Hvala zene,vidimo sta ce biti u toku dana, ako nedode, sutra javim rezultat testa :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
evo moje trakice danas, bar tu uvijek uspijem uloviti 2 prave crtice
Jako lipo, u akciju :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Moje M isto nema. Tem jutros 36.2 simptoma nemam nikakvih. Ja mislim da se O nije desila.i da mi je zato tako. Odo kod ginici da vidi sta je. Tera ma ti si trudna sigurno. Nestrpljivo cekamo ➕❤😘🥰
evo moje trakice danas, bar tu uvijek uspijem uloviti 2 prave crtice
Wuhuuuuuuu...sad akcijaaaaa 🤞😁🤣
na ovoj sam uspila malp bolje slikati. Ugl. Svaki je imao ovako, nekad malo jače vidljivo a nekad malo manje. Da me ne izlude moje misli okrenula sam sebi ovo u glavi na sprdnju.
Vidi se sjena .bas dodatni stres je izazvao taj kineski test.to se nebi smjelo desavati-a mozda je nest bilo pa zato...joj bas bed.evo kako je moj test izgledao kad sam dobila M i testirala-a isto ostali negativni.Bas covjeka zbuni skroz.
I tako da ne gubim glavu i oči napravila sam digitalac, čisti jasni minus. Čekam M i pauzu. Uzet ću 2mj pauze bez bilo kakvog praćenja a onda s jeseni u nove pobjede. Brzo ću na godišnji i ne želim ga provesti gledajući u testove. Želim na odmoru u potpunosti odmoriti. Ostajem tu do M, al nakon uzimam pauzu i od mobitela. Vrijeme je za napuniti baterije.
Samo nam se vrati do jeseni.Bit ce nam neka rupica ovdje dok se ne pojavis.Svakako da te pitam i iskoristim 🤭dok si tu-kako pijes vrkutu kapsule?Do ovulacije jel?i koliko dnevno tableta
Sunčice isto je i kod mene, nema šanse opustiti se ako ne ohladim od svega. Još trebam i napraviti godišnji redovni pregled i malu odvest na 2 pregleda i posvetit ću se malo tome. Ovako sam počela previše razmišljati o T koliko god se trudila ne misliti. Još sam pila macu i vrkutu i neznam što mislila njima postić.
Tera jel misliš test sutra ili? Navijam da ti ne dođe M i da si nam T. Treba nam svima malo tog veselja!
Ako ne stigne do sutra, onda cu napraviti test..
Sve me boli, ali me zbunjuje temp koja je 36.9..
Trudnicka temperatura🌝🌝🥰🥰🥰👶👶👶👶
Ja sam isto radila ovaj test, i budala isla gledat nakon pola sata jer mi se cinilo da kaze sjenicu i bila je i muz je vidio ali samo pod odredenim kutem je bila jasno vidljiva i drugo jutro dobila m..tak da je za moje zdravlje bolje da kad dode vrijeme m, nista ne pisam jer oci vide ono sta zele :D dode mi da nacrtam tu crtu pa da ju bar jednom vidim kak spada, pa makar nacrtanu hahahah
Ajme al si me sad nasmijala.joj sve smo zene iste😂
Cure odlučili mi još ovaj mjesec, dok mi traje probni rad, da pokušamo još jednom pa ako ne bude, odgađamo na godinu dana pokušaje i posvećujem se novom poslu. Ovulacija mi bude 12-13 dc ali par dana prije bude najava, svi mogući pokazatelji: sluz, bolovi, ziganje jajnika, lh pik... Danas evo 14dc ništa, baš ništa, trakica nije ni počela tamnit, nikakvih bolova, sluzi ni na vidiku... Pratit ću ja i dalje, piškit trakice, mjerit temp ali uvjerena sam da je ovo anovulacijski ciklus 😔 Ako stvarno bude tako, onda je to ogroman znak da prihvatim posao a planove za T ostavim za neko drugo, bolje vrijeme 😁
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Sortiraj odgovore
Najstariji