Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    08. Lipanj 2019. 12:33

zvjezdica37

tera_

zvjezdica37

tera_

Zvjezice ja sam jutros izmjerila cim sam otvorila oci bila je 36.3 nakon toga sam isla na wc, jos se vrtila po krevetu i prije ustajanja ponovno mjerila da vidim i bila je 36.5, eto ako sta pomaze :) samo opusteno :)

Ma to i ja eksperimentiram,tako kao i ti,a danas je puj pik ne vazi🙃idemo dalje!

Ma ti ces nam biti trudna :)

Uuu bas bi bilo fino tako nesto…inace kad sam trudna do testa nemam simptome osim grudi…ali dugo nisam ni bila T-moze sad ispasti totalno drugacije…od sutra krecem sa cekanjem simptoma😊

Sretno. I pisi nam sve simptome :))

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

zvjezdica37
    08. Lipanj 2019. 12:35

tera_

zvjezdica37

tera_

zvjezdica37

Mallla

Zvjezdice potpisujem što su cure pisale opusti se Trudna si dok se ne dokaže drugačije… A neće.
    E kod mene i dalje sve zbrčkano.
    Mikroskop i trakica se za sad uopće ne poklapaju. Mislim da se bližim piku al evo danas pratim pa ćemo vidjet i malo akcijat, vikend akcija 😂😂
    Temp. Jutros 36.08 il će O a ima efekt i spavanje otkrivena. Vruće je naglo i onda sam se otkrila.
    Na poslu mi je nezgodno s tralicama jer je organizacija mala i svi bi skontali a to ne želim. I još bi me opterećivalo. Ako fulam O fulam…. Ide lito mala i moj mozak na pašu.

Je u pravu si,treba se covijek i opustati!
    Nego sto stavljas na mikroskop kad gledas-jel pljuvacku ili sluz?
    Ako ti se bas igra mozes i spermice staviti pa ces vidjeti male tockice kako jurcaju😊😊
    Naravno odmah poslje odnosa.ujedino ces imati i uvid u stanje za raspolaganje.hihi

Dode mi da kupim mikroskop hahahahah

Tera ti si pisala da tvoj muskić odbija pregled…
    Ako ces bas ici tako racunaj da mikroskopi nisu jeftini i to ti nije nalaz u kojem mozes vidjet realnu kvalitetu sperme ali….moze se vidjeti kako se tockice krecu …gle…ako ti nije novcano problem sto da ne?!

Ma salim se, naravno da ga necu ici kupiti :D to je vise malo od frustriranosti posto je odbio pregled, valjda ce mu jednom doc iz donje u gornju…
    Ma unatoc svemu ja sam ovaj mjesec optimisticna :)

Ponekad je kljuc u tom stavu prema odredjenim problemima...kako zracimo tako privlacimo!

Mallla
    08. Lipanj 2019. 12:40

Stavljam cerkvialnu sluz nisam pljuvačku, al moja sluz nije neka dosljedna 😂
    Bila sam pročitala to za spermiće i onako cijela sluz se kreće tamo vamo bilo mi je presmješno kolikoke to potencijalnih oplođivača

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    08. Lipanj 2019. 12:43

Eto svasta taj mikroskop pokaze🤩🤩😂

tera_
    08. Lipanj 2019. 13:18

Pocinjem osjecati tupo zarenje u ljevom jajniku, iscjedak je kremast, valjda sutra nastupa O jel kod vas bude kremasto ili vodenkasto prije ljepljive sluzi?

Kbc St

Mallla
    08. Lipanj 2019. 13:43

Kod mene je isto trenutno nešto što naginjanje kremastom  a isto se bližim O, pa neznam šta bi rekla. Jesi ti tera ulovila pik? Oprosti ako si već pisala

url=https://lilypie.com]

tera_
    08. Lipanj 2019. 13:54

Mallla

Kod mene je isto trenutno nešto što naginjanje kremastom a isto se bližim O, pa neznam šta bi rekla. Jesi ti tera ulovila pik? Oprosti ako si već pisala

Nisam piskila trakice nikako, tako da nisam.

Kbc St

zvjezdica37
    08. Lipanj 2019. 14:42

Kod mene bude kremasto pa vodenkasto.Nisam primjetila egg sluz na gacama a ginekolog mi je rekao da mi je sluz poslje odnosa super.

LjubičicaX
    08. Lipanj 2019. 18:53

I kod mene kremasto prvo, pa vodenkasto.
    Kod mene u uobičajeno vrijeme, 5 dana prije M, počeli standardni PMS simptomi 😔
    Muž opet spominje da ode uradit spermiogram, ne znam da li da ga odgovaram i ovaj put...pošto sam ubjeđena da je kod njeg sve ok i to bi značilo da ja moram ić provjeravat jedno po jedno, a čini mi se da psihički još nisam na to spremna... 

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

zvjezdica37
    08. Lipanj 2019. 20:01

LjubičicaX

I kod mene kremasto prvo, pa vodenkasto.
    Kod mene u uobičajeno vrijeme, 5 dana prije M, počeli standardni PMS simptomi 😔
    Muž opet spominje da ode uradit spermiogram, ne znam da li da ga odgovaram i ovaj put…pošto sam ubjeđena da je kod njeg sve ok i to bi značilo da ja moram ić provjeravat jedno po jedno, a čini mi se da psihički još nisam na to spremna…

Ljubicice nije da te nagovaram ali i ja sam dosta skepticno otisla na privatni gin.pregled jer kod svog gin je islo sve sporo i kao da traje vjecnost...Doduse imala sam vec spremene lab nalaze i hormone te briseve na sve moguce i nemofuce bakterije.Tu sam morala odvojiti 2-3dana hodanja od ambulante do ambulante -mada ako ces privatno mislim da je to druga prica.Gle...razumijem te,ono sto neznas ne boli i ne dotice te,ali zar ima smisla bjezati od sebe?Nekad suocavanje sa eventualnim problemima na kraju ispadne odlican potez...
    Ma...uostalom...vecina nasih strahova zapravo ne postoji..osim u nasim mislima..
    Razmisli malo o tkme

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.