Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    24. Lipanj 2019. 15:27

Ja sam kupila test, ujutro cu ga iskoristit pa nek bude sta bude. Ak bude minus reci cu si da je prerano ak bude plus onda cemo slavit. Vrlo jednostavno. 😂😂😂 
    Sad sam isla na wc i vidim neki suhi zuckasti iscjedak na gacicama. Prvo sam pretrnula jer sam pomislila menga ide ali garant mi je to zaostatak od vaginalete koju sam stavljala jucer predvecer. 🤦🏻‍♀️😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

vuky
    24. Lipanj 2019. 15:46

Rastika sretno sutra sa plusicem... ☺️

Raštika
    24. Lipanj 2019. 15:47

Vuky, moze i slaba druga crtica samo da vise vidim dvije crtice ovo je postalo pravo zatupljujuce. 😂😂😂😂😂 Hvala ti! 🤞🏼🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Raštika
    24. Lipanj 2019. 15:49

E da... ne znam kako je kod vas al u ovom mom mulleru digli cijene testovima. Morat cu smanjit kupovine, gazde vidjele priliku za zaradu na meni. 😂😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

vuky
    24. Lipanj 2019. 16:57

Ja sam si naručila lh trakice i testove za trudnoću preko njuškala... ali mi neće tako skoro trebati... :/ pogotovo lh trakice... :/

24. Lipanj 2019. 16:59

Raštika

E da… ne znam kako je kod vas al u ovom mom mulleru digli cijene testovima. Morat cu smanjit kupovine, gazde vidjele priliku za zaradu n

😂😂😂😂😂

24. Lipanj 2019. 17:10

vuky

Martina82 zao mi je… bas bas… jesi bila na pregledima, kako je sa ovulacijama?
    Ja sam se šokirala sad u utorak ( trebala biti ovulacija uto/sri, pik bio u utorak) ginekolog mi rekao folikul 30mm - Tj. neripturirajuci folikul? Mene drugi dan bolio taj jajnik, i dan iza… valjda je puknuo, ali rekao je da neće biti O ovaj mjesec… Prepostavljam da su to preveliki folikuli :/

Mislim da jesu da malo veci. Al gle sve to zavisi. To nase tijelo je tak komplicurano nekompliciran da ga jednostavno nemremo nauciti citat. Mozea si neki signalima pomoc i zapisivanjem pa usporedivanjem. Ma moji ciklusi su ti neredoviti. Ima tu svas nes jos jos usput sta se izdesavalo pa mislim da mu treba vremena da profunkcionira kako treba 😁

vuky
    24. Lipanj 2019. 18:00

Meni su 29/30 dana, uvijek osjetim točno O, i znam kad ću dobiti M, osjetim bol i nakon malo krene M, ja sam odmah lovila i pik bez bada, ali vidiš da opet to sve ništa ne znaci... komplicirano na kvadrat... možda bi trebale prestati razmišljati... ali opet kad nisam taj tip...

Mallla
    24. Lipanj 2019. 23:02

Baš sam danas obratila pozornost u Mullera i da stavili su sezonske cijene, za 2kn skuplji testovi. 🙄
    Kako ste vi sve redom?
    Simptomi? Pikovi?
    Ja nemam nikakve simptome ničega. Osim simptoma ludosti. Nekoliko puta sam vidila sjenu na testovima i mislim da ovaj put imam neke sranje testove. Ali ne bitno, trudna nisam, sve ide u prilog tome. Izluđuje me kad nemam testova u kući ali i kada imam. Kad nemam žao mi a kad imam onda ko luda piškam i ako sretnem sjenu onda neznam prestat... Čista ludost. Ugl. Jedva čekam dobit i smiriti ovu ludost. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    25. Lipanj 2019. 07:15

III ODBROJAVANJE 
    KLARA45 - 1.6.2019 ➕
    MARTINA1982 - kasni?? -24.6.2019♡
    TERA_ - Danas - 25.6.2019♡
    MALLLA- 1 dana- 26.6.2019♡
    RAŠTIKA - 4 dana - 29.6.2019♡
    IV ODBROJAVANJE 
    TiNA - 8 dana - 2.7.2019
    COCO - 9 dana - 3.7.2019 
    MIKICA13
    Sunčica 11.7.2019.
    Monalisa 18.7.2019.
    LALLA 18.7.2019
    Lady_E
    ZVJEZDICA37 20.07.2019
    IVANA1810

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.