Malla da redovno cu pisat "simptome"
Zvjezdice ja vidim nekakvu sjenu, jojjj tako se nadam da je to to :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Vidim i ja sjenu. Koliko znam kod plavih crta se javlja evaporacijska a kod rozih rijetko. Navijamooo.... Hoćemo jedan s jutarnjim urinom. Još ima do očekivanog datuma
url=https://lilypie.com]
Cure samo da javim da jer ste mi bila velika podrška s trakicama da imam pozitivan test i betu 84,86. ❤
Znači uz vašu pomoć 19.dan ciklusa sam ulovila pik i jučer 11.dan ciklusa 11.dno test pozitivan.
Nisam mogla vjerovati i danas 12.dno izvadila betu koja je 84,68. 😊
U šoku sam jer u biti sam u pripremi i čekanju novog IVF-a u 9.mj. i ove sam trakice koristila onak tek tolko da nam vrijeme prođe…pokušavamo već skoro 4 godine i samo jednom prije 3 godine test bio pozitivan…al bila biokemijska na kraju.
Za mene je sama činjenica da imam plus na testu i betu velka stvar. Nadam se najboljem…još je sve rano…al možda uz Božju pomoć to bude to. 🙏
Ajme pa čestitam, ovakve priče me baš čine sretnom. Želim ti bezbrižnu trudnoću i javljaj novosti😘
Zvjezdice meni se isto čini da nešto vidim😀😀 držim fige da sutra ta crtica sutra bude jača😘
Cure namjerno sam kupila taj sa crvenom crtom da nebi bila siva sjena al tako ispadne...tesko mi je slikati jer skoro nema nista a samo se pod tako nekim kutom vidi.na bijeloj podlozi ne..
Meni to izgleda kao evaporacijska ali cas se viidi cas ne.kupila sam samo jedan test .pokusam jos koju sliku staviti
Zvjezdica37 imaš LH trakica? Umoči nju ujutro. One u slučaju trudnoće isto budu pozitivne. Ja isprobala jutros…crtica kao pik se vidi ful jako 👍 poslužit će dok ne kupiš test.
Hej nemam trenutno...ma meni je tek za dva dana predvidjena M a posto sam imala stoper injekciju 6.6 gin je rekao da uradim test 24.6
Al eto ja danas i nist.Ne vidim vise onu sjenu🥴
Cure nemogu nista vise vidjeti na testu...kao da nije vise tu...pogotovo ne uhvatim kamerom tako da nist zasad.hvala za podrsku...💗💗💗💗💗
Sortiraj odgovore
Najstariji