Vuky potraži još koje mišljenje, pogotovo jer je dosad sve bilo u redu. A malo sporiji spermići se daju nAbildati.
Može zvjezdice, dogovoreno. Ja sam isto znala imati crtu na kinezima od koje na kraju ništa nije bilo zato se ni ne uzbuđujem baš sada. Ako sam T Bogu hvala, ako nisam guramo dalje i to je to.
Al šta je je gušt mi je sad pratit i kaf sam vidila sjenu uhvatila me neka polu frka 😁😮
Moja popodnevna gravignost mini je negativna.nisu imali onaj veci sto sam jucer koristila pa cu drugi ostaviti za ujutro.
No nema ni traga na ovome.hahah.Ko zna sta sam ja lovila jucer.to su isti testovi.
Sretno malla i tera, da budu plusici .... 🤞🏻
Mallla definitivno hoću, jer mi je na poliklinici rekla pred 3 mj da mi je ovulacija ko švicarski sat, jučer ulovila pik, sve simptome O imam... sad me prilikom odnosa bas desni jajnik zicnuo par puta... nisam uvjerena u njegovu dijagnozu :/
P.S. kako nabildati spermice? Uzeli smo fertil up... iskustva za jos nešto?
Cure, kakva su vasa iskustva s ranijim utvrdivanjem trudnoce pomocu lh trakica?
Meni trakica bila fajn pozitivna kao pik. Pisni jednu. 😊🤞
Netko od cura mislim Grizli je pisala da i lh u trudnoći raste prije nego beta i da se i lh trakicom rana trudnoća može detektirat. U mom slučajnu to pokazalo točno.
Tera_ ja svako malo provjeravam dal nisam dobila ne daj Bože. Isto taj osjećaj laganih grčeva kao da ću svaki čas dobiti. Strašno…baš sam onak sva u nervozi od toga… 😔
Luda sam vise od svega. Samo o tome razmisljam. Glupo mi je raditi tako nepouzdan test, a opet..nemam sto izgubiti. Dileme, dileme :D
ribi1234 ako možeš opusti se i ne radi test... znam, lako je meni reci, jer i ja kad mi dođe vrijeme M bi htjela znati ( da neće doći i da sa T ) ali ako ikako možeš, pričekaj kašnjenje :)
A čuj ako imaš jednu trakicu iskoristi je, do očekivane M ćemo mozgati svakako, piškili ili ne piškili test trakicu ili nešto treće.
Vuky kažu da je i matična mliječ dobra. Ja nemam islustva već sam tu info ovako kroz forum ulovila.
Zvjezdice lovimo duhove 😂😂😂 ako ništa zabavno je.... Tako i ja kontam ko zna šta je ona sjena 😂 privid, želja
url=https://lilypie.com]
A čuj ako imaš jednu trakicu iskoristi je, do očekivane M ćemo mozgati svakako, piškili ili ne piškili test trakicu ili nešto treće.
Vuky kažu da je i matična mliječ dobra. Ja nemam islustva već sam tu info ovako kroz forum ulovila.
Zvjezdice lovimo duhove 😂😂😂 ako ništa zabavno je…. Tako i ja kontam ko zna šta je ona sjena 😂 privid, želja
Hahaha puste zelje eto sta je🥴😂😂😂
Malla i zvjezdice mi ostali smo vam vidjeli sjenu...pricekajte malo, znam da je jace od vas ali da pookusate..
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Kao ja sam bila sebi rekla čekat nedilju možeš mislit kako sam čekala. Al dobro sad sjenu stavljam po strani i odbrojavanje ide dalje. Radujem se sutrašnjem danu, praznik je pa ne radim i mogla bi na more.
url=https://lilypie.com]
Malla i zvjezdice mi ostali smo vam vidjeli sjenu…pricekajte malo, znam da je jace od vas ali da pookusate..
Je je i mi smo vidjeli isto al eto...nest se pobrkalo..hi hi sad tek nista nema veze s vezom.zato cekamo jos malo i tebe pa da se veselimo
Joooj cure ni jedna serija, sapunica ili film nije vama ravan. Mnogo ste mi vi zanimljivije i neizvjesnije, obzirom da ja neću učestvovat u narednom odbrojavanju, baš sam se uživila u vaše situacije i sad samo čekam rasplet i sretan kraj 🚼🚼🚼🚼🚼🚼💗💙❤💓💜
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Sortiraj odgovore
Najstariji