Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    19. Lipanj 2019. 13:00

Tera tvoja temp. Je postojana to je odlično, neka tako i nastavi!

Zvjezdice ma naravno da piškim svrbit će mene ti testovi kad znam da ih imam. A i lakše će mi bit ako neki od slijedećih testova bude bez sjene, nego da čekam kašnjenje koje je tek za tjedan dana 🙄 a možda si i ti 5dpo imala sjenu a nisi piškala.... Kod tebe je izgledniji plus na kraju nego kod mene, ovo kod mene je jedva i sjena. 
    Vuky slažem se s Lalaa, malo se posloži i bit će dobro na kraju. Takve vijesti uvijek uzdrmaju ali je stanje koje je riješivo. Drži se i javljaj se! 

url=https://lilypie.com]

tera_
    19. Lipanj 2019. 13:09

Malo sume mi zarile sike vise ne osjecam to, ali imam okus uu ustima kao da sam prehladjena a nisam, uvjerena sam da to nisam mogla umislit...iscjedak je bjelo zuckast kremast, blagablagaeto glavobolja i danas,eto da pripisem jos svohim "sinptomima"
    Jedino me brine  sto me malo zatezu ove limfne, inace imam izrazene, a zadnji put kad me to boluckalo imala sam mononukleozu, tako da se bas bojim ovih limfa!

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tera_
    19. Lipanj 2019. 13:10

Jao mene i moje tipkovnice, valjda razumjete sve sto sam tila napisat

Kbc St

zvjezdica37
    19. Lipanj 2019. 13:30

Mallla

Tera tvoja temp. Je postojana to je odlično, neka tako i nastavi!

Zvjezdice ma naravno da piškim svrbit će mene ti testovi kad znam da ih imam. A i lakše će mi bit ako neki od slijedećih testova bude bez sjene, nego da čekam kašnjenje koje je tek za tjedan dana 🙄 a možda si i ti 5dpo imala sjenu a nisi piškala…. Kod tebe je izgledniji plus na kraju nego kod mene, ovo kod mene je jedva i sjena.
    Vuky slažem se s Lalaa, malo se posloži i bit će dobro na kraju. Takve vijesti uvijek uzdrmaju ali je stanje koje je riješivo. Drži se i javljaj se!

Znam da su ovi kineski sto ti piskas osjetljiviji nego gravignost iako me buni da od 8.6 kad je vjerovatno bila O skoro nikakva crta-cak pomisljam da sam uslikala sjenu testa.morala sam skinuti staklo da lakse uslikam pa ispadne da nisam sigurna.je jucer sam ga rastavila i kad se osusio pokazala se jaca linija a danas je nestala.nisam slikala ko ga sisa.ionako me trbuh od juteos stisce pa sam popila voltaren.dolje me ledja bole i ne popusta na tablete.Lose se onak osjecam.kao u pms-u.
    Ja cu kupiti opet koji test pa mozda cu dva danas pisati a jedan ujuteo.Probaj i ti dva tri ako imas danas.cisto da vidimo jel pokazuje isto na svakom

zvjezdica37
    19. Lipanj 2019. 13:32

vuky

Ciao cure, dugo me nije bilo… malo sam imala obveza i tako to… jučer sam bila kod ginekologa na uzv, uglavnom nije mi ovaj dao neke fine vjesti, po njemu anovulatorni ciklus… inače po lh trakici danas O… i muž nešto sporiji spermici… možda se odlučim za ivf… ne znam… 3 gin su mi do sada rekli sve ok sa ovulacijama, ovaj da jajnici nisu neki, maternica ok… bila sam u poliklinici cito u Splitu… oni rade i potpomognutu… sad sam i šoku trenutno….

