Ja sam stvarno odmorila sad kad znam da je anovulacijski, već znam da bi u svemu simptome vidjela… ne znam kako se žene koje rade bebu opuste i rade test nakon 2 tjedna kašnjenja… svaka im čast…
Svakako se nadam da vam ipak ne dođe menga bar godinu dana 🥰 Ja kako sam se odlučila na ivf sam malo prestrašena oko toga sada, ne znam citati, ne citati iskustva 😒
Joojjos ta čitanja me ubiju! Morat cu na odvikavanje od foruma
Meni je gore sad sto sam pravila test prije
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Malla ja mislim da se nesto kuha kod tebe 🥰 🤞🏻
Meni osobno je test, pa cak i onaj s ebaya uvijek pokazao kad bi bila T makar i sjenicu.
“Nebo strpljive voli.”
Ja sam test frik i tako ce valjda uvijek biti 🤷🏼♀️😎
“Nebo strpljive voli.”
Mene ovo mori sunčice jer me baš ovako zafrkavalo u 1 T, čas ima čas nema pa ovo pa ono da bi tek digitalac pokazao pravo stanje, ali tada mi je temp. Bila pokazatelj da nešto je.
Ovo sad mislim da je neka kvaka s testovima ali vidit ćemo. Ni prvi ni zadnji put da ovako mozgam.
Što se čitanja tiče ja volim znati i biti spremna na sve, naći neku sredinu i ići po tome. Kad osjetim da me jako opterećuje tada se maknem s foruma i pustim mozak na pašu. Kad je test ispred mene dođe slično kao čokolada "nemoj pojesti torticu" 😂😂 uglavnom imam faza u godini kad me baš teško zatrudnjivanje opterećuje ali i onih kada u tome nađem prednost. Još sam dobra iako tu kad pišem čini se da sam pukla ko kokica 😂😂
url=https://lilypie.com]
Da ali test može pokazati da je nešto i onda na kraju ništa... a opet ni ja nemam strpljenja čekati kašnjenje od tjedan, dva... :/ i isto napravim ranije...
ovi put sam lh mjerila nakon pretpostavljene O, jer mi je rekao da je neće biti ( folikul 30mm-cista) i ko i inače se lh razina smanjila, pa očito nije pcos... ufff...
Razumijem te skroz. Ja isto odmah radim test. Kad Je nista nema ni sjenice. Moze biti i biokemijska. I to sam uhvatila nekoliko puta bas zbog toga sto rano radim testove.
Jel ti sjenica jaca?
“Nebo strpljive voli.”
Da da i ja sam biokemijsku ulovila ranim testiranjem, tako da ovo sad može bit greška testa ili neka T koja neće opstati. Ostaje za vidjeti. Bacala sam testove prije napravljene kao i lh trakice jer sam ih stalno gledala. Svakako u roku 2 dana trebam dobit pa cemo znati a tada se i ja opustim. Ugl. Meni menga ne padne teško, zasad ne. Jedino što dvojim je uzeti odmor od svega ili ne!
url=https://lilypie.com]
A bome sam i ja jutros dok sam se vozila bajkom na posao razmišljala da mi je lagano već dosta. Mislim, super je ovo sve zanimljivo, družimo se, pričamo, ludujemo skupa, piškimo testove ali... nismo zbog toga tu, jel.
Ne znam, da je lako...nije...treba svaki mjesec znati primiti poraz kad menga stigne. A mislim da sve to ostavlja neki trag na nama, usudila bi se reći čak i traumu. Koliko možeš biti jak u svemu ovome i koliko dugo?
Prošla mi je kroz glavu i misao jutros: okej, ne ide... možda treba sjesti i pomiriti se da spadam u onu skupinu ljudi koji neće imati djecu. I dobro. Svo zlo u tome. Život je čudo i život je čudan.
A što se tiče ovih što ne pišaju test... frendica je radila na bebi par mjeseci i kad sam ju pitala kad si test radila, rekla je tek kad mi je kasnila dva tjedna. Prvo sam pomislila: ti nisi normalna. Smatrajmo ovo piškaranje kao hobi. A moramo imati neki hobi u životu. Tako je to.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Jutro cure! Moja temp. Jutros u strmoglavom padu. Zanimljiva mi je ovih dana, preko dana je dosegla 37.6 a u jutro pada na 36.1 očito je vremenski utjecaj pre jak. Trebala bi dobiti sutra ili FF kaže prekosutrA. Vidit ćemo kad ću. Testovi su me izludili, mislila sam jučer kupit u milera da dobijem čisti minus i budem mirna al na kraju nisam. A na ovim mojima sjena je tu i ne mrda. Pretpostavljam da je to evaporacijska iako se pokaže odmah (neki bezveze testovi) a kamo sreće da nisam od onih što piške ranije
Mozes i sliku staviti.Zato ni ja ne volim te kineske testove jer pokazuje tu evaporacijsku a evo sad sam ih opet narucila uz lh trakuce.
Mada eto sam imala i evaporacijsku na onom plasticnom gravignost.
Znaci trebas dobiit-pa jesi piskala danas?
Da da i ja sam biokemijsku ulovila ranim testiranjem, tako da ovo sad može bit greška testa ili neka T koja neće opstati. Ostaje za vidjeti. Bacala sam testove prije napravljene kao i lh trakice jer sam ih stalno gledala. Svakako u roku 2 dana trebam dobit pa cemo znati a tada se i ja opustim. Ugl. Meni menga ne padne teško, zasad ne. Jedino što dvojim je uzeti odmor od svega ili ne!
Znas da mi uvijek razmisljamo uzet odmor u pms-u🤭🤭nikad kad se trudimo ili smo u ovulaciji😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji