Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    25. Lipanj 2019. 10:34

Raštika

Jutro 🙋🏽 Nista od mog testa, negativno… sto je najgore sad me poceo i trbuh boliti cak su mi i cicke pojacale osjetljivost. Preko noci sve. 😂😂😂

Tako se i meni drasticno u par sati desi preokret -eto nista ...nisi jedina ako te to tjesi...ja jos uvijek imam i tek sam jutros pocela mjeriti temp

zvjezdica37
    25. Lipanj 2019. 10:35

Mallla

Da nemam nikakve posebne simptome kojima bi pridala važnost.
    Tu i tamo osjetim jajnike al to pripisujem i mokrom kupaćem. Vrućinu u glavi pripisujem vanjskih 35 stupnjeva…. Tako da stvarno ništa značajno nema… 0 bodova

Ajde da sacekamo testic ipak🤞

zvjezdica37
    25. Lipanj 2019. 10:37

Martina1982

Moja danas tem 36. Simptomi nula bodova 🤣🤣🤣…e bome cemo se lijepo smijat jednog dana ovim nasim razgovorima 🤣🤣🤣…zelim vam ugodan i lijep dan…unatoc minusima…bolo ima…ili slicno…ima mnogo stvari kojima se mozemo veseliti dok nam se nase zelje ne ispuni…budite vedre, vesele i nasmijane 😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰

Podrzavam sve sto si rekla 👍👍👍🌝🌝🥰🥰🤗🤗

tera_
    25. Lipanj 2019. 10:37

Mene je istramatizoralo piskenje, jer et nisam navikla na to, i jos se test igra s mojom psihom.. cilu noc sam sanjala testove, znaci da me bar to sve opteretilo iako sam bila uvjerena da me nedira(mos mislit)... sad cekam vjesticu daa krene i da me nezaaaebava i ona pa da mi pokvari vikend, ako vec treba doc,nek dode odmah 
    Ja isto sam frik, ali po citanju simptoma od drugih i umisljanja istih kod sebe...
    Danas sam babysiter, a najradije bi samo prespavala ovaj dan :/ 

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Mallla
    25. Lipanj 2019. 11:47

Došao muž donio test i sad mogu mirno čekat M. Dakle negativan apsolutno. 
    Sad je red da malo zakočim i prestanem piškit radi testa već radi fiziološke potrebe 😂🙄
    Točno to zvjezdice uvik u pms u ista priča

url=https://lilypie.com]

Sunčica5
    25. Lipanj 2019. 16:21

Malla a jeb... mozda je nesto i bilo 🤔 pa nisi samo jedan test napravila pa je krivo pokazao 🤷🏼‍♀️

“Nebo strpljive voli.”

Mallla
    25. Lipanj 2019. 16:27

Mislim da je neka očito serija testova čudna. NPravila sam ih više i svaki je imao sjenu nekad tanju nekad deblju. Zato mislim da je neka greška 

zvjezdica37
    25. Lipanj 2019. 17:23

Mallla

Mislim da je neka očito serija testova čudna. NPravila sam ih više i svaki je imao sjenu nekad tanju nekad deblju. Zato mislim da je neka greška

Ali cudno da svi imaju sjenu?

zvjezdica37
    25. Lipanj 2019. 17:27

Stavi ako hoces bas da vidimo.

Mallla
    25. Lipanj 2019. 23:07

Ja sam ti to sve bacila u smeće od živaca i ne virovanja svojim očima. Al evo sutra trebam dobit tako da vidit cemo. Znalo se slicno dogodit s kinezima iako ne bas ovako dAn za danom ta sjena s tim da se jedna baš jasno vidjela. Odlučujem zanemariti to i čekati M,  ako ne dođe ponoviti test  i gurati dalje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.