Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • monalisa
    24. Lipanj 2019. 14:24

Da se nadovezem, nisam trenutno doma da provjerim kakva bi sada bila pa da mogu usporediti, ali kad dodem doma budem opet pisnula jednu.

24. Lipanj 2019. 14:27

Eto ja pisnula na poslu jedan HCG i naravno - je. Tako sam i mislila da ce biti. Al dobro idemo dalje na obradu. Sve si mislim s obzirom na danasnju tem da sam neki dan imala O. Al  bumo vidli za koji dan. Uglavnom rjesila sam u glavi da mi se neda cekat 6 mj pokusavanja normalnim putem. Danas zovem za termin ginici. 

Mallla
    24. Lipanj 2019. 14:32

Tera ista sam kao i ti i reć ću ti što sebi kažem pa opet ne upali. Nema smisla proučavati i pitat se. Novi test neki kom vjeruješ. U Milleru ima digitalni i clear blue ga isto ima... Skupo 70 - 80 kn al ne gubiš oči. Ako yi trudna uskoro će to bit jasno ko dan. 
    Lako je meni pričati.... Znam al jbg pokušam te malo bodriti. 
    Ja danima pišam testove iako znam da nema smisla, kako koji pokaže sjenu i ond ja još luđa 
    Pokušavam se okupirat a ni to ne ide.

Monalisa meni krene tamnit 10dc pa oslabi pa pik bude tek 19dc...ako ti to šta znači

url=https://lilypie.com]

24. Lipanj 2019. 14:35

Tera taj baci...a sutra ili kad vec napravi opet. Malla je dobro rekla. Ak si trudna bit ce plus ak nisi nece. Nema potrebe da se stresiras. Ja ti zelim da bude ➕ i to od ❤. Kao sebi. 😘

• monalisa
    24. Lipanj 2019. 14:37

Mallla

Tera ista sam kao i ti i reć ću ti što sebi kažem pa opet ne upali. Nema smisla proučavati i pitat se. Novi test neki kom vjeruješ. U Milleru ima digitalni i clear blue ga isto ima… Skupo 70 - 80 kn al ne gubiš oči. Ako yi trudna uskoro će to bit jasno ko dan.
    Lako je meni pričati…. Znam al jbg pokušam te malo bodriti.
    Ja danima pišam testove iako znam da nema smisla, kako koji pokaže sjenu i ond ja još luđa

Monalisa meni krene tamnit 10dc pa oslabi pa pik bude tek 19dc…ako ti to šta znači

Hvala, tek mi je drugi mj da pratim sa trakicama pa mi je to cudno bilo, budem pratila pa da vidim kak se bude odvijalo

vuky
    24. Lipanj 2019. 14:55

Martina82 zao mi je... bas bas... jesi bila na pregledima, kako je sa ovulacijama? 
    Ja sam se šokirala sad u utorak ( trebala biti ovulacija uto/sri, pik bio u utorak) ginekolog mi rekao folikul 30mm - Tj. neripturirajuci folikul? Mene drugi dan bolio taj jajnik, i dan iza... valjda je puknuo, ali rekao je da neće biti O ovaj mjesec... Prepostavljam da su to preveliki folikuli :/

tera_
    24. Lipanj 2019. 14:57

Mallla

Tera ista sam kao i ti i reć ću ti što sebi kažem pa opet ne upali. Nema smisla proučavati i pitat se. Novi test neki kom vjeruješ. U Milleru ima digitalni i clear blue ga isto ima… Skupo 70 - 80 kn al ne gubiš oči. Ako yi trudna uskoro će to bit jasno ko dan.
    Lako je meni pričati…. Znam al jbg pokušam te malo bodriti.

Monalisa meni krene tamnit 10dc pa oslabi pa pik bude tek 19dc…ako ti to šta znači

Da prestajem ga gledati i nastavljam cekati :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tera_
    24. Lipanj 2019. 14:58

Martina1982

Tera taj baci…a sutra ili kad vec napravi opet. Malla je dobro rekla. Ak si trudna bit ce plus ak nisi nece. Nema potrebe da se stresiras. Ja ti zelim da bude ➕ i to od ❤. Kao sebi. 😘

Eto ga bacen je :) cekati cu pa neka bude kako mora biti

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

vuky
    24. Lipanj 2019. 15:02

tera_ probaj se opustiti koliko možeš, odite ti i dragi nešto sto volite raditi, pokušaj uživati... znam kako je to teško... ja si ovaj mjesec bar ovo iščekivanje menge izostavljam... 

Sunčica5
    24. Lipanj 2019. 15:11

Terea ja isto mislim da si dobro napravila sto si ga bacila. Ako si T nece pobjeci a samo se mucis proucavanjem testa kojem je proslo vrijeme ocitanja.
    Zvjezdice sretno na pregledu 💞

Citam vas cure ali ne mogu sve popratiti tko je u kojoj fazi pa eto neka je sretno svima ❤️

Ja sam sinoc opet pisnula lh iako sam znala da je pik ali me zivcirala ona isprekidana linija 🤦‍♀️😂 
    Opet 9dc pik. Inace imam ranije O ali isto mi ovo nesto prerano zadnja dva mjeseca 🤷🏼‍♀️

“Nebo strpljive voli.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.