Jel se netko susreo s tom ranom menopauzom?

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

05. Srpanj 2019. 14:51

Hannica0

zvjezdica37

Hannica0

Martina1982

Hanicao.ova zadnja trakica je po meni pik. Kad je to bilo? Piski jos koju da vidis kako ce biti. A akcijanje 🤭😁😎

4.7.2019 navečer.

Hanice pratimo se -i ja sam jucer ulovila pik!!!!danas popodne cu jos jednu trakicu i to bi trebalo bit to.

Evo od sada jedna. To bi trebalo biti to.

To je to 😎😉😁

05. Srpanj 2019. 14:54

Raštika

Di ste žene? Šta mai? Evo meni danas menga završava, htjela sam si naručit trakice za ovaj ciklus al evo još se mislim bi li ili ne bi…
    Ne znam ima li vajde od njih jer koristila sam ih dva mjeseca, ulovila oba puta pik, pokrila akcijom sve potrebne dane i ništa…. tako da ću vjerojatno i ovfaj ciklus pustit bez trakica pa šta više bude nek bude jer ne znam koliko ova menga više može dolazit iz mjesecda u mjesec. Da me pusti više na miru godinu dana al ne iz razloga da uđem u menopauzu, jel.
    A kad smo već kod nje, ja imam strinu koja ima 36 godina, ne pričaju o tome ali sam ja uspjela saznati da su bili na jednom pokušaju potpomognute i nije upalilo, da bi se njoj na kraju ustanovilo da su joj hormoni u takvoj banani da je ona ustvari u preuranjenoj menopauzi. E toga je mene strah! A ne živimo blizu i nismo si baš bliske da ju pitam malo kakve simptome ima, dobiva li mengu uopće i sl. Znam samo da je jako jako jaaaaako nervozna i čudna osoba. Jel se netko susreo s tom ranom menopauzom?

Gle. Tu smo s godinama. Razumim te potpunom i ja sam pomislila da sam mozda u menopauzi. Ali nisam. Pricekaj jos koji mjesec. Eto kod mene hormon problem sa drugim djelom ciklusa. Kako si sa ginekoloske strane? Mislim jel sve u redu? 

Raštika
    05. Srpanj 2019. 15:00

Martina1982

Raštika

Di ste žene? Šta mai? Evo meni danas menga završava, htjela sam si naručit trakice za ovaj ciklus al evo još se mislim bi li ili ne bi…
    Ne znam ima li vajde od njih jer koristila sam ih dva mjeseca, ulovila oba puta pik, pokrila akcijom sve potrebne dane i ništa…. tako da ću vjerojatno i ovfaj ciklus pustit bez trakica pa šta više bude nek bude jer ne znam koliko ova menga više može dolazit iz mjesecda u mjesec. Da me pusti više na miru godinu dana al ne iz razloga da uđem u menopauzu, jel.

Gle. Tu smo s godinama. Razumim te potpunom i ja sam pomislila da sam mozda u menopauzi. Ali nisam. Pricekaj jos koji mjesec. Eto kod mene hormon problem sa drugim djelom ciklusa. Kako si sa ginekoloske strane? Mislim jel sve u redu?

Za sad je ok kod mene, čekam rezultate zadnjeg papa testa, radila sam ga prije neka dva tjedna, prek UZV je sve bilo ok. A do tada nisam imala problema, barem nisu nikad zabilježeni. Jer ko zna šta mi sve prebolimo a da ni ne znamo...
    A kako misliš da ti je problem s drugim dijelom ciklusa?
    Ja se nekako nadam da dok menga dolazi točna ko japanski brzi vlak a valjda je onda ta menopauza još daleko od mene.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

05. Srpanj 2019. 15:15

Raštika

Martina1982

Raštika

Za sad je ok kod mene, čekam rezultate zadnjeg papa testa, radila sam ga prije neka dva tjedna, prek UZV je sve bilo ok. A do tada nisam imala problema, barem nisu nikad zabilježeni. Jer ko zna šta mi sve prebolimo a da ni ne znamo…
    A kako misliš da ti je problem s drugim dijelom ciklusa?
    Ja se nekako nadam da dok menga dolazi točna ko japanski brzi vlak a valjda je onda ta menopauza još daleko od mene.

Pa kod mene je taj drugi dio kod i nakon Ovulacije. Imam problem sa progesteronom pa M ne dobivam dugo. Evo sad mi je 49 DC a nema je. Niti imam naznaka da ce doc. Progesteron je cuvar trudnoce ali i bitan kod Ovulacije i regulaciji ciklusa. 

05. Srpanj 2019. 18:01

Imam pitanje za žene koje su se možda susrele sa “problemčićem” koji imam...Naime,O mi je bila pretpostavljam 2.7. Po trakicama koje sam postala, danas je 3.dan otkako sam imala O i imam nekakav bjelkasti iscjedak,malo me bole grudi,ništa strašno i osjećam pritisak u donjem dijelu trbuha,tu i tamo me uhvati neka križobolja,malo mi se zna zavrtiti što je praćeno mučninom većinom dana,ali trebala bi dobiti tek za nekih 11 dana po rasporedu i obično nemam simptome nadolazeće M do najviše tjedan dana prije nego trebam dobiti i puno su izraženiji kada mi se bliži termin dolaska,pa je moje pitanje slijedeće...je li moguće da se možda nešto neobično događa toliko brzo što tijelo preoznaje pa se odražava na taj način ili je još prerano? Nemam pojma što da mislim,ali da sam zbunjena,jesam 😂🙈

Lalla
    05. Srpanj 2019. 18:03

Cure, sto mislite da li je ovo pik?
    http://i65.tinypic.com/28vgf7m.jpg

Samo je jedna tanka linija iste boje kao kontrolna, a ostalo je slabije boje.

05. Srpanj 2019. 18:26

Lalla

To je pik!Je malo svjetlija,ali po ovome ce O nastupiti u iducih 48 sati. Kreni u akciju i drzim fige! Sretno 😁🤞🏻🤞🏻🤞🏻

05. Srpanj 2019. 18:27

Lalla

Daj probaj danas i sutra jos koju. Al mislim da bi moglo biti to to. Ak krene blijediti znat ces. Ali ti pokri ove dane akcijanjem.😉🤭😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.