Sad ću ja svaki dan piš piš dok ne potrošim testove 😂😂
Ne nadam se previše al slično mi je bilo u prvoj T. Danoma sam gledala crtu koja se s jutarnjim urinom nije vidjela a s popodnevnim je. I sad sinoćnja se bolje vidi nego ova od jutros.
evo slika iako se na njoj ništa ne vidi. Jedva se vidi golim okom pod određenim kutom
🌝🌝🌝ja vidim crte!!!!Mallla jedva cekam da se pojacaju.ali evo i moje temp.su nesto nestabilne jutarnje...no i vrijeme luduje pa se valjda i organizam tesko adaptira.
Jooj ajde piskaj popodne...i ja cu isto
Ufff jedva cekam tvoj plus🥰🥰🥰🥰
E sad moji "simptomi": tupi pritisak dole i stomaku i to je to, ostalo nista. Temp je ipak 37
Test!!!!🥰🥰🥰
Zelim ti veliki plus za par dana
LjubičicaX meni se čine ok osim progesterona on je nizak, bolje bi bilo da je viši.
Koji dan ciklusa si vadila?
Hormoni se vade 2.-5.dc idealno 3.dc, a progesteron 21./22.dc.
Ako sta znaci ja sam neznajuci progesteron vadila 1 dan smeckarenja i kada sam na pregledu to rekla doktoru on je rekao da nije to nista strasno...kao u smislu ok...e sad mozda ja nemam takav problem pa nije bilo bitno..u svakom slucaju ti ljubicice odradi skolski kako treba
Curee svasta nesto lijepo 😍😍
Zvjezdice vidi se druga crtica 😊 piski opet 🙏🏻
Malla 😍Nymeira super vijest 🥰 neka se beta dupla 🙏🏻
Hvala nisam sigurna dali su to ipak bili ostaci injekcije ili sto...jer danas se bas lose osjecam...kao da cu dobiti svaki tren...muka mi je i tupo me bolio stomak...necu evo nista dramatizirati vec popodne uzmem test pa mozda nesto ulovim
E sad moji "simptomi": tupi pritisak dole i stomaku i to je to, ostalo nista. Temp je ipak 37
Test!!!!🥰🥰🥰
Ja cu pricekati kasnjenje ili bar dan ne dolaska m :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Test!!!!🥰🥰🥰
Ja cu pricekati kasnjenje ili bar dan ne dolaska m :)
Hvalaaaa i ja tebi zelim
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Nymeria cestitam!!! Zelim ti lijepu i urednu trudnocu ❤
Zvjezdice i Mallla ja isto vidim sjenice tako da za par dana gledamo pravu crtu i plusice 😊 😊😊
Tera tvoje stanje je jako jako obecavajuce i ja vjerujem da je ovaj mj to to 🤗😘
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Nymeria cestitam!!! Zelim ti lijepu i urednu trudnocu ❤
Zvjezdice i Mallla ja isto vidim sjenice tako da za par dana gledamo pravu crtu i plusice 😊 😊😊
Tera tvoje stanje je jako jako obecavajuce i ja vjerujem da je ovaj mj to to 🤗😘
Kod Mallle su vece sanse-ja na 11dpo imam sjene a ona 5dpo
Haha ovo ce bit zanimljivo...
Kod mene danas obrat..pocelo neko smeckarenje na papiru, a to je dosta rano od najavljenog dolaska M 😥 iste minute sam nazvala privatnog ginekologa i dogovorila pregled. Pa da vidimo gdje se krije problem 😖
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Jooooo zvjezdiceee ja isto stvarno vidim neku sjenu….🤗🤗🤗 daj ponovi opet ujutro ili za koji dan….a ti anika da javljaj se cesce jer stvarno nakon tvog javljanja dode ➕ 🤣🤣🤣
Hocu draga danas cisto iz znatizelje...vidil da te temp.zeza...ali evo bas komentiramo da nam je svima nestabilna ovih dana zbog vremena tako da sve je moguce💗🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji