Hmm nisam ulovila pik, izgledalo je danas da se bliži, uspjela sam pomovno tek oko 23h ponovno piškit ali nije pik a prilično je tamno.
Ipak sam htjela vidjeti i sluz a kad ono pravi bjelanjak, kojeg nikako nisam mogla stavit na mikroskop jer je toliko klizav i kompaktan, a došlo mi je da slikam koliko se razvlači.... Dakle oduševljenje. Iza dohvatim još sluzi za mikroskop kad ono full paprat. Ovulacija slijedi, akcija bila danas, bit će sutra kako tako i prekosutra ovo mi je sad zadatak. Čekam sad ponašanje temp. I onda u odbrojavanje. Morala sam podijeliti svoje uzbuđenje
url=https://lilypie.com]
Hmm nisam ulovila pik, izgledalo je danas da se bliži, uspjela sam pomovno tek oko 23h ponovno piškit ali nije pik a prilično je tamno.
Ipak sam htjela vidjeti i sluz a kad ono pravi bjelanjak, kojeg nikako nisam mogla stavit na mikroskop jer je toliko klizav i kompaktan, a došlo mi je da slikam koliko se razvlači…. Dakle oduševljenje. Iza dohvatim još sluzi za mikroskop kad ono full paprat. Ovulacija slijedi, akcija bila danas, bit će sutra kako tako i prekosutra ovo mi je sad zadatak. Čekam sad ponašanje temp. I onda u odbrojavanje. Morala sam podijeliti svoje uzbuđenje
Super :)) i kod mene pocela egg nastezljiva na gacicama je imam, sad samo akcijanje i sretno nam bilo :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Malla Terra 🙏🏻💞 💞
Kako divnoo 😊 biti ce plusica
Moja tempica pala 😱
Izgleda da bi mogla ranije M. A kako me boli trbuh i jajnici nista cudno nebi bilo 😔
“Nebo strpljive voli.”
Ipak sam htjela vidjeti i sluz a kad ono pravi bjelanjak, kojeg nikako nisam mogla stavit na mikroskop jer je toliko klizav i kompaktan, a došlo mi je da slikam koliko se razvlači…. Dakle oduševljenje. Iza dohvatim još sluzi za mikroskop kad ono full paprat. Ovulacija slijedi, akcija bila danas, bit će sutra kako tako i prekosutra ovo mi je sad zadatak. Čekam sad ponašanje temp. I onda u odbrojavanje. Morala sam podijeliti svoje uzbuđenje
Super znaci da je O jako blizu,a spermici ce imati jako dobru podlogu za decekivanje iste!Jos temperatura da potvrdi pa mozemo odbeojavati!
Suncice tako je meni naglo palo prije M prosli mjesec
Dva dana bila visoko i samo pala.
Ako nista drugo nece te mrcvarit previse ovaj ciklus
Ma cak sam ok s tim da dode M ali ne zelim da dode 21 dc. Znaci da nesto nije dobro s hormonima 🤔🧐🙄
“Nebo strpljive voli.”
I meni padne T prije M ali 14-16 dpo i to je ok ali 9-10 dpo nesto nije dobro. Znaci da je lutealna faza prekratka i ne moze doci do implatacije.
“Nebo strpljive voli.”
Zvjezdice potpisujem što su cure pisale opusti se Trudna si dok se ne dokaže drugačije… A neće.
E kod mene i dalje sve zbrčkano.
Mikroskop i trakica se za sad uopće ne poklapaju. Mislim da se bližim piku al evo danas pratim pa ćemo vidjet i malo akcijat, vikend akcija 😂😂
Temp. Jutros 36.08 il će O a ima efekt i spavanje otkrivena. Vruće je naglo i onda sam se otkrila.
Na poslu mi je nezgodno s tralicama jer je organizacija mala i svi bi skontali a to ne želim. I još bi me opterećivalo. Ako fulam O fulam…. Ide lito mala i moj mozak na pašu.
Je u pravu si,treba se covijek i opustati!
Nego sto stavljas na mikroskop kad gledas-jel pljuvacku ili sluz?
Ako ti se bas igra mozes i spermice staviti pa ces vidjeti male tockice kako jurcaju😊😊
Naravno odmah poslje odnosa.ujedino ces imati i uvid u stanje za raspolaganje.hihi
Dode mi da kupim mikroskop hahahahah
Tera ti si pisala da tvoj muskić odbija pregled…
Ako ces bas ici tako racunaj da mikroskopi nisu jeftini i to ti nije nalaz u kojem mozes vidjet realnu kvalitetu sperme ali….moze se vidjeti kako se tockice krecu …gle…ako ti nije novcano problem sto da ne?!
Ma salim se, naravno da ga necu ici kupiti :D to je vise malo od frustriranosti posto je odbio pregled, valjda ce mu jednom doc iz donje u gornju…
Ma unatoc svemu ja sam ovaj mjesec optimisticna :)
Ponekad je kljuc u tom stavu prema odredjenim problemima…kako zracimo tako privlacimo!
E to se bas slazem. Kako zracimo tako privlacimo. I definitivno je bitan stav prema problemu i kako ga dozivis. Ja mislim da sve treba gledat sa pozitivne strane i uvijek gledati dobro i izvuci neku pouku. Sa njima u takvim trenucima treba jako oprezno i polako. Znam po svom iskustvu. Prvo niti cut za spermiogram. Pa kad je shvatio onda ajd nekako. Tako da samo strpljenja. 😘🥰
I meni padne T prije M ali 14-16 dpo i to je ok ali 9-10 dpo nesto nije dobro. Znaci da je lutealna faza prekratka i ne moze doci do implatacije.
Da malo prekratko ali mozda je to samo trenutno danas. Vidit ces kako ce biti. Citala sam da se cak kod implatancije zna desiti pada temperatur. Necu davat lazne nade ali ak mozes pogledat grafove od trudnica vidit ces. Ja ti zelim da je to to 🤞🥰😘
Super :)) i kod mene pocela egg nastezljiva na gacicama je imam, sad samo akcijanje i sretno nam bilo :)
Od moje takve sluzi ni Ž....😔...zenice samo akcijanje....😎😎😎 wuhuuuuu
Sortiraj odgovore
Najstariji