😂 Nymeria to je to i ja naručim s ebaya pa mi ih nije žao piškat kad ih ima.
Ugl. Sinoć novi test nema sjene tako da je ono bila neka greška… Odbrojavamo dalje pa možda ipak ne dođe.
Imam puno bijelog iscjetka, čvrste grudi i bockanja u jajnicima ali to je sve uvijek prisutno u ovoj fazi.
A kod vas?
Mallla drzim fige
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Tera, tvoja temp je po meni i dalje ok! Al novi dan nova nada!
Tinchy kažu da LH mora izgledati kao pik da bi ukazivao na trudnoću.
Ma tko će više znati, što više "znam" zapravo manje znam.
Još sam danas pročitala da ako testove uronimo u coca colu da oni pokažu 2 crte 🙄🤔 nisam provela eksperiment.
Nego danas sve učinimo nešto lijepo za sebe, čini mi se da smo sve malko potonile.
Zvjezdice nije ništa gotovo dok M ne dođe, znaš da to uvik tvrdimo. Što dalje planiraš, nakon eventualne M?
Martina slažem se sa zvjezdicom možda još tu pročačkati, liječnicima je lakše reći "događa se" nego malo više kopati.
url=https://lilypie.com]
Ja se nadam dok ne dođe..a danas bas kako si rekla svi neka naprave nešto za sebe .ja idem na more malo se opustiti😙😄😄curke uzivajte i čujemo se😉😉
Ja se nadam dok ne dođe..a danas bas kako si rekla svi neka naprave nešto za sebe .ja idem na more malo se opustiti😙😄😄curke uzivajte i čujemo se😉😉
Tinchy uzivaj
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Tera, tvoja temp je po meni i dalje ok! Al novi dan nova nada!
Tinchy kažu da LH mora izgledati kao pik da bi ukazivao na trudnoću.
Ma tko će više znati, što više "znam" zapravo manje znam.
Još sam danas pročitala da ako testove uronimo u coca colu da oni pokažu 2 crte 🙄🤔 nisam provela eksperiment.
Nego danas sve učinimo nešto lijepo za sebe, čini mi se da smo sve malko potonile.
Zvjezdice nije ništa gotovo dok M ne dođe, znaš da to uvik tvrdimo. Što dalje planiraš, nakon eventualne M?
Martina slažem se sa zvjezdicom možda još tu pročačkati, liječnicima je lakše reći "događa se" nego malo više kopati.
Ja svakih 5 min idem na wc, imam osjecaj kao da cu svaki trenutak dobiti. Isplakala sam se. I onda lijepo skulirala, uredila i idem na posao. Nova O je za 3 tjedna, a s njom stize i nova prilika za bebicu <3 Samo pozitivno!
Ja sam se 90% odlučila za ivf... jer očito imam anovulatorne cikluse bez obzira na druge simptome i na pik kod lh trakice... biti će da mi folikuli prerastu pa onda puknu...
Pozz cure jutros 29.dan ciklusa jutarnji test debeli minus-dakle 13 dpo stimulirane.Bacila sam Duphaston u tri lijepe p….m…da konacno mogu u miru dobiti-ionako sam od njega napuhana zivcana i nevidim nikakvu svrhu vise.Ok i luda sam -to isto.
Odoh sada obojat kosu i nokte te na kupanje u bazen…
Cure idemo u novi mjesec ,odbacit negativu cim prije i vratit se u realnost…drzim fige za koji plusic i nama svima nek uskoro bude isto!!!👍👍🤞🤞🤞💅👣
Zvjezdice neeee u bazen! I ne se predavati još! Ne znam zašto već odustaješ, pa šta ako još nema dvije crtice, još je rano, otkud znaš kad je bila oplodnja, implantacija...Znam da su ovi zadnji dani čekanja najgori i najteži, ali nemoj još odustati molim te, a posebno nemoj uradit nešto što bi moglo naštetiti, kao npr bazen. Kao što Nymeria kaže, bazen nije nimalo sigurna opcija!!!! Izdrži još malo 😘🚼🚼🚼🚼🚼💜❤💙💗💗
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Imamo tu plusica?
Bude, bude. Za sad tera, mallla i zvjezdica imaju ogromne šanse, a i ostale cure su tu negdje, 🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Curke ja prijavljujem dolazak M. Vec sam isplakala sve iz sebe, pojela kilu sladoleda i sad sam super. Cekam srijedu i pregled kod ginekologa.
Navijam za vase plusice i dolazim redovito vidjeti jel koja objavila testic 😍🤗
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji