Sunčice isto je i kod mene, nema šanse opustiti se ako ne ohladim od svega. Još trebam i napraviti godišnji redovni pregled i malu odvest na 2 pregleda i posvetit ću se malo tome. Ovako sam počela previše razmišljati o T koliko god se trudila ne misliti. Još sam pila macu i vrkutu i neznam što mislila njima postić.
Tera jel misliš test sutra ili? Navijam da ti ne dođe M i da si nam T. Treba nam svima malo tog veselja!
Ako ne stigne do sutra, onda cu napraviti test..
Sve me boli, ali me zbunjuje temp koja je 36.9..
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ja mislim da si T, jer kasni a visoka temp. Ostaje za vidjeti, sutra nije daleko. A simptomi M i T su isti. Vjerujem u tvoju visoku temperaturu.
url=https://lilypie.com]
Ja sam isto radila ovaj test, i budala isla gledat nakon pola sata jer mi se cinilo da kaze sjenicu i bila je i muz je vidio ali samo pod odredenim kutem je bila jasno vidljiva i drugo jutro dobila m..tak da je za moje zdravlje bolje da kad dode vrijeme m, nista ne pisam jer oci vide ono sta zele :D dode mi da nacrtam tu crtu pa da ju bar jednom vidim kak spada, pa makar nacrtanu hahahah
I ja vjerujem u trudnoću kod tebe tera, i po temp i onaj test nejasni... i kasni M... svi navijamo za plusic 😊
Mallla sto bas svima mora biti povišena temp u trudnoći? To je tako i nikako?
Ja sam isto radila ovaj test, i budala isla gledat nakon pola sata jer mi se cinilo da kaze sjenicu i bila je i muz je vidio ali samo pod odredenim kutem je bila jasno vidljiva i drugo jutro dobila m..tak da je za moje zdravlje bolje da kad dode vrijeme m, nista ne pisam jer oci vide ono sta zele :D dode mi da nacrtam tu crtu pa da ju bar jednom vidim kak spada, pa makar nacrtanu hahahah
Hahaha... i ja isto tako :D nacrtati ću drugu crticu ;)
E pa bome ću si i ja nacrtat tu drugu crticu samo da ju vidim više. Da vi znate koja je sreća bila kod mene kući kad sam pišnula prvi pik. Ono je bio melem za oči za vidjeti dvije tamne crte. Pa makar bile i LH trakice u pitanju. E taj mjesec mi je to baš dalo neki vjetar u leđa jer gledanje one jedne crtice svaki mjesec je stvarno više zatupljujuće. Malo je i reć' da je zatupljujuće...
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Da znam da je temp dobra, ali zasto me bas tako jako dole boli, to mi ne izgleda normalno.. bol u ledjima koda sam izudarana, dole me bas grci jako, povremeno i lijevi jajnik i da primjetila sam da mi se stvara nenormalno puno pljuvacke u ustima da mi se gadi, valjda necu poludit do sutra :D ....evo moj graf
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Vidit ćemo tera, svi ti grčevi su kao i kod T. Naravno ne kod svakoga al svi smo različiti. Navijam svim silama. Odmaraj ako te jako boli. Nadam se da ti M nije u pripremi.
Vuky ima iznimki ta temp, al općenito progesteron povećava temperaturu tijela pa se u T ona vrti oko 37. Netko općenito ima veću temp tijela pa treba bazalnu mjeriti barem 3mj da bi se moglo procjenjivati po temperaturi
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji