Moje M isto nema. Tem jutros 36.2 simptoma nemam nikakvih. Ja mislim da se O nije desila.i da mi je zato tako. Odo kod ginici da vidi sta je. Tera ma ti si trudna sigurno. Nestrpljivo cekamo ➕❤😘🥰
Martina ovaj put otvori ta svoja usta i govori naglas sto zelis!👍🤞🤞🤞🌝🌝🌝🥰
Tera uz sve ovo ja sam ubjeđena da si trudna, ali strpljivo ću čekati sutra i tvoj test. Svu sreću svijeta želim.
Mallla tebi želim da odtaneš normalna u tom vrtlogu ludila koji su izazvali testovi. Iako ti kažeš da su minimalne šanse, dok ne javiš da je krenula M, ne odustajem se nadati za tebe ❤
Martina sretno na pregledu! ❤
Ostale cure sretno sa pikovima, simptomima hcg testovima, pregledima...❤💜💗💜💝
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Cure odlučili mi još ovaj mjesec, dok mi traje probni rad, da pokušamo još jednom pa ako ne bude, odgađamo na godinu dana pokušaje i posvećujem se novom poslu. Ovulacija mi bude 12-13 dc ali par dana prije bude najava, svi mogući pokazatelji: sluz, bolovi, ziganje jajnika, lh pik… Danas evo 14dc ništa, baš ništa, trakica nije ni počela tamnit, nikakvih bolova, sluzi ni na vidiku… Pratit ću ja i dalje, piškit trakice, mjerit temp ali uvjerena sam da je ovo anovulacijski ciklus 😔 Ako stvarno bude tako, onda je to ogroman znak da prihvatim posao a planove za T ostavim za neko drugo, bolje vrijeme 😁
Sutra bi te mogao iznenaditi pik-cuj sve je moguce-ali ako nista drugo nauciti se opustiti i prihvatiti s radoscu ono sto imamo,manje plakati za onim sto nemamo-sve ce doci ukoliko covijek moze da se strpi!tako kazu pa sad mi samo trebamo malo strpljenja jelda🙃
Kako god odlucis-neces pogrijesiti vjeruj u sebe!
Tera uz sve ovo ja sam ubjeđena da si trudna, ali strpljivo ću čekati sutra i tvoj test. Svu sreću svijeta želim.
Mallla tebi želim da odtaneš normalna u tom vrtlogu ludila koji su izazvali testovi. Iako ti kažeš da su minimalne šanse, dok ne javiš da je krenula M, ne odustajem se nadati za tebe ❤
Martina sretno na pregledu! ❤
Ostale cure sretno sa pikovima, simptomima hcg testovima, pregledima…❤💜💗💜💝
Ovo mi zvuci kao najava za -
Time to say goodbye🤔
Moje M isto nema. Tem jutros 36.2 simptoma nemam nikakvih. Ja mislim da se O nije desila.i da mi je zato tako. Odo kod ginici da vidi sta je. Tera ma ti si trudna sigurno. Nestrpljivo cekamo ➕❤😘🥰
Ne mora značiti, meni ma uzv rekao da nema O, a ja sve simptome 0 imala i dalje sve ko u normalnom ciklusu… i lh pik i povišenu temp, i bol u desnom jajniku i sad bolne cice… tako da, navijam da je bila ti O i da si trudna :)
Ne mora značiti, meni ma uzv rekao da nema O, a ja sve simptome 0 imala i dalje sve ko u normalnom ciklusu… i lh pik i povišenu temp, i bol u desnom jajniku i sad bolne cice… tako da, navijam da je bila ti O i da si trudna :)
je. Tera ma ti si trudna sigurno. Nestrpljivo cekamo ➕❤😘🥰
Ne mora značiti, meni ma uzv rekao da nema O, a ja sve simptome 0 imala i dalje sve ko u normalnom ciklusu... i lh pik
Hvala cure, čast je biti dio ove grupice. ❤️
Zvjezdice do Ovulacije pijem sve, inače sam vrkutu pila do 23dc al onda me Grizli ponukala za sve samo do O. Pila sam 2 dnevno a mogu se piti 3
url=https://lilypie.com]
Hvala cure, čast je biti dio ove grupice. ❤️
Zvjezdice do Ovulacije pijem sve, inače sam vrkutu pila do 23dc al onda me Grizli ponukala za sve samo do O. Pila sam 2 dnevno a mogu se piti 3
Malla bas me rastuzuje tvoj odlazak, ali najbolje je imati svoj mir i opustit se od svega...ja isto namjeram odmorit malo, ne skroz, ali hocu ljeto da mi bude bezbrizno, pratit cu forum i pisati, ali mislim da necu mjerit temp...
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Vratit cu se ja i ne znaci da neću škicat al mi samo treba malo predaha od trakica, testova i simptoma.
url=https://lilypie.com]
Da shvacam, ja bi se zato zamjenila za razmisljanje od mog m, jucer mu kazem moram kupiti test, a onmeni to je nepotrebno ako si trudna znat ces hahahah kaze ja ma kako cu znat kaze pa nece ti doc menga i nastavi kao to ti je kao da se popiskis na pare, kupis piskis iplus bacis u smece, zar nije bolje ic u dr nakon nekog vremena....hahahahah ja sam se samo smijala i kontala po glavi joooj blago tebi
a stas opet nemozemo bez njih kakvi su takvi su nasi su
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji