Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    25. Lipanj 2019. 07:20

Jutro cure! Moja temp. Jutros u strmoglavom padu. Zanimljiva mi je ovih dana, preko dana je dosegla 37.6 a u jutro pada na 36.1 očito je vremenski utjecaj pre jak. Trebala bi dobiti sutra ili FF kaže prekosutrA. Vidit ćemo kad ću. Testovi su me izludili, mislila sam jučer kupit u milera da dobijem čisti minus i budem mirna al na kraju nisam. A na ovim mojima sjena je tu i ne mrda. Pretpostavljam da je to evaporacijska iako se pokaže odmah (neki bezveze testovi) a kamo sreće da nisam od onih što piške ranije

url=https://lilypie.com]

Raštika
    25. Lipanj 2019. 07:21

Jutro 🙋🏽 Nista od mog testa, negativno... sto je najgore sad me poceo i trbuh boliti cak su mi i cicke pojacale osjetljivost. Preko noci sve. 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mallla
    25. Lipanj 2019. 07:40

A jesmo čudo.. Jedan dan ćemo se svemu ovom lipo smijat 😊

vuky
    25. Lipanj 2019. 07:44

Zao mi je Rastika, ali dok ne dođe, još ostaje nada...
    Mallla...a simptomi? Možda ipak ne dođe ... pa test kad kasni... 

Mallla
    25. Lipanj 2019. 08:21

Mužu sam rekla da mi kupi test jer me ovo izluđiva. Da je čisti minus ajde davno bi rekla to je to nema ništa, a ovako me kopka i kopka iako znam da je saznat ću uskoro a da nije dobit ću M, to mi govori racionalni um, al emocionalni vuče na svoje... Mudrost se izgubila u prijevodu... 

Mallla
    25. Lipanj 2019. 08:23

Da nemam nikakve posebne simptome kojima bi pridala važnost. 
    Tu i tamo osjetim jajnike al to pripisujem i mokrom kupaćem. Vrućinu u glavi pripisujem vanjskih 35 stupnjeva.... Tako da stvarno ništa značajno nema... 0 bodova

tera_
    25. Lipanj 2019. 08:53

Jutro, ukratko sve me boli, procurit cu svaki tren, temp opet porasla na 36.9, ff mi stavio m da dolazi sutra..

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

25. Lipanj 2019. 08:58

Moja danas tem 36. Simptomi nula bodova 🤣🤣🤣...e bome cemo se lijepo smijat jednog dana ovim nasim razgovorima 🤣🤣🤣...zelim vam ugodan i lijep dan...unatoc minusima...bolo ima...ili slicno...ima mnogo stvari kojima se mozemo veseliti dok nam se nase zelje ne ispuni...budite vedre, vesele i nasmijane 😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰

tera_
    25. Lipanj 2019. 09:14

Ja osobno vise necu pisat prije kasnjenja, ovo me je samo izmorilo i mislim da sam samo jace posjedila!
    Martina tako je, samo da ima zdravlja, a nama ce smotuljci doci kad tad 

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

vuky
    25. Lipanj 2019. 09:17

Ja sam stvarno odmorila sad kad znam da je anovulacijski, već znam da bi u svemu simptome vidjela... ne znam kako se žene koje rade bebu opuste i rade test nakon 2 tjedna kašnjenja... svaka im čast...
    Svakako se nadam da vam ipak ne dođe menga bar godinu dana 🥰 Ja kako sam se odlučila na ivf sam malo prestrašena oko toga sada, ne znam citati, ne citati iskustva 😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.