Ja sam kupila test, ujutro cu ga iskoristit pa nek bude sta bude. Ak bude minus reci cu si da je prerano ak bude plus onda cemo slavit. Vrlo jednostavno. 😂😂😂
Sad sam isla na wc i vidim neki suhi zuckasti iscjedak na gacicama. Prvo sam pretrnula jer sam pomislila menga ide ali garant mi je to zaostatak od vaginalete koju sam stavljala jucer predvecer. 🤦🏻♀️😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Vuky, moze i slaba druga crtica samo da vise vidim dvije crtice ovo je postalo pravo zatupljujuce. 😂😂😂😂😂 Hvala ti! 🤞🏼🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
E da... ne znam kako je kod vas al u ovom mom mulleru digli cijene testovima. Morat cu smanjit kupovine, gazde vidjele priliku za zaradu na meni. 😂😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Ja sam si naručila lh trakice i testove za trudnoću preko njuškala... ali mi neće tako skoro trebati... :/ pogotovo lh trakice... :/
E da… ne znam kako je kod vas al u ovom mom mulleru digli cijene testovima. Morat cu smanjit kupovine, gazde vidjele priliku za zaradu n
😂😂😂😂😂
Martina82 zao mi je… bas bas… jesi bila na pregledima, kako je sa ovulacijama?
Ja sam se šokirala sad u utorak ( trebala biti ovulacija uto/sri, pik bio u utorak) ginekolog mi rekao folikul 30mm - Tj. neripturirajuci folikul? Mene drugi dan bolio taj jajnik, i dan iza… valjda je puknuo, ali rekao je da neće biti O ovaj mjesec… Prepostavljam da su to preveliki folikuli :/
Mislim da jesu da malo veci. Al gle sve to zavisi. To nase tijelo je tak komplicurano nekompliciran da ga jednostavno nemremo nauciti citat. Mozea si neki signalima pomoc i zapisivanjem pa usporedivanjem. Ma moji ciklusi su ti neredoviti. Ima tu svas nes jos jos usput sta se izdesavalo pa mislim da mu treba vremena da profunkcionira kako treba 😁
Meni su 29/30 dana, uvijek osjetim točno O, i znam kad ću dobiti M, osjetim bol i nakon malo krene M, ja sam odmah lovila i pik bez bada, ali vidiš da opet to sve ništa ne znaci... komplicirano na kvadrat... možda bi trebale prestati razmišljati... ali opet kad nisam taj tip...
Baš sam danas obratila pozornost u Mullera i da stavili su sezonske cijene, za 2kn skuplji testovi. 🙄
Kako ste vi sve redom?
Simptomi? Pikovi?
Ja nemam nikakve simptome ničega. Osim simptoma ludosti. Nekoliko puta sam vidila sjenu na testovima i mislim da ovaj put imam neke sranje testove. Ali ne bitno, trudna nisam, sve ide u prilog tome. Izluđuje me kad nemam testova u kući ali i kada imam. Kad nemam žao mi a kad imam onda ko luda piškam i ako sretnem sjenu onda neznam prestat... Čista ludost. Ugl. Jedva čekam dobit i smiriti ovu ludost.
url=https://lilypie.com]
III ODBROJAVANJE
KLARA45 - 1.6.2019 ➕
MARTINA1982 - kasni?? -24.6.2019♡
TERA_ - Danas - 25.6.2019♡
MALLLA- 1 dana- 26.6.2019♡
RAŠTIKA - 4 dana - 29.6.2019♡
IV ODBROJAVANJE
TiNA - 8 dana - 2.7.2019
COCO - 9 dana - 3.7.2019
MIKICA13
Sunčica 11.7.2019.