Uvijek mozes otici po jos jedno misljenje...ili dva...
    Bitnije je po meni saznati uzrok -pa kakav god da je-nego lutat po mraku...
    Malo dodji  sebi i ne odustaj

zvjezdica37
    19. Lipanj 2019. 13:34

tera_

Malo sume mi zarile sike vise ne osjecam to, ali imam okus uu ustima kao da sam prehladjena a nisam, uvjerena sam da to nisam mogla umislit…iscjedak je bjelo zuckast kremast, blagablagaeto glavobolja i danas,eto da pripisem jos svohim "sinptomima"
    Jedino me brine sto me malo zatezu ove limfne, inace imam izrazene, a zadnji put kad me to boluckalo imala sam mononukleozu, tako da se bas bojim ovih limfa!

Mislim da ces tesko dobit opet mononukleozu-ja sam je imala sa 17 i nikad vise..
    Ma ja mislim da si T!!!
    Al ti ako hoces...cekaj za test...

tera_
    19. Lipanj 2019. 13:37

zvjezdica37

tera_

Malo sume mi zarile sike vise ne osjecam to, ali imam okus uu ustima kao da sam prehladjena a nisam, uvjerena sam da to nisam mogla umislit…iscjedak je bjelo zuckast kremast, blagablagaeto glavobolja i danas,eto da pripisem jos svohim "sinptomima"
    Jedino me brine sto me malo zatezu ove limfne, inace imam izrazene, a zadnji put kad me to boluckalo imala sam mononukleozu, tako da se bas bojim ovih limfa!

Mislim da ces tesko dobit opet mononukleozu-ja sam je imala sa 17 i nikad vise..
    Ma ja mislim da si T!!!
    Al ti ako hoces…cekaj za test…

Ja sam ju imala sa 14g i to malo tezi oblik, uzasavam se na samu pomisao nje  (dr.mi je tada rekao ovo razdoblje je za tebe zavrseno vise ju nemozes dobiti)   mozda se na kraju i javi prehlada ili grlobolja..

Kbc St

zvjezdica37
    19. Lipanj 2019. 13:38

Mallla u kojem periodu si ocitala testove kad si slikala?ja daleko poslje vremema ocitanja..nakon vise od pola sata

Mallla
    19. Lipanj 2019. 14:37

Zvjezdice po mom dosadašnjem iskustvu vrijeme očitanja je apsolutno nebitna stavka to se proizvođač izgrađuje ako dođe do greške kao i kod igračaka za djecu 3+ godine a djete to preraste s godinu dana.
    Očitala sam nakon 15ak minuta, tj nije mi bilo jasno jel dobro vidim pa sam se vratila za 15 min 😂😂 e a slika je od jutros, sinoć mi je bio mrak pa nisam uspjela uloviti duha [sjenu].
    Nisam skužila, hoćeš da više testova močim u isti urin ili različito?
    Bila mi je sinoć koncetracija urina baš maksimalna, rjetko se sjetim piškit 

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    19. Lipanj 2019. 14:43

Mallla

Zvjezdice po mom dosadašnjem iskustvu vrijeme očitanja je apsolutno nebitna stavka to se proizvođač izgrađuje ako dođe do greške kao i kod igračaka za djecu 3+ godine a djete to preraste s godinu dana.
    Očitala sam nakon 15ak minuta, tj nije mi bilo jasno jel dobro vidim pa sam se vratila za 15 min 😂😂 e a slika je od jutros, sinoć mi je bio mrak pa nisam uspjela uloviti duha [sjenu].
    Nisam skužila, hoćeš da više testova močim u isti urin ili različito?
    Bila mi je sinoć koncetracija urina baš maksimalna, rjetko se sjetim piškit

Da tako i ja mislim.nekad povuce hcg u testu kasnije ako je rana T.Da mislila sam da iz iste mokrace uradis odmah dva tri testa da vidimo jel neki pokazuje manje neki vise...znas da sam ja imala nedavno 1pozitivan kineski i dva negativna.Ali vjerujem da je pozitivno pozitivno.idem i ja sad kupiti testove pa bih umocila 2 a ujutro jedan.ja cu umociti razlicite twstove

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.